Cok benziyoruz kanka. Net sende insülin yolcususun. Ben yemekten sonra canim mesela bir lokmada olsa tatlı isteyen biriyim hamilelikte de bu degismedi. Ama yemiyorum tabi.Kız dayanamıyorum yayoğurt mu kase yesem bile durduramam o an kendimi bana şekersiz şekerli şeyler lazım ya da tuzsuz tuzlu şeyler
Aa gercek mi buAnneler için de gaz damlası ilacı gibi bişey varmış doktoruna sor istersen
Görümceme vermişler doğumdan sonra çok rahat ettim diyorduAa gercek mi butamam sorarim o zaman
Senin yerinde olsam insülini üç fazla vurur yerdimCok benziyoruz kanka. Net sende insülin yolcususun. Ben yemekten sonra canim mesela bir lokmada olsa tatlı isteyen biriyim hamilelikte de bu degismedi. Ama yemiyorum tabi.
Bide mesela bende ayni dedigin gibiydim.geceye dogru gelen aclikta domates peynir zeytin tabagi yapip yiyordum. Yogurt mogurt kesmiyordu ki.
Simdi insülin azcik burda frenledi beni. Ama mesela 11 gibi yogurt yedim fln dedim ya onlar hic yetmedi. Hala karnim gurulduyor. Ne yicem ben bilmiyorum. Yiyince seker cikiyor. Yemeyince kilo alamiyorum. Mesela su an 1 paket tuzlu 1 paket tatlı biskuvi verseler 5 dk da bitiririm
Ne sandın sen beniNasıl yani çıkaramıyorum derken? Prenseslikten mi neyden
Mutlaka sorayim o zaman. Simdi yine neyse de dogum sonrasinda faydasini görürüm cok o zamanGörümceme vermişler doğumdan sonra çok rahat ettim diyordu
Senin ağzından da bal damlıyor insülin kervanına katılayım diye yapıyorsun biliyorumCok benziyoruz kanka. Net sende insülin yolcususun. Ben yemekten sonra canim mesela bir lokmada olsa tatlı isteyen biriyim hamilelikte de bu degismedi. Ama yemiyorum tabi.
Bide mesela bende ayni dedigin gibiydim.geceye dogru gelen aclikta domates peynir zeytin tabagi yapip yiyordum. Yogurt mogurt kesmiyordu ki.
Simdi insülin azcik burda frenledi beni. Ama mesela 11 gibi yogurt yedim fln dedim ya onlar hic yetmedi. Hala karnim gurulduyor. Ne yicem ben bilmiyorum. Yiyince seker cikiyor. Yemeyince kilo alamiyorum. Mesela su an 1 paket tuzlu 1 paket tatlı biskuvi verseler 5 dk da bitiririm
Ağzından da mı çıkmıyor kız sade soda içince napıyosun inanamıyorum sanaNe sandın sen benitam bir premsesim ben
Valla kuzum nasil oluyo bilmiyorum ama bende öyle gaz cikarma becerisi pek yok. Yani karnim şişiyor mesela ama yokk arkadas bi sal da kurtul ama yokkkabaca boyle yani.
Evlendikten sonra iyice eşimin yaninda fln da boyle bisey yapamadigimdan iyice köreldi bu yanım
Premsesligim basima gazmana dönüşme isi acmasa bari
Ben bugün doğum başlasın diye memişleri sağdım pompayla bi damla bile süt gelmedi doğumdan sonra mı gelecek geç mi gelecek acabaaMutlaka sorayim o zaman. Simdi yine neyse de dogum sonrasinda faydasini görürüm cok o zaman
Sen de kendini kurcalamayı bırak be kardeşim yavBen bugün doğum başlasın diye memişleri sağdım pompayla bi damla bile süt gelmedi doğumdan sonra mı gelecek geç mi gelecek acabaa
Kız ben en azından kendim kurcalıyorum sen duyduğuma göre kurcalatıyormuşsunSen de kendini kurcalamayı bırak be kardeşim yav
Gecen aksam disardan soyledik ayiptir soylemesi, bende yedim baya tok oldum yani uzun zaman sonra. Icinde azcik beyaz un iceren biseyler de yedim. Neyse yemekten sonra seker 174 cikti insüline ragmen.Senin yerinde olsam insülini üç fazla vurur yerdimdoktor bana diyet önerirse direkt yapamıyorum dicem
Napim sağ dediler hem süt çabuk gelirmiş hem doğum başlarmış ne kadar doğru bilmiyorumSen de kendini kurcalamayı bırak be kardeşim yav
Bak işte kahkahayı bastım senin yüzündenKız ben en azından kendim kurcalıyorum sen duyduğuma göre kurcalatıyormuşsunyapma gözünü seveyim
Gel aşko gel buralar azcik daha rahatSenin ağzından da bal damlıyor insülin kervanına katılayım diye yapıyorsun biliyorum
Bi sade sodada agzimdan kaçıyor arada evetAğzından da mı çıkmıyor kız sade soda içince napıyosun inanamıyorum sana
Ayy iyi cesarettBen bugün doğum başlasın diye memişleri sağdım pompayla bi damla bile süt gelmedi doğumdan sonra mı gelecek geç mi gelecek acabaa
Kız ben en azından kendim kurcalıyorum sen duyduğuma göre kurcalatıyormuşsunyapma gözünü seveyim
Gecen aksam disardan soyledik ayiptir soylemesi, bende yedim baya tok oldum yani uzun zaman sonra. Icinde azcik beyaz un iceren biseyler de yedim. Neyse yemekten sonra seker 174 cikti insüline ragmen.
1 saat sonra bidaha baktim 150.
1 saat sonra bidaha baktim 170.
Yani varyaa insüline ragmen bak kendi kendine dalgalandi. O 150 ile 170 arasinda da hicbisey yemedim kendi kendine yükseldi. Bende bunu yazdim tabi şeker cizelgeme. Dr görünce bu ne dedi
Bende itiraf ettim. Deneme yaptım hocam canimin istedigi biseyi yedim ama dersimi aldim dedimneyseki itiraf ettin, insülin vurupta yiyen bi grup var onlara gıcık oluyorum ben dedi itiraf ettigin hosuma gitti teşekkür ederim dedi
Simdi gelde yeeeinsülin olunca bende biraz daha rahat yerim diyodum ama yine diyet devamm. Biraz kacirinca isler degisiyo. Hemen dozumu yukseltti iste bu olayin üstüne
Ay bugün bi denedik yeni evli gibi hissettim kendimi kaç ay sonunda hiç de hoş değil tövbe inşallah doğururum da bi daha zorunda kalmayız bu eziyete dedim eşimeBak işte kahkahayı bastım senin yüzünden
Pompayla pek bişey hissetmiyorsun pek bi his yokAyy iyi cesarettnasil bir hisss ♀
ahahshahahsh
Evet bak mantıklı o, ben istiycem ya insülin babam da zaten şeker hastası mantıklı olan benim kullanmam yani kendimi ikna ettimGel aşko gel buralar azcik daha rahat
Bi sade sodada agzimdan kaçıyor arada evettek basima bir yere kapanmam lazim galiba rahatca cikarabilmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?