- 22 Haziran 2023
- 155
- 95
- 28
- 28
Çok teşekkür ederim canım benim bebişlerimiz sağlikli oluşunda bununda ustesinden geliriz inşallah şuan için beni rahatlatan tek şey maden suyuAnlıyorum canım seni ben sürekli yaşamamış olmama ragmen ben bile yaşadığımda cok etkileniyorum.
Gecmis olsun canım
Kesinlik canım ben Operasyona girmeden önce doktorum ameliyathanede bebeğin kalp atişlarini dinletdi çıkıncada bilgi verdi sağolsun her şey yolunda dedi ertesi gün yine USG le bakıldı bende dinledim o zaman dahada rahatladım o anda bile insanın aklına ilk bebeği gelir inşallah sağ salim kavuşuruzYaaaben de 20.haftada oldum ve ameliyattan çıkınca ilk yaptığım şey karnımı ellemek oldu yerinde mi diye, öyle zor bi psikoloji ki insanın aklına neler neler geliyor
Nefret ediyorum bu konuşmalardan doktorlarınbu Serklaj konusunda da ilk gebeliklerde dikiş atmayan doktorlar varmış delirtici şeyler….
Benim ilk kaybımdan sonraki gebeliğimde de atma taraftarı değildi doktor 2 ve sonrasına atıyoruz dedi yani ben iki tane Bebek kaybedicem lütfedeceklerdi ki geç kalındıgı için bir bebek daha kaybettim
Yarın kontrole gideceğim dua edin de doğurayımAnlıyorum canım seni ben sürekli yaşamamış olmama ragmen ben bile yaşadığımda cok etkileniyorum.
Gecmis olsun canım
DualarımızdasınYarın kontrole gideceğim dua edin de doğurayım
Yarın belli olur artık doktor bişey söyler en azından diye düşünüyorumDualarımızdasınsürekli kontrol ediyorum valla var mı bir gelişme diye
Kaç haftalık oldu şimdiYarın belli olur artık doktor bişey söyler en azından diye düşünüyorum
38 haftayı doldurduk bugünKaç haftalık oldu şimdi
Allah şimdi yavrunu hayırlısıyla kucağınaalıp büyütmeyi nasip etsin. Çok acı gerçekten ben bana öyle söyleyen doktoru hemen değiştirdim zar atacak kadar kolay kalamıyoruz maalesef.. hiç anlamıyorum bazen doktorlarıBenim ilk kaybımdan sonraki gebeliğimde de atma taraftarı değildi doktor 2 ve sonrasına atıyoruz dedi yani ben iki tane Bebek kaybedicem lütfedeceklerdi ki geç kalındıgı için bir bebek daha kaybettim
40a kadar hakkın var bunun için dua etmem kolayca doğurman için ederimYarın kontrole gideceğim dua edin de doğurayım
Ama artık doğurmak istiyorumm40a kadar hakkın var bunun için dua etmem kolayca doğurman için ederim
Gebelik okuluna giden bir arkadaşıma son haftalardaki ilişki doğumu tetikler demişler ne kadar doğruluk payı var bilemiyorumAma artık doğurmak istiyorumm
Peki ilişki oldu mu hiç Serklaj sonrası doktor bize yasaklamadı sen de doğurmak için istersen bi düşün yani istersenAma artık doğurmak istiyorumm
Evet ben de şimdi senin yazdığına hak veriyorum doktorlar öneriyor kız öncesinde tetiklemez dimiGebelik okuluna giden bir arkadaşıma son haftalardaki ilişki doğumu tetikler demişler ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum
Denemedim diyememGebelik okuluna giden bir arkadaşıma son haftalardaki ilişki doğumu tetikler demişler ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum
Bizim öncesinde hep yasaktı şimdi değil ama artık benden geçmiş o işlerPeki ilişki oldu mu hiç Serklaj sonrası doktor bize yasaklamadı sen de doğurmak için istersen bi düşün yani istersen
Yapma be kardeşim o zaman sen hurma devamBizim öncesinde hep yasaktı şimdi değil ama artık benden geçmiş o işler
Şimdi size bir şey dicem bana güleceksiniz ama benceHurma en iyisi
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunAnlıyorum canım seni ben sürekli yaşamamış olmama ragmen ben bile yaşadığımda cok etkileniyorum.
Gecmis olsun canım
Bilmem bize doktor hiç bir şey demedi ama benim hiç cesaretim yokEvet ben de şimdi senin yazdığına hak veriyorum doktorlar öneriyor kız öncesinde tetiklemez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?