Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Nasil bir daha anlat annamadim askom

Kizlar siz ne diyorsunuz serklaj sonrasi iliski serbest mi dedi doktorunuz şaka mi ediyorsunuz
Benim doktorum hic bir zmn yasak dememisti taa ki serklaj olana kadar.
Iliski yasak zaten dedi adam yani bilmiyo olamazsin dercesine
Askolar bizim orayi diktiler zaten aman ha şeytana uymayin

Aynen benim doktorum yasakları saydı saydı ilişkiyi söylemiyorum bile o zaten yasak dedi ya demese de yapamam ben alttan kontrolde bile hocaya ay uy yapmaktan kadının ödünü koparıyorum noldu acıdı mı bitti hemen bakıp cikiyorum diyip duruyo

Ya şimdi beni konuşturacaksınız bebişler ya doktor bir şey söylemedi bana yani oluyor bizde açıkçası beni korkutmayın bir şey olmuyor dikişi ağzına atmadılar heralde aaaaa enfeksiyona dikkat edeceksiniz sadece her gün oluyor demiyorum tabiki oha ama namahrem değiliz yani ay korkuttunuz beni gundiler sizi

Ay evet tabiki öyle yasak yani onun kaçarı yok. Aman yaa kızlar sakın ha sakın hakim olun surda doguma ne kaldi
Ben wc sonrasi silerken bile bazen fazla mi bastirdim ya naptim diye tedirgin oluyorum bizim kuduruklar ilişki diyor

Aşkoooo hemen kocanla yataklari ayiriyorsun. Sen kendine hakim olamayacaksin anlaşılan
Aman haaa yapma bir dahaaa. Doktor unutmus olabilir zaten cesaret edip yapamazsiniz diye düşünmüş olabilir. Serklajda iliski kesinlikle yasak bakk.
Yani bebisim az ilersi dikişli bebis dikisin arkasinda

Bize de bir şey demedi bakalım artık caniko sen niye burda hamilelik günlüğü yapmamışsın şekerim kaç haftalıksın söyle bakalım
Ya ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederim 22+3teyim inşallah daha çoook yolum vardır

Ben ayırdım valla kocayı odada bıraktım sonuçta uyarılma ve kasılma da istemiyor doktorum idare edecez artık yapacak bir şey yok

Bak gülmekten doğuracam şimdi en sonunda yaaa asistan doktora sormuştum ben serklajdan sonraki gün 10 gün istemiyoruz dedi eeeeee bu kadın deli mi

Ya ben konuyu ve pozitif yazışmaları görünce üye oldu foruma hiç bir şeye de bakmadım buralarda takılıyorum nasıl yapılıyor bir bakayım hallederim 22+3teyim inşallah daha çoook yolum vardır
Bu başlık mi seni foruma üye etti yani gel sarılalım
Ben bu başlıkta sohbeti bu yüzden seviyorum. Diger serklaj gruplari gibi degiliz de birbirimizi maça hazirlar gibi gazliyoruz yaparsin edersin halindeyiz hep mük bir ekip olduk

Bak gülmekten doğuracam şimdi en sonunda yaaa asistan doktora sormuştum ben serklajdan sonraki gün 10 gün istemiyoruz dedi eeeeee bu kadın deli mi
Ne bilsin senin kuduruk oldugunu kadin bu kız cesaret edemez bunca ameliyattan falan sonra demistir ama iste bilememis demek ki
Bak bidaha yapmaaaa. Deli yaaa
Deli cesareti bu

Bak bizde hafta yazan yerde eklemek için tıkla var ordan yap canımın içi hoşgeldiinnn

Ben ayırdım valla kocayı odada bıraktım sonuçta uyarılma ve kasılma da istemiyor doktorum idare edecez artık yapacak bir şey yok
Ay kesinlikle öyle.. bu konuyu ciddiye alalım kızlar gerekirse kocalari odalardan atalim ben kocami göndermedim odadan ama zaten bizde o kadar yürek yok ne arar

Bu başlık mi seni foruma üye etti yani gel sarılalım
Ben bu başlıkta sohbeti bu yüzden seviyorum. Diger serklaj gruplari gibi degiliz de birbirimizi maça hazirlar gibi gazliyoruz yaparsin edersin halindeyiz hep mük bir ekip olduk
Cidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedi doğurana kadaa burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…