Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ayy bu konu benim kafamda hep dönüyor. Normalde hep isterdim 3 4 cocuk. Ama iste sartlar baska oldu. 2.ye cesaret toplayabilecek miyim diye düşünüyorum..
Yardimci olacak biri de olsa 1 2 hafta degil ki nerdeyse 12.haftadan doguma kadar bir süreç. Diger yavrunun bakimi ilgisi nasil olacak.. kafamda deli sorular.

Evet biz bi şekilde atlatırız ama bebeklerimiz eksik kalır dışarıya çıkmak ister çıkaramam vs diye endişe ediyorum canım kızım hiç bişeyden mahrum kalmasın

Seninkinin cinsiyeti neydi daha önce söylediysen de kusura bakma karışıyor bazen burda kimin ki kız kimin ki erkek diye

Evet biz bi şekilde atlatırız ama bebeklerimiz eksik kalır dışarıya çıkmak ister çıkaramam vs diye endişe ediyorum canım kızım hiç bişeyden mahrum kalmasın
Evet canım bende yavrumu düşünüyorum. Bide 2.cocuk olanlar ilkindeki kadar dikkat edemiyor hamileliklerinde 2.ye. forumda okudugum kadariyla bu boyle.
Seninkinin cinsiyeti neydi daha önce söylediysen de kusura bakma karışıyor bazen burda kimin ki kız kimin ki erkek diye
Yok canim dememistim daha önce burda, benim oglum olacak

Evet canım bende yavrumu düşünüyorum. Bide 2.cocuk olanlar ilkindeki kadar dikkat edemiyor hamileliklerinde 2.ye. forumda okudugum kadariyla bu boyle.

Yok canim dememistim daha önce burda, benim oglum olacak
Allah bağışlasın inşallah

Dikiş erken haftalarda olursa bu kadar zorlu geçmiyor etrafımdaki örneklerden bunu gördüm ben 12 13 haftalıkken yapılsa çok da rahat bi hamilelik dönemi geçirebiliyorsun umarım ikinci gebeliklerimiz rahat geçer ve yavrularımıza vakit ayırabiliriz bolca

Yok uzak dur o zaman şimdi tansiyonunu çıkarma
Geçen hafta kontrole gitmeden önce kışlık hazırlığını yaptım belki doğururum diye bi sürü turşu yaptım bu kış full turşu yiyeceğim geçen sene yiyemedim kusmaktan acısını çıkartacağız inşallah hayallere bak

Ay ye kız sefan olsun millet süt yapan çaylar depoluyor bu kadın turşu depolamış Allah seni yok etmeye sen hangi ildesin turşu kurmaya geliyim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…