Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Antibiyotik verdiler damardan canım dünde vermişlerdi

İdrar yolunda yanman bile olsa bol su içersen atlatırsın yanman var diye içmezsen daha fazla yanmayla sonuç alırsın sık sık su içip sık sık idrara çıkman daha doğru olur daha azaldığını hissedersin yanmanın

Teşekkür ederim canım birde hep sırt üstünü uzanayım sağ sol denerek yatsam siz nasıl yattınız

Teşekkür ederim canım birde hep sırt üstünü uzanayım sağ sol denerek yatsam siz nasıl yattınız
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah iyimisin şimdi ameliyat canım ağrın olması normal ama ekstra endişeleniyo insan tabi gebeyken bu arada neden genel anestezi oldun benim bildiğim spinal yada sedasyonla yapıyolar tam emin değilim ama kişiye göre değişir belki

Doktorun tercihine göre değişiyor ben spinal oldum ama genel anestezi de olan var bir sebebi yok galiba çünkü bende de açılma vardı hunileşme vardı sıkıntılıydı yani

Doktorun tercihine göre değişiyor ben spinal oldum ama genel anestezi de olan var bir sebebi yok galiba çünkü bende de açılma vardı hunileşme vardı sıkıntılıydı yani
anladım canım doğrudur genelde hastanın durumuna göre prosödür uyguluyolar sanada çok geçmiş olsun

Evet canım bende spinal oldum açmana önce genel dediler sonra doktorum böyle tercih etmiş tam olarak ben de bilemiyorum sebebini

Evet canım bende spinal oldum açmana önce genel dediler sonra doktorum böyle tercih etmiş tam olarak ben de bilemiyorum sebebini
Genel anestezi daha ağrılı galiba senin de ameliyat sonrası çok ağrın oldu mu? Benim çok yoktu ayaklarım sızladı parola geçti bir kaç gün tekrarladı bitti süreç daha kolay geldi düşününce tamamen uyumak daha korkutucu geldi şuan gözüme

Teşekkür ederim sen de oldun mu ameliyat kaçıncı haftandasın
yok canım benim şu an iyi serviks boyu 2 haftada perinatoloji kontrolüne gidiyorum en son salı günü gittim 14+1 de 16 haftada bir daha gidicem şu an takip ediliyo progestan kullanıyorum tedbir amaçlı vajinal benim ilk gebeliğimde kısalmam 27-28 haftada olmuştu hunileşmemde oldu o yüzden şimdilik sıkı takip ve progestan kullanıyorum gerekirse dikiş atıcaz dedi dr um 16 haftada ne olur bilmiyorum

Tamam tamam hatırladım senii kızlar farklı doktora da görün demişlerdi. Bende aynı fikirdeyim farklı doktora görün ondan da fikir al bazen tek doktor çözüm olmayabilir farklı bakış gerekli hem için rahat eder bundan sonra benim tüm gebeliklerimde önlem amaçlı dikiş yapılacağını söylediler ondan sen bilirsin gene de
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

farklı dr a da gittim canım benim kısalmam 28 haftada olduğu için çok yüksek risk grubunda değilim sanırım 24 haftaya kadar takip edilecek 2 haftada bir arada kısalma oluşmazsa tabi sonrası ilaçlarla desteklenip sıkı takip devam yani direk rahim ağzı normal sınırdayken dikiş atmak mantıklı değil dediler dikişinde riskleri var şu anlık yakın takip gerekirse hemen dikiş atılacak dendi 2 dr da ve alanlarında çok uzmanlar ikiside .. kendi özel takipli olduğum dr umda aynı fikirde bakalım hayırlısı 16 haftada ne çıkacak

doğumumda 34+3 te oldu 10 mm rahim ağzı ve hunileşmem vardı çok şükür çok çok erken doğum yapmadım dr lar bunuda değerlendiriyo ben şehir hastanesi ve araştırma hastanesine gidiyorum zaten gerekli gördükleri anca hemen müdahaleye yatkınlar şu an 24 haftaya kadar takip edilicem diye düşünüyorum serviks 25 mm ve altına düşerse sanırım o zaman serklaj yapacaklar anlaığım bu

Benim de öyle ağrım olmadı anestezi sonrası biraz karnımda sanki gazım var gibi bir saat kadar ağrım oldu parolluk değildi yani çok hafif, tekrarlama olmadı ilk kalkınca sanki ağırlık hissettim ama ben yaklaşık 10 gündür kalkmıyordum diye o yüzden olabilir ama gaz sıkışması gibi Ağrı dışında farklı bir şey olmadı canım, bence de tamamen uyumak korkutucu olabilir ama bende de iğne iplik travması oldu ağrı hissetmedik operasyon sırasında ama o ipliği çekişini vs sanki hissiyat olarak hissettim fenaydı unutamam o hissi

Harika o zaman ikisi de aynı fikirdeyse şeninde kafan rahat eder tabii sağlıkla alalım kucağımıza sayılı gün gelir geçer inşallah

Yok hiç hiç birşey hissetmedim anlamaya çalıştım yok anlayamadım baktım doktor geldi yanıma güzel geçti yukarda konuşalım dedi gitti ne ara yaptı ne oldu anlamlandıramadım olsaydı bende de travma kalırdı Allah sadece doğum için hastanede yatmayı nasip etsin

Amin canım amin bide zamanında doğum için inşallah

Kızlar bende genel anestezi ile oldum ameliyatı ama sandığınız gibi korkulacak birsey degil. Bizden sonra gelip okuyacak arkadaşlarımızın da gözü korkmasın şimdi
Siz uyanıkken olmuşsunuz ben tamamen baygındım ama hicbir olumsuzlugunu yaşamadım. Aksine kendi adıma tamamen uyumak beni daha rahat hissettirdi. Korkmasin kimse. Önemli olan operasyonun başarılı geçmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…