Peki sana bir soru canım, ben bu saatlerde inanılmaz acıkıyorum böyle yoğurt falan hiç kesmiyor ekmek arası peynir domates deliriyorum ya nasıl kesicem bunu ben, akşam yemeğini erken yiyorum sonra bu saatte deliriyorum vallaTansiyonu yine de takibe devam edelim biz. Belki anlık öyle çıkıyordur.
Senin simdi kac cikti olcunce ?
Sekeri de not al gunde 6 defa ölç.
Sekeri en iyisi insülinle dengelemek. Yapacak birsey yok. Olmuyorsa
Yoğurtlu nohutlu salata yaptım onu yerken yorumunu okuyorum pek bi çözümü yok gibi sankiPeki sana bir soru canım, ben bu saatlerde inanılmaz acıkıyorum böyle yoğurt falan hiç kesmiyor ekmek arası peynir domates deliriyorum ya nasıl kesicem bunu ben, akşam yemeğini erken yiyorum sonra bu saatte deliriyorum valla
Yoğurtlu nohutlu mu allahım hayatta benlik olmayan bir kombinasyonYoğurtlu nohutlu salata yaptım onu yerken yorumunu okuyorum pek bi çözümü yok gibi sanki
Gece gece en hafif bu vardı seçenekYoğurtlu nohutlu mu allahım hayatta benlik olmayan bir kombinasyon
Ah ahh su an kelin ilacı olsa ya döndük. Bende aşırı açım su an mesela. Ama yemem yasak diye yemiyorum birsey.Peki sana bir soru canım, ben bu saatlerde inanılmaz acıkıyorum böyle yoğurt falan hiç kesmiyor ekmek arası peynir domates deliriyorum ya nasıl kesicem bunu ben, akşam yemeğini erken yiyorum sonra bu saatte deliriyorum valla
Nohut gaz yapmiyor mu yaaaYoğurtlu nohutlu salata yaptım onu yerken yorumunu okuyorum pek bi çözümü yok gibi sanki
Of sen beni çok güldürüyorsunGece gece en hafif bu vardı seçeneköncesinde ekmek bandığım tahin pekmezi saymazsak
Canım bak 6 gibiydi yedim, sonra aşırı şekerim düştü ölçtüm 93 tatlılara saldıracaktım meyve yedim 9 gibi, az önce de kudurmuş gibi acıktımAh ahh su an kelin ilacı olsa ya döndük. Bende aşırı açım su an mesela. Ama yemem yasak diye yemiyorum birsey.
Saat 11 gibi yogurt kaşar bes on tane de cubuk yedim biraktim.
Bende su an ekmek srasi peynir domates yemek icin cok müsaitim ama olmuyor iste. Sabah erken uyanip güne erken baslayip kahvaltiyi erken etmek lazimmis.
Bide sen daha aksam 6 gibiydi aksam yemegi yedim olcum yaptım dedin. Cok erken yemissin sonrasinda yine atistirsaydin
Ben doğurduktan sonra hiç yiyemeyeveğiz nasılsa diye şimdi yiyorum şimdi sadece bana yağıyor en azındanNohut gaz yapmiyor mu yaaaben korkudan yiyemiyorum nohut yemegi vs bisey
Istikrar deyincede senOf sen beni çok güldürüyorsunben de pekmez yicektim şekerimi yükseltir diye yemedim şimdi ekmek yedim
Ay hep gülelim inşallahOf sen beni çok güldürüyorsunben de pekmez yicektim şekerimi yükseltir diye yemedim şimdi ekmek yedim
Istikrar deyincede sen
Benim evlat da bu saatlerde uyanık benim yüzümden heralde. Esim kiziyor uyu da uyusun cocukta diye ama uyuyamiyommmCanım bak 6 gibiydi yedim, sonra aşırı şekerim düştü ölçtüm 93 tatlılara saldıracaktım meyve yedim 9 gibi, az önce de kudurmuş gibi acıktımyedim napıcam bilmiyorum alışkanlık oldu bide bu saatlerde bebek kudurması oluyor acıktı diye düşünüyorum kıyamıyorum prensesime
İki gündür yokladı beni şekerAy hep gülelim inşallahgebelik şekeri mi çıktı sende
Sen bugün aşı olacaktın oldun mu
Bizim bu gözü karalıkBen doğurduktan sonra hiç yiyemeyeveğiz nasılsa diye şimdi yiyorum şimdi sadece bana yağıyor en azından
Kız dayanamıyorum yaBenim evlat da bu saatlerde uyanık benim yüzümden heralde. Esim kiziyor uyu da uyusun cocukta diye ama uyuyamiyommmaclik bir yandan uykum gelmiyor bir yandan..
Bebisim cok tehlikeee cokkkyemeeee
11 12 gibi en son yogurt yanına azcik peynir vs biseyler ekle de ye. Baska yeme. Ekmek hele hic yemee
Ben bir keresinde 3 4 dilim ekmek yedim diye linclenmistim. Bizim aşko gece 2 de ekmak yiyor
İnşallah fazla zorlamaz böyle geçer giderİki gündür yokladı beni şekertam düzenli ölçümden sonra bakacağız kuşum, aşı oldum evet tetanoz hafif kol gıcıklanmam var kaldırınca bence yarın ve öbür gün nanay olucam şimdi iyiyim
Anneler için de gaz damlası ilacı gibi bişey varmış doktoruna sor istersenBizim bu gözü karalıkafiyet olsun ne diyim.
Ben gaz olunca onu da çıkaramıyorum davul gibi oluyorum sonranohut fasulye yemeyi yasakladı kocam bana o yuzden.
Ben gaz çıkaramıyorum kizlar ya
Dogum aonrasi nasil atacam acaba gazı
Nasıl yani çıkaramıyorum derken? Prenseslikten mi neydenBizim bu gözü karalıkafiyet olsun ne diyim.
Ben gaz olunca onu da çıkaramıyorum davul gibi oluyorum sonranohut fasulye yemeyi yasakladı kocam bana o yuzden.
Ben gaz çıkaramıyorum kizlar ya
Dogum aonrasi nasil atacam acaba gazı
İnşallah canımın içiİnşallah fazla zorlamaz böyle geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?