Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Biraz da stres yaptığınız için yükseliyor olabilir zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın
O kadar dogru ki.. kesinlikle stresten oluyor yani baska aciklamasi yok.
Tansiyon aletini koluma takınca bildigin kalbim hızlanıyor zaten. Surekli bir tedirginlik hali. Ya yüksek cikarsa endisesi.. halbuki yani 13 de olsa normal. 14 bile belki normal..
Dün hastanede 13 -8 ciktiginda hemsire gayet normal demisti mesela. Simdi evde oyle görünce stres yapiyorum. Deli miyim neyim ya..
Beynime vurasim geliyor sinir oluyorum

nisan97 tamam kızlar düşürdüm tansiyonumu yarın da tetanozum var bakalım o ne yapacak bana ama doktor bana tansiyon ilacı yazsın ya adalat falan ben gidip eczaneden alıcam yoksa

Sarımsak düşürüyor sarımsak yiyin iyi geliyor

nisan97 tamam kızlar düşürdüm tansiyonumu yarın da tetanozum var bakalım o ne yapacak bana ama doktor bana tansiyon ilacı yazsın ya adalat falan ben gidip eczaneden alıcam yoksa
Nasil düşürdün aşkoo taktik verr..
Bende 2 limon suyu ictim aksam valla. O da sekere etki etmez insallah..
Bu adalat herkese verilebilen bisey mi ya zarari var mi

Tetanoz zorlayabilir biraz ikinci doz dimi senin
Napıcak bana ben sarımsak delisi olacam artık her şeyin içine koyuyorum ancak kocamın tansiyonunu düşürüyor benim değil

babylovee canım psikolojik mi bilmiyorum ama ıhlamur bana çok iyi geliyor tansiyon konusunda.. ıhlamur içtim, aşırı su aşırı çiş işte bu kadar 12-7 oldum

Gaza bakma hamile kaldığımız günden beri eksik olmadı ki zaten
Gaz bende ağrı yapıyor ben gaz çıkaramayan degisik biriyim
Ama tabiki ona bakmayacagim haklısın
Tetanoz genel olarak zor oluyor bence benimki öyle olmuştu İlki de zordu
Bence de zor oluyor tetanoz. Ben ilk dozu oldugumda 1 hafta nerdeyse sıkıntı cektim..
Yani doktorum olmasanda olur deseydi varya kosarak kaçardım. Bide 2.doz da israrla sordum olmali miyim diye evet ol dedi. Yani o kadar bende agri ve kirginlik halsizlik yapıyor ki hic istemiyorum vurdurmak

İşin çözümü su aslinda.. mantiken de ihlamur sicak iciyorsun ve cay oldugu icin idrar söküyor bu da tansiyonu düşürüyor. Bende aksam bolca su içtim bide limon da heralde idrar söktü. Birazcik daha düştü.
Ama 12 -7 göremedim daha 2 gündür

Sarımsağı çiğ yemeye çalış daha etkili ben yoğurt vs yiyeceğimde koyuyorum cacık yaptığımda eşime ayrı yapıyorum mecbur bol bol kokulu kokulu

Evet maalesef öyle yan etkileri oluyor Allah kolaylık versin inşallah bu sefer hafif atlatırsın

Yarın cacık yapıcam sarımsaklı balkondan bile kokusu çıkacak
Enfeksiyona da iyi geliyor dikişten dolayı enfeksiyona çok yatkınız doktorum en çok dikkat etmen gereken konu enfeksiyon demişti bana o yüzden neredeyse her gün 2 3 diş sarımsak yemiştim not: eşim sarımsak yemez

Zavallı enişteler yok ben yediriyorum ama pişiyor çoğunlukla bilseydim çiğ yerdim ya,, ilk tetanozumda iki gün mükemmeldi rüya gibiydi, üçüncü gün kolum ve sırtım beni terketmeye karar vermişti ağrıdan

Şu durumda kocalara hiç üzülemeyeceğim o kadar çok şey çektik ki onlarda bi zahmet sarımsak kokusu çekiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…