Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Çok teşekkür ediyorum detaylı yorum için. Daha bile uzun yazsanız okurdum yani. Bu yatışlarda hep yastık ile belinizi ayaklarınızı yükselttiniz mi? Ben dikişsiz hamileliğimde sırt üstü yatınca pek rahat edemiyordum hep sağa veya sola yatıyordum. İnsan serklajdan sonra extra dikkatli olacağını düşündüğü için (ee bir de tabi bir önceki gebeliğin travma yarattıysa) her olasılığı düşünmek istiyor. Enfeksiyon olaylarınız nasıldı? Doktora gidip gelme, merdiven inip çıkma düşüncesi bile extra düşünceler katıyor bana. Ben de biraz pimpirikli olacak gibiyim.

Genelde sola yatıyorum ama hep aynı yerde bir zaman sonra insanın canını yakmaya başlıyor gün içinde sağa da yatıyorum bazen uyurken sırt üstü yattığım oluyor istemsizce uyanıyorum zaten rahatsız bir pozisyon ben progestanı enfeksiyon riski yüzünden ağızdan alıyorum serklajdan beri doktorum da ara sıra tahlil istiyor zaten çünkü bir kaybım yüksek enfeksiyon sebepliydi. Merdiven inip çıkmıyorum zaten. Doktora da arabanın arkasında yatarak gidip geliyorum.

Adı lazım değil baş harfi zıpzıp ceboş S Sierra737 canım ben biraz rahat davrandım arkadaşlar daha temkinli bu işlerde temkinli olmak daha iyi, ama benim de asla yapmadıklarım eğilmek, hızlı hareket etmek, çömelmek, stres aslaaa, enfeksiyon için her hafta tahlil verdim, verilen ilaçları düzenli kullandım, bak çok gezdim ama çok yürümedim mesela, yani araçla 5 saat yolculuk yaptım evet dayanamadım burdaki tatlı arkadaşlar doktor kontrolüne bile arabanın arkasında yatarak gidiyorlar, ben yapamadım ama eğer yapabilirsen temkini elden bırakma banyolarım çok kısaydı çok sıcak su kullanmamaya çalıştım, fikfik yine de oluyordu bizde ama bence olmasa daha iyi çünkü benim açılmamın bu kadar hızlı olmasının sebebi olabilir, son haftalarda olsun daha mantıklı riske girmeye gerek yok, bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim küvöze girmemesinin bir sebebi de kilosuydu, birde mesela doğumdan bir hafta önce ağrım arttı hemen koştum doktora dikişler baskı yapıyor vs dedi 2 günlük bir tedavi aldım ciğer geliştirici falan da vurdu. İstediğin her şeyi sorabilirsin inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alın

Son düzenleme:
İnşallah çok güzel haberlerle canım maşallah adıyla yaşasın annesini çok sevsin güzel kızımız minik bebeklerde rutin olarakta yoğun bakıma alıyorlar 2 kiloyu geçince hemen verirler annesinin kuzusunu süt durumun nasıl canım sağabiliyor musun, klostrum sütü için pompa önerilmiyor biraz daha yoğun olduğu için, bunları anlattı mı doktorun, elle uyarım ve sağma ilk bir hafta yapabileceğin şey, ya da süt henüz gelmediyse hiç endişe etme, kendine zaman tanı, bebiş kucağına gelince biberonu mamayı unutup senin kokunla doyacak inşallah sen beslenmene dikkat et asla strese girme hazırlan uykusuz gecelere gündüzlere canım

Kızlar aranızda hamilelik yardımı alan varmı sosyal vakıfa gıdilip kayıt olunması gerekıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…