Sağlıcakla inşallahEvet yaklaştı Aralık ayı da bir çıksın inşallah
Alıştık birbirimize ağladığımda neden ağladığını anlıyorum en azından ama düzen diye bişey yok beklemeyin gelmeyecekOyy olsun onlarin canı sagolsun beehepsi birer süreç geçip gider.
Aizin 2 ayi gecmis biraz düzen oturdu mu Canım nasılsıniz?
Rüya da ruyaymis yalniz
kesinlikle harika birsey. Bebislerimiz sayesinde tanistik. Hersey yolunda mis gibi hep sohbet ederiz
Ebe baya uğraşmıştı dikerken sanırım biraz fazla kaçırmış dikme işiniİNANMIYORUMM KAPIYI MI DİKMİŞLERBayılacam şimdi
Gerçekten bakalım ikinciye cesaret edecek miyizsana demiştim ya eltim hamile diye şimdi 6 haftalık aman allahım gözümde öyle büyüyorki o 9 ay kadına zavallı gibi bakıyorum halbuki hiçbir şey anlamadım bu hamilelikten şimdi hamilelik fotoğraflarıma bakınca tanıyamıyorum resmen
Dikiş olduğu için mm kere takılma canım, benim dikiş sonrası ölçümde bir kere 20 civarı bir şey gördüm sonra bir daha da ölçmedi doktor, neredeyse son bir ay bebiş dikişe kafasıyla baskı yapıyordu sen sadece enfeksiyon ve dinlenmeye odaklan, doktorlar dikiş sonrası ölçüm bile yapmıyolar neredeyse
Yok canım öksürükle bile kısayıp uzayabilen bir şey unutma enfeksiyon bizim için çok tehlikeli o yüzden kullanman gereken her şeyi kullan
Bende bugğn serklaj sonrası ilk kontroldu. Uzunluk 38 dedi bende takıldım 15. Haftadayım bende. İlk serklajda hep 40 üzerindeydiKızlar kafama takıldı 13.haftaydı galiba, doktor dikişime iyi tutmuş diye yorum yaptı serviks uzunluk 35 mm diye not aldırdı iyi mi uzunluk acaba kafama çok takıldı, 16.haftaya geldim artık cinsiyeti de öğrendim her şey yolunda ama takıldı bir kere bu aklıma.
Doktor problem olsa söylerdi diye düşünüyorum ama insan yine de evham yapıyor işteBende bugğn serklaj sonrası ilk kontroldu. Uzunluk 38 dedi bende takıldım 15. Haftadayım bende. İlk serklajda hep 40 üzerindeydi
Bende bugğn serklaj sonrası ilk kontroldu. Uzunluk 38 dedi bende takıldım 15. Haftadayım bende. İlk serklajda hep 40 üzerindeydi
İdrar sıkışıklığı ya da kendimizi kasmamız bile fark ettiriyor uzunlukta sıkmayın canınızıDoktor problem olsa söylerdi diye düşünüyorum ama insan yine de evham yapıyor işte
Kız baya da vakit geçti üstünden nasıl hala zor oluyorEbe baya uğraşmıştı dikerken sanırım biraz fazla kaçırmış dikme işiniabla yeniden mi yapıyorsun demiştim hatta
Hiç bişey demedi doktor gidemedim de tekrardanKız baya da vakit geçti üstünden nasıl hala zor oluyordoktor bir şey demedi mi sana ilişki için falan
Alttan muayene etmedi ya ondan tereddüt ettim benDoktor problem olsa söylerdi diye düşünüyorum ama insan yine de evham yapıyor işte
Çok kastım birde yolum uzun git gel 4 saat. İlaçlara dikkat edersem bol istirahat 30 haftalara gelirim heralde. Bu arada çok tşk ederim inşallah 30 lu haftaları görürüzİdrar sıkışıklığı ya da kendimizi kasmamız bile fark ettiriyor uzunlukta sıkmayın canınızıinşallah güzel haftalara gelicez
Beni de, ultrasonla söyledi, biraz aç karnını dikişine bakayım dedi.Alttan muayene etmedi ya ondan tereddüt ettim ben
Evet bana da aynısını dediBeni de, ultrasonla söyledi, biraz aç karnını dikişine bakayım dedi.
Aynıyız o zamanEvet bana da aynısını dedi
Yalnız doktorum yoğun istek üzerine normal hayatına devam et diyor o da beni tedirgin ediyor.
Canım benim doktorum çook uzun süre alttan bakmadı gerek görse bakardı merak etmeAlttan muayene etmedi ya ondan tereddüt ettim ben
Kız doktor bana sureklı yatacaksın dedi lavabo harıcı kalkmıyorum ben yemek yerken oturarak yıyorum o bıle alttan baskı yapıyor ağrı oluyor hemenAynıyız o zamankaçıncı haftadasın? Ben günlük yaşantıma devam ediyorum yemek yapmak ve ev toparlamak gibi, çalışıyordum raporluyum, bunları yaparken bile bazen diyorum ay bir şey olur mu diye, inşallah güzel geçecek süreç, içimizi ferah tutalım.
Canım hiç bilmiyorum ama benim serklaj sonrası hiç ağrım ve kanamam olmadı, doktor her gittiğimde soruyor sıkıntı olsa uzan sadece der. İlk 10 gün öyleydim ama kendi dedi dönebilirsin çok yorulmadan diye bakalım. Allah kolaylık versin hepimizeKız doktor bana sureklı yatacaksın dedi lavabo harıcı kalkmıyorum ben yemek yerken oturarak yıyorum o bıle alttan baskı yapıyor ağrı oluyor hemen
Evet canım aynıyız benimde 15 hafta oldu bugün. Bende yavaş yavaş günlük işlerimi yapıyorum. Eğilip kalkamıyorum onun dışında iyi gidiyor şimdilik. Bende çok korkuyorum bişey olucak diye. Cinsiyetini de bugün öğrendim bende erkek olucak İnşallahAynıyız o zamankaçıncı haftadasın? Ben günlük yaşantıma devam ediyorum yemek yapmak ve ev toparlamak gibi, çalışıyordum raporluyum, bunları yaparken bile bazen diyorum ay bir şey olur mu diye, inşallah güzel geçecek süreç, içimizi ferah tutalım.
Benimde ilk de hiç bakılmadı bakmak iyi değil dedi. Bu doktorum da aynı şeyi düşünüyorCanım benim doktorum çook uzun süre alttan bakmadı gerek görse bakardı merak etme
Ay canım hayırlı uğurlu olsun, aynıyız cidden.Evet canım aynıyız benimde 15 hafta oldu bugün. Bende yavaş yavaş günlük işlerimi yapıyorum. Eğilip kalkamıyorum onun dışında iyi gidiyor şimdilik. Bende çok korkuyorum bişey olucak diye. Cinsiyetini de bugün öğrendim bende erkek olucak İnşallahilkinde hiç kalkmadım ikincide hareket halinde olmam tedirgin oluyorum
Allah güç versin bizlere de rahat geçirelim
Bende dikiş yok işte halka takıldı canımCanım hiç bilmiyorum ama benim serklaj sonrası hiç ağrım ve kanamam olmadı, doktor her gittiğimde soruyor sıkıntı olsa uzan sadece der. İlk 10 gün öyleydim ama kendi dedi dönebilirsin çok yorulmadan diye bakalım. Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?