Amin canım aminn. Cok sagol. Saglikli gecsin bu defa agrisiz sancisizEvet maalesef öyle yan etkileri oluyor Allah kolaylık versin inşallah bu sefer hafif atlatırsın
Bebis sen sadece tetanoz mu olacaksin ? Ortaya karışık bisiler olmayacak misinBravobravo korkutun benitek tetanozun daha mı çok yan etkisi
Ay ne iyi söyledin yaa.. bi sarımsak kokusu da ceksinler dimi amaŞu durumda kocalara hiç üzülemeyeceğim o kadar çok şey çektik ki onlarda bi zahmet sarımsak kokusu çekiversin
Benimki ortaya karışıktıAmin canım aminn. Cok sagol. Saglikli gecsin bu defa agrisiz sancisiz
Bebis sen sadece tetanoz mu olacaksin ? Ortaya karışık bisiler olmayacak misin
Ben TD olcam. Tetanoz Difteri olandan ol dedi doktor bana
Ben ilkini tam ortaya karışık oldum. Tdap olandan.Benimki ortaya karışıktı
Tabii yaaaAy ne iyi söyledin yaa.. bi sarımsak kokusu da ceksinler dimi ama
O zaman daha hafif geçer ikinci seninBen ilkini tam ortaya karışık oldum. Tdap olandan.
Simdide td olandan olmami rica etti doktorcuuum
Ayy kiyamam yaa.. eşlerimiz de bizle birlikte cekiyorlar yaa.. ben kıyamıyorum hic esime. Yani ben ne cektiysem o da çekti. Allahım bizi hep mutlu mesut etsin.. eşler cok kiymetli..Tabii yaaayazık benimki ameliyathane kapılarında beklemekten helak oldu ama içerde ameliyat olan ben olduğum için fazla üzülemedim onun için bu yolda 5 defa ameliyat olmam gerekti dikişte dahil tabii
Ayy gercekten miii sana inanıyorum dostumO zaman daha hafif geçer ikinci senin
İlk düşükten sonra rahimde perde olduğunu öğrendik tüplerde kısmi tıkanıklık vardı onun için ameliyat oldum sonra hemen arkasından dış gebelik geçirdim ameliyata aldılar sonra tekrar rahimde perde oluşmuş yine bi ameliyat derken böyle devam etti gittiAyy kiyamam yaa.. eşlerimiz de bizle birlikte cekiyorlar yaa.. ben kıyamıyorum hic esime. Yani ben ne cektiysem o da çekti. Allahım bizi hep mutlu mesut etsin.. eşler cok kiymetli..
Sen ne ameliyati oldun o kadar canım gecmis olsun
Ayy gercekten miii sana inanıyorum dostum
Ah canım ya.. sende cok sıkıntılar çekmişsin.. Allahım evlatlarımızı bizlere saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin. Eşlerimizi de yanımızdan eksik etmesinİlk düşükten sonra rahimde perde olduğunu öğrendik tüplerde kısmi tıkanıklık vardı onun için ameliyat oldum sonra hemen arkasından dış gebelik geçirdim ameliyata aldılar sonra tekrar rahimde perde oluşmuş yine bi ameliyat derken böyle devam etti gittibakma böyle konuştuğuma ben de hiç kıyamıyorum o kapılarda beklemek çok daha zor içerde olmaktan bence
Yine de fazla inanma bana ne olur ne olmaz
Amin canım inşallah artık mümkünse sadece mutluluktan ağlayalımAh canım ya.. sende cok sıkıntılar çekmişsin.. Allahım evlatlarımızı bizlere saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin. Eşlerimizi de yanımızdan eksik etmesin
Ya nasil kiyacagiz ki.. disarda bekleyen olmak her zaman cok cok zor.. ınsanin akli kalbi iceride, ne oluyor ne bitiyor bilmeden bekliyor..
Ben serklajdan gelisimi hala unutamam mesela.. eşimin o aglayisini..
Bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökelim
Seninki de ortaya karışık değil düm düz tetanoz o zaman benim ikinci doz ortaya karışıktı sizin ilk dozlar öyleymiş anlaşılan
Kuzum tek tetanoz ayrı, td yani tetanoz difteri ayrı.
Amin canım benim aminnnAmin canım inşallah artık mümkünse sadece mutluluktan ağlayalım
İlk doz Allah ne verdiyse dozuydu bu sadece tetanozmuş öyle dedi melisacığımSeninki de ortaya karışık değil düm düz tetanoz o zaman benim ikinci doz ortaya karışıktı sizin ilk dozlar öyleymiş anlaşılan
İkinci çocuk istiyorum ama cesaretim var mı hiç sanmıyorumAmin canım benim aminnn
2.cocuga cesaretin var mi merak ettim
Doktorcuğum bana ayrıntı vermedi dedimki hocam ikinci doz için çağırdılar beni aşı olacağım ne diyorsunuz, kaç haftalıksın dedi sonra da yaptırabilirsin dediKuzum tek tetanoz ayrı, td yani tetanoz difteri ayrı.
Benim asm de öyle dedi gecen sefer. Dr da td olandan ol dedi. Bilmiyorum ikisi aynı degil bildigim.
Sende israrla söyle. Tetanoz difteri olandan olacagim doktorum istedi de. Doktorun td mi demisti sana
O zaman İlki kadar zor geçmez merak etme karışık doz bi tık daha zor oluyorİlk doz Allah ne verdiyse dozuydu bu sadece tetanozmuş öyle dedi melisacığım
Canım o zaman sen yinede detayli sor da. En azindan ne aşısı olacagini bilerek ol.Doktorcuğum bana ayrıntı vermedi dedimki hocam ikinci doz için çağırdılar beni aşı olacağım ne diyorsunuz, kaç haftalıksın dedi sonra da yaptırabilirsin dedi
Şuan acayip midem yanıyor ama canım turşu çekiyor zor duruyorum gidip yememek içinİlk doz Allah ne verdiyse dozuydu bu sadece tetanozmuş öyle dedi melisacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?