Neyse bi doğur sağ bakalım güzelse bakıyım ona daElektrikli canım süt olmayınca pek bişey anlamadım ama emcukluyor işte acıtmıyor falan
Ben de alacağım dedim annem dedi ki niye çok mu meşgulsün sütün gelince emzirYorumları güzeldi internetten baktım e bebekte indirimde ondan bunu aldım zaten çalışmıyorum ben kullanmak zorunda kalırsam belki sütüm çok olursa diye aldımçok iyi niyetliyim dimii
Ay bi de bana 2 3 gündür diş ağrısı güncellendiNeyse bi doğur sağ bakalım güzelse bakıyım ona da
Ben almayacaktım ablam kızdı neden almıyorsun benim sütüm çok fazlaydı emziremedim sağmak zorunda kaldım diye lazım olur bulunsun dedi bem de bi umut aldım manifestledim sütüm çok olsun diyeBen de alacağım dedim annem dedi ki niye çok mu meşgulsün sütün gelince emzir
Versinler istiyorumBencede iste canım yaa. Bide diyetle dusmedigini ogrenirlerse zaten verirler.
İnşallah olsun doyursun şişmanlatsın bebişi inşallahBen almayacaktım ablam kızdı neden almıyorsun benim sütüm çok fazlaydı emziremedim sağmak zorunda kaldım diye lazım olur bulunsun dedi bem de bi umut aldım manifestledim sütüm çok olsun diye
Nerden çıktı ya o da çocuk gider ayak ne var hamham yapmışAy bi de bana 2 3 gündür diş ağrısı güncellendi
Bi de sinir ettiler beni kilolusun bebeğin zayıf olur senin dediler çok şükür kilosu gayet iyi yok işte kilolusun sütün olmaz mama verirsin inşallah bol bol olur da sütün var mı diyenlere süt banyosu yaptırırızİnşallah olsun doyursun şişmanlatsın bebişi inşallah
Gebeliğin bana son dk golü işteNerden çıktı ya o da çocuk gider ayak ne var hamham yapmış
Ayy amin inşallahBi de sinir ettiler beni kilolusun bebeğin zayıf olur senin dediler çok şükür kilosu gayet iyi yok işte kilolusun sütün olmaz mama verirsin inşallah bol bol olur da sütün var mı diyenlere süt banyosu yaptırırız
Ona daha çok var en az 1 buçuk sene sonraAyy amin inşallahbu sefer memeden kesmeyle uğraşacaksın o zaman da başka dua ederiz hepsi sırayla
Doğru sen şimdi bırak bunları uyumaya haydi yarın doktorda ne duyacaksın Allah bilir güç topla çıkar çocuğuOna daha çok var en az 1 buçuk sene sonra
Yok ki gram uyku olsa bi dk bile durmayacağım ama yook bi de heyecan basınca hiç kalmadıDoğru sen şimdi bırak bunları uyumaya haydi yarın doktorda ne duyacaksın Allah bilir güç topla çıkar çocuğu
Bak artık sende 39 hafta yazıyorYok ki gram uyku olsa bi dk bile durmayacağım ama yook bi de heyecan basınca hiç kalmadı
Evet kızım büyüyor günden güne çok heyecanlı bu gidişle 40 da görürüz gibiBak artık sende 39 hafta yazıyorvalla doğuracan az kaldı
Canım bunun baya iyi geldigi yaziyor her yerde. Bide emzirme öncesi silmek fln da gerekmiyormus. Istersen bir tane al bulundur. Kantaron da iyi geliyor diye bende duymustum.Kantaron yağı önerdiler ablalarım hiç bi krem iyi gelmedi kantaron yağı geçirdi dediler ben de krem almadım
Hadi bakalımYok haklısın canım öyle yapıcamver insülinimiii diceemmm
Kacta randevun canım bizi haberdar etttEvet kızım büyüyor günden güne çok heyecanlı bu gidişle 40 da görürüz gibi
Şimdi çıktım doğurmuyorumKacta randevun canım bizi haberdar ettt
Şu kremleri görünce aklımda canlanan bi film varCanım bunun baya iyi geldigi yaziyor her yerde. Bide emzirme öncesi silmek fln da gerekmiyormus. Istersen bir tane al bulundur. Kantaron da iyi geliyor diye bende duymustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?