Ay az kaldi be annesiii. Zaten surda en fazla 10 günün var. Bakalim o kadar sürecek mi. Bacak testi de yapmiyorsun kiEvet, ağrım da arttı arada sancı da giriyor uyurken dönemiyorum bacağım uyuşmuş ağrı girdi öyle uyandım zaten en azından bunlar bitmiş olacak doğduğunda inşallah az kaldı
Dün denedim de atamadım söylemedim miAy az kaldi be annesiii. Zaten surda en fazla 10 günün var. Bakalim o kadar sürecek mi. Bacak testi de yapmiyorsun ki
Ya hayır söylemedinn kiiiDün denedim de atamadım söylemedim mi
Bugün de çıkmazsa yarın kontrolum var yani cuma günü perşembe akşamdan yine bişeyler deneyeceğim artık yürür müyüm koşar mıyım naparım bilmiyorumYa hayır söylemedinn kiiiyerden kalkamiyorum yapamam demistin en son
O zaman nanaysın bacımgeliyor gelmekte olan 3 4 güneee. Bakalim dogru muuu
Biraz kocana yanaşBugün de çıkmazsa yarın kontrolum var yani cuma günü perşembe akşamdan yine bişeyler deneyeceğim artık yürür müyüm koşar mıyım naparım bilmiyorum
Kocayı denedim 2 3 defa faydasını görmedimBiraz kocana yanaşiliski doğumu tetikliyor diye lütfen ama korunmadan olsun. Öyle diyolllaaa
Kaldırım yürüyüşü mü ne onun adı onu yap aksam gec saatler giy montunu çık dışarı. Yada merdiven in cik binada. Pilates topun varsa ondan destek al.
Ver kız verKocayı denedim 2 3 defa faydasını görmedimPilates topumu bulamadım nereye koyduysam taşınırken ev karman çorman olmuştu anca yürüyüş denerim bu gidişle merdiven inip çıkarım kocaya son bi şans daha verebilirim belki
Hurma ananas da denedimVer kız verhic belli olmazz. Hurma ananas falan da yeseydin.
Ay ne sorcam meryem ana otu aldin mi
Daha gecmis sanki. Yada aldir esine aktarlarda bulunuyordur heraldeHurma ananas da denedim
Yok almadım otu bi ara düşündüm alayım diye kaldı öyle şu saatten sonra da zor alırım gibi
Araba yok çarşıya gidemiyoruz kiDaha gecmis sanki. Yada aldir esine aktarlarda bulunuyordur heralde
Adresini yollaaAraba yok çarşıya gidemiyoruz ki
Bu geceden ümitliydim benAdresini yollaa
Dogurtturacaz seni.
Ay gerci bacak gitmiyormusss bebis geliyor geliyorrrr
Gece daha bitmediBu geceden ümitliydim benyine kandırdı sanırım gelmeyecek ama eli kulağında bugün yarın inşallah
Uyku sıfır şuan hatta eksilerde sanırsın 24 saattir uyuyorum da yeni kalkmışım öyle bi saçmalıkGece daha bitmedi
Sabaha bir bakarsin sanci baslamis. Yatta uyu yorgun gitmek istemiyordun bak
Kesin geliyor seninki ne dersen de. Bu kadar dinclik normal degil.Uyku sıfır şuan hatta eksilerde sanırsın 24 saattir uyuyorum da yeni kalkmışım öyle bi saçmalık
Hadi inşallahKesin geliyor seninki ne dersen de. Bu kadar dinclik normal degil.
Ne kadar dogum vlog izlediysem hepsinde kadınlar sabahin kör karanliginda makyaj sac bas yapıyorlardıenerji tavan.
Bizi bile sabirsizlandirdi cimcime. En son kendi yeğenim dogsun diye boyle beklemistim yavHadi inşallaheşim de çıksın artık bugün heveslendirdi diyor
Bu da yeğenin işte sanal yeğenBizi bile sabirsizlandirdi cimcime. En son kendi yeğenim dogsun diye boyle beklemistim yav
Sabal yegenim benimm hadi saglikla gel bekliyoruz minnakimBu da yeğenin işte sanal yeğen
An itibariyle 39 haftayı doldurmuş bulunuyorumSabal yegenim benimm hadi saglikla gel bekliyoruz minnakimhaklisin valla dogruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?