Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kız dayanamıyorum ya yoğurt mu kase yesem bile durduramam o an kendimi bana şekersiz şekerli şeyler lazım ya da tuzsuz tuzlu şeyler
Cok benziyoruz kanka. Net sende insülin yolcususun. Ben yemekten sonra canim mesela bir lokmada olsa tatlı isteyen biriyim hamilelikte de bu degismedi. Ama yemiyorum tabi.
Bide mesela bende ayni dedigin gibiydim.geceye dogru gelen aclikta domates peynir zeytin tabagi yapip yiyordum. Yogurt mogurt kesmiyordu ki.
Simdi insülin azcik burda frenledi beni. Ama mesela 11 gibi yogurt yedim fln dedim ya onlar hic yetmedi. Hala karnim gurulduyor. Ne yicem ben bilmiyorum. Yiyince seker cikiyor. Yemeyince kilo alamiyorum. Mesela su an 1 paket tuzlu 1 paket tatlı biskuvi verseler 5 dk da bitiririm

Senin yerinde olsam insülini üç fazla vurur yerdim doktor bana diyet önerirse direkt yapamıyorum dicem

Nasıl yani çıkaramıyorum derken? Prenseslikten mi neyden
Ne sandın sen beni tam bir premsesim ben
Valla kuzum nasil oluyo bilmiyorum ama bende öyle gaz cikarma becerisi pek yok. Yani karnim şişiyor mesela ama yokk arkadas bi sal da kurtul ama yokk kabaca boyle yani.
Evlendikten sonra iyice eşimin yaninda fln da boyle bisey yapamadigimdan iyice köreldi bu yanım
Premsesligim basima gazmana dönüşme isi acmasa bari

Senin ağzından da bal damlıyor insülin kervanına katılayım diye yapıyorsun biliyorum

Ağzından da mı çıkmıyor kız sade soda içince napıyosun inanamıyorum sana

Senin yerinde olsam insülini üç fazla vurur yerdim doktor bana diyet önerirse direkt yapamıyorum dicem
Gecen aksam disardan soyledik ayiptir soylemesi, bende yedim baya tok oldum yani uzun zaman sonra. Icinde azcik beyaz un iceren biseyler de yedim. Neyse yemekten sonra seker 174 cikti insüline ragmen.
1 saat sonra bidaha baktim 150.
1 saat sonra bidaha baktim 170.

Yani varyaa insüline ragmen bak kendi kendine dalgalandi. O 150 ile 170 arasinda da hicbisey yemedim kendi kendine yükseldi. Bende bunu yazdim tabi şeker cizelgeme. Dr görünce bu ne dedi
Bende itiraf ettim. Deneme yaptım hocam canimin istedigi biseyi yedim ama dersimi aldim dedim neyseki itiraf ettin, insülin vurupta yiyen bi grup var onlara gıcık oluyorum ben dedi itiraf ettigin hosuma gitti teşekkür ederim dedi
Simdi gelde yeee insülin olunca bende biraz daha rahat yerim diyodum ama yine diyet devamm. Biraz kacirinca isler degisiyo. Hemen dozumu yukseltti iste bu olayin üstüne

Senin ağzından da bal damlıyor insülin kervanına katılayım diye yapıyorsun biliyorum
Gel aşko gel buralar azcik daha rahat
Ağzından da mı çıkmıyor kız sade soda içince napıyosun inanamıyorum sana
Bi sade sodada agzimdan kaçıyor arada evet tek basima bir yere kapanmam lazim galiba rahatca cikarabilmek icin

geçen gece psikolojim neye bozulduysa 215 gördüm ne haddimeyse bir saat sonra 140 oldu, peki baK bu soruyu iyi düşün, insülin kullanırsam şeker isteğim geçecek mi…………….

Gel aşko gel buralar azcik daha rahat

Bi sade sodada agzimdan kaçıyor arada evet tek basima bir yere kapanmam lazim galiba rahatca cikarabilmek icin
Evet bak mantıklı o, ben istiycem ya insülin babam da zaten şeker hastası mantıklı olan benim kullanmam yani kendimi ikna ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…