- 25 Mart 2023
- 1.431
- 637
- 53
- 32
Kuzum toparlanır Allah’ın izniyle kilosuda güzel maşallah 2 kılo olunca taburcu ederler inşallahEvet 32.hafta doğdu miniğim 1400 kilo doğdu cok kücük toparlasın bı an once ınsallah dualarınıza talibim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum toparlanır Allah’ın izniyle kilosuda güzel maşallah 2 kılo olunca taburcu ederler inşallahEvet 32.hafta doğdu miniğim 1400 kilo doğdu cok kücük toparlasın bı an once ınsallah dualarınıza talibim.![]()
Hoş geldınnnMerhabalar arkadaşlar. İlk gebeligimi maalesef 19. Haftada kaybettiğim için önlem amaçlı bu gebeligimde 12. Haftadan sonra serklaj yapacağını söyledi doktorum. Aranızda önlem amaçlı erken haftalarda serklaj olanlar var mı? Süreç nasıl ilerledi? Mide bulantilarim da var o zamana kadar geçmezse çok zorlanır miyim diye endişeleniyorum![]()
Hoş buldumHoş geldınnnmide bulantısı benım hala devam edıyor geçecek Allah’ın izniyle benimde pesser halka var o takıldı ve hala mide bulantısı da yaşıyorum Allah’ın izniyle birşey olmaz
![]()
Oyyy kuzumEvet 32.hafta doğdu miniğim 1400 kilo doğdu cok kücük toparlasın bı an once ınsallah dualarınıza talibim.![]()
Ayva ye ıyı gelir mideye bıraz tuzlu leblebi tuzlu kraker falan valla ben bunlarla beslendım bırde muz ye kabız olmamak içinde doktorunla konuş kayısı hoşafı içebilir miyim de sana söylerHoş buldumsize de çok geçmiş olsun mide bulantisiyla çok zor olsa gerek
10 gün önce küçük bir kahverengi lekelenmem oldu progestan başladı hemen doktor o da artırıyor sanırım 2 3 gundur ne yemek ne su ne yesem midem agzimda
![]()
HoşgeldinMerhabalar arkadaşlar. İlk gebeligimi maalesef 19. Haftada kaybettiğim için önlem amaçlı bu gebeligimde 12. Haftadan sonra serklaj yapacağını söyledi doktorum. Aranızda önlem amaçlı erken haftalarda serklaj olanlar var mı? Süreç nasıl ilerledi? Mide bulantilarim da var o zamana kadar geçmezse çok zorlanır miyim diye endişeleniyorum![]()
Kuzucum inşallah bir an önce toparlar ve evinize geçersinizKızlar ben doğum yaptım bebeğim küvözde dua edin![]()
Çok teşekkür ederim muz ve Çubuk kraker en büyük destegimAyva ye ıyı gelir mideye bıraz tuzlu leblebi tuzlu kraker falan valla ben bunlarla beslendım bırde muz ye kabız olmamak içinde doktorunla konuş kayısı hoşafı içebilir miyim de sana söyler
Hoş buldummHoşgeldinben 15.haftamda serklaj oldum önlem amaçlı daha önce 2 kaybım var iyi bir doktorla güzel bir takiple sıkıntı yaşamazsın inşallah
![]()
Bugün 33+5 bitecek inşallahHoş buldummçok geçmiş olsunbve kayiplariniz için de basınız sagolsun çok zor gerçekten
şuan kaç haftaliksiniz ? Doktoruma çok güveniyorum bakalım inşallah sıkıntısız geçer hepimizin süreçleri
![]()
Oy maşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallahBugün 33+5 bitecek inşallahben 15.haftamdan beri yatıyorum doktorum öyle istedi
![]()
Uzunluk çok fazla değil tabi ama o dikişe baskı olmaması için yatmamı istedi tedbir için yaniOy maşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallahneden yatmanızı istedi kısalık mı oluştu onun için mi yoksa tedbiren mi
Ben doktoruma sorduğumda 10 gün dinlendiririz sonra ise dönebilirsin dedi ama bakalım zaman ne gösterecekUzunluk çok fazla değil tabi ama o dikişe baskı olmaması için yatmamı istedi tedbir için yaniher doktor yatak istirahati istemiyor tabi
![]()
Çok saçma bir soru olacak ama yine de sormak istiyorum… Ben de yaklaşık 1 ay önce erken doğum sebebi ile bebeğimi kaybettim. Sizlerin hikayesini de buradan takio ediyorum hep. Bir sonraki gebeliğimde mutlaka serklaj olması gerekir dedi doktorum. Daha var gebelik düşünceme ama süreçleri araştırarak kendimi yas sürecimde avutmaya çalışıyorum.Bugün 33+5 bitecek inşallahben 15.haftamdan beri yatıyorum doktorum öyle istedi
![]()
Rica ederim canım benım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malum hafifletmek zorundayız hamıleligimiz güzel gecsın diyeÇok teşekkür ederim muz ve Çubuk kraker en büyük destegimayva hiç aklıma gelmemişti ama çok iyi fikir teşekkür ederim
![]()
Valla bacım Herşey bebegımiz için bende dıyordum nasıl yatcam dıye falan ama insan bır evlat kaybedınce yeterki sagsalım kucağıma alayımda yatarım dıyosun ben yani lavabo harıcı kalkmıyorum ınanki uzanıyorum hep mecburum benım bırde tüp bebekle oldu yani tabiki rabbımın takdırı ama önlemi alabıldıgım kadar almak zorundayım bende dikiş yok halka var dikiş gibi oda ben tiroid ilacı kullanıyorum aç karnına belki o yüzden kabız degılım yani bilmiyorum ama rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasınÇok saçma bir soru olacak ama yine de sormak istiyorum… Ben de yaklaşık 1 ay önce erken doğum sebebi ile bebeğimi kaybettim. Sizlerin hikayesini de buradan takio ediyorum hep. Bir sonraki gebeliğimde mutlaka serklaj olması gerekir dedi doktorum. Daha var gebelik düşünceme ama süreçleri araştırarak kendimi yas sürecimde avutmaya çalışıyorum.
Yatmaktan tam olarak kasıt nedir? Düşünüyorum sezaryn sonrası ben iki gün yattım ama direkt sırtım ağrıdı tutuldu vs. Tabi onda sağa sola dönmekte zorlanıyordum ama mesela serklajda nasıl başa çıktınız? Ödem şişkinlik olmadı mı hiç yatmaktan? Ayakları uzatıp yarı oturur olmakta uygun mu? Kabızlık yaşadınız mı, tuvalette az durulması gerekiyor sanırım… Yani hareketsizlik nasıldı? Yeterki bebeklerimize kavuşalım sağsalim tabiki ama insan süreci de merak ediyor.
Bu arada az kalmış sizinde hayırlısı ile sağsalim sağlıcakla kucağınıza alın![]()
Estağfurullah neden saçma olsun insan yaşamadan algılayamıyor gerçektenÇok saçma bir soru olacak ama yine de sormak istiyorum… Ben de yaklaşık 1 ay önce erken doğum sebebi ile bebeğimi kaybettim. Sizlerin hikayesini de buradan takio ediyorum hep. Bir sonraki gebeliğimde mutlaka serklaj olması gerekir dedi doktorum. Daha var gebelik düşünceme ama süreçleri araştırarak kendimi yas sürecimde avutmaya çalışıyorum.
Yatmaktan tam olarak kasıt nedir? Düşünüyorum sezaryn sonrası ben iki gün yattım ama direkt sırtım ağrıdı tutuldu vs. Tabi onda sağa sola dönmekte zorlanıyordum ama mesela serklajda nasıl başa çıktınız? Ödem şişkinlik olmadı mı hiç yatmaktan? Ayakları uzatıp yarı oturur olmakta uygun mu? Kabızlık yaşadınız mı, tuvalette az durulması gerekiyor sanırım… Yani hareketsizlik nasıldı? Yeterki bebeklerimize kavuşalım sağsalim tabiki ama insan süreci de merak ediyor.
Bu arada az kalmış sizinde hayırlısı ile sağsalim sağlıcakla kucağınıza alın![]()
Hastaneden hiç taburcu etmediler benı zaten. Dün tekrar ciğer geliştirici yapıldı. Sonrasında sancılarım arttı nstde. Takip edildi bi süre. Sonra ben farklı bişey oldupunu sezdim ıkınma hissi falan hepsi bi anda geldi çatı muayenesi yapalım yapmayalım derken nöbetçi doktor sen doğum sancısı cekiyorsun bakmam lazım dedi. Baktıki acıklıkm4 cm olmus apar topar asağıya indirdiler bebek dikişe dayalıydı zaten. Öyle sezeryana aldılar cok minik oldupu için hemen yoğun bakıma indirdiler genel durumu için h içi doktor bilgilendircek. Cok cok duaya ihtiywcımız var teyzeleri
Ederiz tabi canım benim annesi haftalardır onun için dayanıyor eminim güçlü kızı da bir an önce toparlanıp annesine kavuşurHastaneden hiç taburcu etmediler benı zaten. Dün tekrar ciğer geliştirici yapıldı. Sonrasında sancılarım arttı nstde. Takip edildi bi süre. Sonra ben farklı bişey oldupunu sezdim ıkınma hissi falan hepsi bi anda geldi çatı muayenesi yapalım yapmayalım derken nöbetçi doktor sen doğum sancısı cekiyorsun bakmam lazım dedi. Baktıki acıklıkm4 cm olmus apar topar asağıya indirdiler bebek dikişe dayalıydı zaten. Öyle sezeryana aldılar cok minik oldupu için hemen yoğun bakıma indirdiler genel durumu için h içi doktor bilgilendircek. Cok cok duaya ihtiywcımız var teyzelerituvana duru ismi adına nolur dua edin
![]()