Sen bu seviyelerle neyine guveniyon bacım hala gidip insülin baslamamak icingeçen gece psikolojim neye bozulduysa 215 gördüm ne haddimeyse bir saat sonra 140 oldu, peki baK bu soruyu iyi düşün, insülin kullanırsam şeker isteğim geçecek mi…………….
Ya adam için daha zor yani karnımız büyüyor bide gel yap doğurayım demişsin resmenAy bugün bi denedik yeni evli gibi hissettim kendimi kaç ay sonunda hiç de hoş değil tövbe inşallah doğururum da bi daha zorunda kalmayız bu eziyete dedim eşime
HahshahAy bugün bi denedik yeni evli gibi hissettim kendimi kaç ay sonunda hiç de hoş değil tövbe inşallah doğururum da bi daha zorunda kalmayız bu eziyete dedim eşime
Bebis emindce anlayacaksin desene o zamanPompayla pek bişey hissetmiyorsun pek bi his yok
Sen hangisinden aldın canım pompadaPompayla pek bişey hissetmiyorsun pek bi his yok
Perşembe gidicem direkt istiycem ya keşke cesaretim yetse yarın otobüsle gitsem ama gözüm kesmiyor o yolu otobüsle gitmeyiSen bu seviyelerle neyine guveniyon bacım hala gidip insülin baslamamak icin
Bu zor soru karsisinda cok zorlaniyorummmm
Geciyor kuzum gerçekten.
Ben endokrin dr.u egitim verirken ona sordum. Canim tatli cektiginde en azindan bir iki lokma yiyebilir miyim artik dedim. O da artik canin o kadar tatli istemeyecek zaten dedi insülin kullanmaya baslayinca dedi öyle de oldu. Arada istiyor ama o da normal. Ama yemiyorum. Com istediginde tadımlık gibi yiyorum. Bide meyveyle tamamlaniyor o ihtiyac.
Bencede iste canım yaa. Bide diyetle dusmedigini ogrenirlerse zaten verirler.Evet bak mantıklı o, ben istiycem ya insülin babam da zaten şeker hastası mantıklı olan benim kullanmam yani kendimi ikna ettim
Kaç gündür soruyor ne zaman diye napayım son gün perşembe dedim son çare olarak ona başvurdum o da olmadıYa adam için daha zor yani karnımız büyüyor bide gel yap doğurayım demişsin resmenpsikoloğa gidecek adam senin yüzünden benim kocam gülmekten yapamazdı
Lutfen gitmee.. takır tukur gidecek otobus hizli gececek çukurdan mesela bide oturmadigini farzet ayakta gittigini. Otursan bile riskli. Arbaada yata yata gidiyoruz hastaneye öyle düşün. Sen bu bir haftayi guzel diyetle dene once. Ve ölçüm yap. Tek seferde verirler insülin o zmn.Perşembe gidicem direkt istiycem ya keşke cesaretim yetse yarın otobüsle gitsem ama gözüm kesmiyor o yolu otobüsle gitmeyi
Evet bebiş emince herşey değişecek inşallah çatlamazlarHahshahunutmus paslanmışız diyosun
Unutmazsak dogum sonrasina kadar nasil yapildigini bizde yapacaz
Bebis emindce anlayacaksin desene o zaman
şundan aldımSen hangisinden aldın canım pompada
Kremlerden al kuzum evde bulundur. Sürersin. Zor oluyormus memis acısıEvet bebiş emince herşey değişecek inşallah çatlamazlar
Kaç gündür soruyor ne zaman diye napayım son gün perşembe dedim son çare olarak ona başvurdum o da olmadıadam halinden pek bi memnundu sorun bendim
Kantaron yağı önerdiler ablalarım hiç bi krem iyi gelmedi kantaron yağı geçirdi dediler ben de krem almadımKremlerden al kuzum evde bulundur. Sürersin. Zor oluyormus memis acısı
Dalga geçtim bi de önceden bebek için neredeyse her gün yapardık çocuk oldu 9 ayda bir yapar olduk diyehayır bacı eski günlerini düşün 40 gün sonra sahalara döneceksin unutma
Yok haklısın canım öyle yapıcamLutfen gitmee.. takır tukur gidecek otobus hizli gececek çukurdan mesela bide oturmadigini farzet ayakta gittigini. Otursan bile riskli. Arbaada yata yata gidiyoruz hastaneye öyle düşün. Sen bu bir haftayi guzel diyetle dene once. Ve ölçüm yap. Tek seferde verirler insülin o zmn.
Bu manuel mi memnun musun canımşundan aldım
Elektrikli canım süt olmayınca pek bişey anlamadım ama emcukluyor işte acıtmıyor falanBu manuel mi memnun musun canım
Yorumları güzeldi internetten baktım e bebekte indirimde ondan bunu aldım zaten çalışmıyorum ben kullanmak zorunda kalırsam belki sütüm çok olursa diye aldımBu manuel mi memnun musun canım
Aynen yaa aynen son iki sene öyleydiDalga geçtim bi de önceden bebek için neredeyse her gün yapardık çocuk oldu 9 ayda bir yapar olduk diyekoca göbeğimden zorlandım zaten doğsun bi eski hızlı günlerime dönerim herhalde
Çok şükür bitti o günlerAynen yaa aynen son iki sene öyleydiyumurtlama takip etmekten adamdan kusacaktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?