• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Hiç öyle bi durumdan bahsetmedi doğmazsa alırız ya da suni sancı veririz gibi şeyler söylemedi ama çok kilo almazsa iyi olur doğum zor olur dedi belki de doğumu başlatmak isteyebilir
Cuma gününe kadar hareker baslamazsa cuma günü belli birseyler olacak. Ya dogum plani çizilecek sizin icin yada biraz daha dinlenmeye devam edeceksiniz anne kız

Cumartesi doğurmak istiyorum inşallah nasip olur bakalım 🤲😄
Ay Allah gönlüne göre versin canım benim🙏😍 dogurmak isteyene amin diyelim bizde ne diyrlim baska 😂
Bizde bi gecseydik 30lu haftalara. Bizde senin gibi gün saymaya bir baslasaydik..🙏

Evet bizim mesai sabah erken ve gece geç saatler😂 tam insanlığa zıt bir bebiş
Ayy sağlıklı olsunlar daaa.. napalim. Artik bizde onlarla uyur uyaniriz. Evi de temizlemeyelim ilk 2 3 ay nolmus yani. Amann bebegimizle yan yana uyuyup dinlenip en azindan lohusaliktan rahat kafayla çıkarız, keçiler önemli sahip cikmak lazim😂

Çok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeye 🤲😄
Ay amiiinnn 🙏🙏 bi geçelim doktorlarimizin belirledigi onemli haftaları daa 🙏🙏🙏
Zaman hizlansa da gecsekkk..

Bu arada tetanoz aşısı oldun mu canım. Olduysan kac doz hangi aşılardan oldun ?

Çok yakında sizlerle de benim gibi başlayacaksınız inşallah ne zaman çıkacak artık demeye 🤲😄
Geçen gün anneme diyorumki doğurunca tekmeleri özleyeceğim anne sanırım falan bana güldüler🤣 bir ay sonra tekmeyi kaburgana yiyince özlersin dediler😆 bide zaten tekmeyi atan doğunca özlemezsin dediler

Ayy sağlıklı olsunlar daaa.. napalim. Artik bizde onlarla uyur uyaniriz. Evi de temizlemeyelim ilk 2 3 ay nolmus yani. Amann bebegimizle yan yana uyuyup dinlenip en azindan lohusaliktan rahat kafayla çıkarız, keçiler önemli sahip cikmak lazim😂
9 aydır alıştık nasıl olsa ev temizlememeye 😄

Bu lohusa kafası beni çok korkutuyor ya sürekli delirceğimiz falan önüme çıkıyor bu kadar var mı ya

Geçen gün anneme diyorumki doğurunca tekmeleri özleyeceğim anne sanırım falan bana güldüler🤣 bir ay sonra tekmeyi kaburgana yiyince özlersin dediler😆 bide zaten tekmeyi atan doğunca özlemezsin dediler
Bazen can acıtıyor bugün neye uğradığımı şaşırdım napıyorsun kızım diyorum daha da çok yapıyor 😄😄 babası gelince asla hareket etmiyor ama 😂😂

Back
X