O kadar dogru ki.. kesinlikle stresten oluyor yani baska aciklamasi yok.Biraz da stres yaptığınız için yükseliyor olabilir zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın
O kadar dogru ki.. kesinlikle stresten oluyor yani baska aciklamasi yok.
Tansiyon aletini koluma takınca bildigin kalbim hızlanıyor zaten. Surekli bir tedirginlik hali. Ya yüksek cikarsa endisesi.. halbuki yani 13 de olsa normal. 14 bile belki normal..
Dün hastanede 13 -8 ciktiginda hemsire gayet normal demisti mesela. Simdi evde oyle görünce stres yapiyorum. Deli miyim neyim ya..
Beynime vurasim geliyor sinir oluyorum
Sarımsak düşürüyor sarımsak yiyin iyi geliyorO kadar dogru ki.. kesinlikle stresten oluyor yani baska aciklamasi yok.
Tansiyon aletini koluma takınca bildigin kalbim hızlanıyor zaten. Surekli bir tedirginlik hali. Ya yüksek cikarsa endisesi.. halbuki yani 13 de olsa normal. 14 bile belki normal..
Dün hastanede 13 -8 ciktiginda hemsire gayet normal demisti mesela. Simdi evde oyle görünce stres yapiyorum. Deli miyim neyim ya..
Beynime vurasim geliyor sinir oluyorum
Tetanoz zorlayabilir biraz ikinci doz dimi seninnisan97 tamam kızlar düşürdüm tansiyonumu yarın da tetanozum var bakalım o ne yapacak bana ama doktor bana tansiyon ilacı yazsın ya adalat falan ben gidip eczaneden alıcam yoksa
Nasil düşürdün aşkoonisan97 tamam kızlar düşürdüm tansiyonumu yarın da tetanozum var bakalım o ne yapacak bana ama doktor bana tansiyon ilacı yazsın ya adalat falan ben gidip eczaneden alıcam yoksa
Yarin sarımsaklı yogurtlu birseyler yiyim en iyisi. O da gaz yapıyorSarımsak düşürüyor sarımsak yiyin iyi geliyor
Ikinci doz tetanoz zorluyor muTetanoz zorlayabilir biraz ikinci doz dimi senin
Gaza bakma hamile kaldığımız günden beri eksik olmadı ki zatenYarin sarımsaklı yogurtlu birseyler yiyim en iyisi. O da gaz yapıyorneyse kar zarar artık. Tansiyon daha önemli
Tetanoz genel olarak zor oluyor bence benimki öyle olmuştu İlki de zorduIkinci doz tetanoz zorluyor mu
Napıcak banaTetanoz zorlayabilir biraz ikinci doz dimi senin
Gaz bende ağrı yapıyor ben gaz çıkaramayan degisik biriyimGaza bakma hamile kaldığımız günden beri eksik olmadı ki zaten
Bence de zor oluyor tetanoz. Ben ilk dozu oldugumda 1 hafta nerdeyse sıkıntı cektim..Tetanoz genel olarak zor oluyor bence benimki öyle olmuştu İlki de zordu
İşin çözümü su aslinda.. mantiken de ihlamur sicak iciyorsun ve cay oldugu icin idrar söküyor bu da tansiyonu düşürüyor. Bende aksam bolca su içtim bide limon da heralde idrar söktü. Birazcik daha düştü.Napıcak banaben sarımsak delisi olacam artık her şeyin içine koyuyorum ancak kocamın tansiyonunu düşürüyor benim değil
babylovee canım psikolojik mi bilmiyorum ama ıhlamur bana çok iyi geliyor tansiyon konusunda.. ıhlamur içtim, aşırı su aşırı çiş işte bu kadar 12-7 oldum
Sarımsağı çiğ yemeye çalış daha etkili ben yoğurt vs yiyeceğimde koyuyorum cacık yaptığımda eşime ayrı yapıyorum mecbur bol bol kokulu kokuluNapıcak banaben sarımsak delisi olacam artık her şeyin içine koyuyorum ancak kocamın tansiyonunu düşürüyor benim değil
babylovee canım psikolojik mi bilmiyorum ama ıhlamur bana çok iyi geliyor tansiyon konusunda.. ıhlamur içtim, aşırı su aşırı çiş işte bu kadar 12-7 oldum
Yarın cacık yapıcam sarımsaklı balkondan bile kokusu çıkacakSarımsağı çiğ yemeye çalış daha etkili ben yoğurt vs yiyeceğimde koyuyorum cacık yaptığımda eşime ayrı yapıyorum mecbur bol bol kokulu kokulu
Evet maalesef öyle yan etkileri oluyor Allah kolaylık versin inşallah bu sefer hafif atlatırsınGaz bende ağrı yapıyor ben gaz çıkaramayan degisik biriyim
Ama tabiki ona bakmayacagim haklısın
Bence de zor oluyor tetanoz. Ben ilk dozu oldugumda 1 hafta nerdeyse sıkıntı cektim..
Yani doktorum olmasanda olur deseydi varya kosarak kaçardım. Bide 2.doz da israrla sordum olmali miyim diye evet ol dedi. Yani o kadar bende agri ve kirginlik halsizlik yapıyor ki hic istemiyorum vurdurmak
Bravobravo korkutun beniEvet maalesef öyle yan etkileri oluyor Allah kolaylık versin inşallah bu sefer hafif atlatırsın
Enfeksiyona da iyi geliyor dikişten dolayı enfeksiyona çok yatkınız doktorum en çok dikkat etmen gereken konu enfeksiyon demişti bana o yüzden neredeyse her gün 2 3 diş sarımsak yemiştimYarın cacık yapıcam sarımsaklı balkondan bile kokusu çıkacak
İlki nasıl geçmişti genelde onun gibi oluyor yine farklı bişey bekleme ama malum korkunun ecele faydası olmuyor biz neler neler atlatmışız tetanozdan mı korkacağız beeeBravobravo korkutun benitek tetanozun daha mı çok yan etkisi
Zavallı eniştelerEnfeksiyona da iyi geliyor dikişten dolayı enfeksiyona çok yatkınız doktorum en çok dikkat etmen gereken konu enfeksiyon demişti bana o yüzden neredeyse her gün 2 3 diş sarımsak yemiştimnot: eşim sarımsak yemez
Şu durumda kocalara hiç üzülemeyeceğim o kadar çok şey çektik ki onlarda bi zahmet sarımsak kokusu çekiversinZavallı enişteleryok ben yediriyorum ama pişiyor çoğunlukla bilseydim çiğ yerdim ya,, ilk tetanozumda iki gün mükemmeldi rüya gibiydi, üçüncü gün kolum ve sırtım beni terketmeye karar vermişti ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?