Sen nerden biliyorsun benim kuduruk olduğumuNe bilsin senin kuduruk oldugunu kadinbu kız cesaret edemez bunca ameliyattan falan sonra demistir ama iste bilememis demek ki
Bak bidaha yapmaaaa. Deli yaaa
Deli cesareti bu
Yiaa canım benimm iyiki gelmissin aramıza o zamanCidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedidoğurana kadaa burdayım
Allahim bide 2 3 haftada 1 de degil haftada 1 diyor. Aşko bu ne özgüvenSen nerden biliyorsun benim kuduruk olduğumuhaftada bir en fazla flckdkcldckdlcldld ya gece gece bak halime ya
Yeter adam sesime uyanacak ne konuştuğumuzu bile söyleyemem güldürme beni be kadınAy kesinlikle öyle.. bu konuyu ciddiye alalım kızlar gerekirse kocalari odalardan atalimben kocami göndermedim odadan ama zaten bizde o kadar yürek yok ne arar
Canım benim başka konulara girme illa bir yerde çıkıntılık yapan varCidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedidoğurana kadaa burdayım
AmiiinnnYiaa canım benimm iyiki gelmissin aramıza o zaman
Arada kuduruklar olsa da grubumuz cok tatlıhepimiz 36 38 39 haftaları görelim aminnn
Bundan sonra uçkuruna sahip çık bakYeter adam sesime uyanacak ne konuştuğumuzu bile söyleyemem güldürme beni be kadın
İşte yatakları ayırsan böyle derdin olmazdıYeter adam sesime uyanacak ne konuştuğumuzu bile söyleyemem güldürme beni be kadın
Eşimin içeri girmediği bir gün söylerimAllahim bide 2 3 haftada 1 de degil haftada 1 diyor. Aşko bu ne özgüven
Sen bi doktoruna söyle de fircanin büyüğünü doktorundan ye aklin basina gelsin
Yaparken utanmazlarEşimin içeri girmediği bir gün söylerimutangaç bir bey
Gelde anlatttİşte yatakları ayırsan böyle derdin olmazdıbak ben rahatça gülüyorum şaka bir yana bugün iyi geldi bu sohbet
Bundan sonra uçkuruna sahip çık bakdaha üstüne gelmek istemiyorum ama hanımlar ciddiye alalim şaka bir yana da. Bebisler hemen dikisin ardinda. Dikiş zaten az ilerde.
Hele en cok sen dikkat et yolu gevsetmissinizdir
Valla ben de çok güldüm fırçalandığım konuya bakİşte yatakları ayırsan böyle derdin olmazdıbak ben rahatça gülüyorum şaka bir yana bugün iyi geldi bu sohbet
Aşko bunu yaparken fircalanmayi göze almis olman lazimdi zatenValla ben de çok güldüm fırçalandığım konuya baküç sene yap yap sonra çocuğu tuttur yapama kadere bak tamam tamam merak etme bugün üç progestan alırım
Kız sen öyle san doğumdan sonra esas zor allahım yavruyu nereye park edeceksinAşko bunu yaparken fircalanmayi göze almis olman lazimdi zatenyürek yemis...
Valla bu konu cok garip bizde bebis icin cabaladik simdi o is yasaklandi
Neyse dogumdan sonra firsat buldukca kocami kovalayacagim artik
Valla yavruyu uyuttugumda evde yalnizsak gece gündüz hiiic farketmezKız sen öyle san doğumdan sonra esas zor allahım yavruyu nereye park edeceksin
Lohusalıktan sonra amaaan sabahlar olmasınAşko bunu yaparken fircalanmayi göze almis olman lazimdi zatenyürek yemis...
Valla bu konu cok garip bizde bebis icin cabaladik simdi o is yasaklandi
Neyse dogumdan sonra firsat buldukca kocami kovalayacagim artik
O borucuk tam kolun iç kısmına denk gelmesi gerekiyormuş bizim tansiyon aleti kullanma kılavuzunda öyle gösteriyor hepsi aynı mı bilemiyorumŞimdi size bir şey dicem bana güleceksiniz ama bencebabylovee canım sende dikkat et buna ölçüm yaparken tansiyon aletini kolunun üstüne koyma, tam koldaki damar boşluğuna o borucuk denk gelsin. Bugün hemşire bana ölçüm yaparken tam oradan ölçtü nabzımı, az önce ölçtüm her zamanki gibi azıcık yukardan 14-8 çıktı aha dedim yine başlıyoruz, sonra hatırladım kadının ölçümünü aynı dakika oradan ölçtüm üç kere falan 11-7 çıktı, tesadüf olamaz canım bence
Kilosu ilerler de normal doğum olmazsa diye endişe ediyorum tek derdim oCanım hakkinda hayırlısı olsun yaa. Dur acele etme duracaksa dursun bebiss
Kuzum onu hiiiç dert etme İnan bazen normal doğuran daha zor toparlanıyor şekil A1 benKilosu ilerler de normal doğum olmazsa diye endişe ediyorum tek derdim o
Ay yok toplum umurumda değil benim kimsem yok burda ameliyat sonrası bakıma ihtiyacım olursa diye endişeleniyorum bi de malum bebek için en sağlıklısı o milletin ne dediği zerre umurumda değilKuzum onu hiiiç dert etme İnan bazen normal doğuran daha zor toparlanıyor şekil A1 benbebişler iyi olsun sen iyi ol Yeter toplumun bu dayattığı doğum şekli baskısından bana gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?