Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Cidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedi doğurana kadaa burdayım
Yiaa canım benimm iyiki gelmissin aramıza o zaman
Arada kuduruklar olsa da grubumuz cok tatlı hepimiz 36 38 39 haftaları görelim aminnn

Sen nerden biliyorsun benim kuduruk olduğumu haftada bir en fazla flckdkcldckdlcldld ya gece gece bak halime ya
Allahim bide 2 3 haftada 1 de degil haftada 1 diyor. Aşko bu ne özgüven
Sen bi doktoruna söyle de fircanin büyüğünü doktorundan ye aklin basina gelsin

Cidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedi doğurana kadaa burdayım
Canım benim başka konulara girme illa bir yerde çıkıntılık yapan var

Yeter adam sesime uyanacak ne konuştuğumuzu bile söyleyemem güldürme beni be kadın
Bundan sonra uçkuruna sahip çık bak daha üstüne gelmek istemiyorum ama hanımlar ciddiye alalim şaka bir yana da. Bebisler hemen dikisin ardinda. Dikiş zaten az ilerde.
Hele en cok sen dikkat et yolu gevsetmissinizdir

Bundan sonra uçkuruna sahip çık bak daha üstüne gelmek istemiyorum ama hanımlar ciddiye alalim şaka bir yana da. Bebisler hemen dikisin ardinda. Dikiş zaten az ilerde.
Hele en cok sen dikkat et yolu gevsetmissinizdir
İşte yatakları ayırsan böyle derdin olmazdı bak ben rahatça gülüyorum şaka bir yana bugün iyi geldi bu sohbet
Valla ben de çok güldüm fırçalandığım konuya bak üç sene yap yap sonra çocuğu tuttur yapama kadere bak tamam tamam merak etme bugün üç progestan alırım

Valla ben de çok güldüm fırçalandığım konuya bak üç sene yap yap sonra çocuğu tuttur yapama kadere bak tamam tamam merak etme bugün üç progestan alırım
Aşko bunu yaparken fircalanmayi göze almis olman lazimdi zaten yürek yemis...
Valla bu konu cok garip bizde bebis icin cabaladik simdi o is yasaklandi
Neyse dogumdan sonra firsat buldukca kocami kovalayacagim artik

Kız sen öyle san doğumdan sonra esas zor allahım yavruyu nereye park edeceksin

Lohusalıktan sonra amaaan sabahlar olmasın ya ilk zamanlar bebişlerin sık uyanması sıkıntı oluyor koştur koştur banyo falan sonra rahat

O borucuk tam kolun iç kısmına denk gelmesi gerekiyormuş bizim tansiyon aleti kullanma kılavuzunda öyle gösteriyor hepsi aynı mı bilemiyorum

Kilosu ilerler de normal doğum olmazsa diye endişe ediyorum tek derdim o
Kuzum onu hiiiç dert etme İnan bazen normal doğuran daha zor toparlanıyor şekil A1 ben bebişler iyi olsun sen iyi ol Yeter toplumun bu dayattığı doğum şekli baskısından bana gına geldi

Kuzum onu hiiiç dert etme İnan bazen normal doğuran daha zor toparlanıyor şekil A1 ben bebişler iyi olsun sen iyi ol Yeter toplumun bu dayattığı doğum şekli baskısından bana gına geldi
Ay yok toplum umurumda değil benim kimsem yok burda ameliyat sonrası bakıma ihtiyacım olursa diye endişeleniyorum bi de malum bebek için en sağlıklısı o milletin ne dediği zerre umurumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…