Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Tansiyonu yine de takibe devam edelim biz. Belki anlık öyle çıkıyordur.
Senin simdi kac cikti olcunce ?
Sekeri de not al gunde 6 defa ölç.
Sekeri en iyisi insülinle dengelemek. Yapacak birsey yok. Olmuyorsa
Peki sana bir soru canım, ben bu saatlerde inanılmaz acıkıyorum böyle yoğurt falan hiç kesmiyor ekmek arası peynir domates deliriyorum ya nasıl kesicem bunu ben, akşam yemeğini erken yiyorum sonra bu saatte deliriyorum valla

Yoğurtlu nohutlu salata yaptım onu yerken yorumunu okuyorum pek bi çözümü yok gibi sanki

Ah ahh su an kelin ilacı olsa ya döndük. Bende aşırı açım su an mesela. Ama yemem yasak diye yemiyorum birsey.
Saat 11 gibi yogurt kaşar bes on tane de cubuk yedim biraktim.
Bende su an ekmek srasi peynir domates yemek icin cok müsaitim ama olmuyor iste. Sabah erken uyanip güne erken baslayip kahvaltiyi erken etmek lazimmis.
Bide sen daha aksam 6 gibiydi aksam yemegi yedim olcum yaptım dedin. Cok erken yemissin sonrasinda yine atistirsaydin

Canım bak 6 gibiydi yedim, sonra aşırı şekerim düştü ölçtüm 93 tatlılara saldıracaktım meyve yedim 9 gibi, az önce de kudurmuş gibi acıktım yedim napıcam bilmiyorum alışkanlık oldu bide bu saatlerde bebek kudurması oluyor acıktı diye düşünüyorum kıyamıyorum prensesime

Benim evlat da bu saatlerde uyanık benim yüzümden heralde. Esim kiziyor uyu da uyusun cocukta diye ama uyuyamiyommm aclik bir yandan uykum gelmiyor bir yandan..
Bebisim cok tehlikeee cokkk yemeeee
11 12 gibi en son yogurt yanına azcik peynir vs biseyler ekle de ye. Baska yeme. Ekmek hele hic yemee
Ben bir keresinde 3 4 dilim ekmek yedim diye linclenmistim. Bizim aşko gece 2 de ekmak yiyor

Ay hep gülelim inşallah gebelik şekeri mi çıktı sende

Sen bugün aşı olacaktın oldun mu
İki gündür yokladı beni şeker tam düzenli ölçümden sonra bakacağız kuşum, aşı oldum evet tetanoz hafif kol gıcıklanmam var kaldırınca bence yarın ve öbür gün nanay olucam şimdi iyiyim

Ben doğurduktan sonra hiç yiyemeyeveğiz nasılsa diye şimdi yiyorum şimdi sadece bana yağıyor en azından
Bizim bu gözü karalık afiyet olsun ne diyim.
Ben gaz olunca onu da çıkaramıyorum davul gibi oluyorum sonra nohut fasulye yemeyi yasakladı kocam bana o yuzden.
Ben gaz çıkaramıyorum kizlar ya
Dogum aonrasi nasil atacam acaba gazı

Kız dayanamıyorum ya yoğurt mu kase yesem bile durduramam o an kendimi bana şekersiz şekerli şeyler lazım ya da tuzsuz tuzlu şeyler

İnşallah fazla zorlamaz böyle geçer gider

Anneler için de gaz damlası ilacı gibi bişey varmış doktoruna sor istersen

Nasıl yani çıkaramıyorum derken? Prenseslikten mi neyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…