Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Evet, ağrım da arttı arada sancı da giriyor uyurken dönemiyorum bacağım uyuşmuş ağrı girdi öyle uyandım zaten en azından bunlar bitmiş olacak doğduğunda inşallah az kaldı
Ay az kaldi be annesiii. Zaten surda en fazla 10 günün var. Bakalim o kadar sürecek mi. Bacak testi de yapmiyorsun ki

Ya hayır söylemedinn kiii yerden kalkamiyorum yapamam demistin en son
O zaman nanaysın bacım geliyor gelmekte olan 3 4 güneee. Bakalim dogru muuu
Bugün de çıkmazsa yarın kontrolum var yani cuma günü perşembe akşamdan yine bişeyler deneyeceğim artık yürür müyüm koşar mıyım naparım bilmiyorum

Bugün de çıkmazsa yarın kontrolum var yani cuma günü perşembe akşamdan yine bişeyler deneyeceğim artık yürür müyüm koşar mıyım naparım bilmiyorum
Biraz kocana yanaş iliski doğumu tetikliyor diye lütfen ama korunmadan olsun. Öyle diyolllaaa
Kaldırım yürüyüşü mü ne onun adı onu yap aksam gec saatler giy montunu çık dışarı. Yada merdiven in cik binada. Pilates topun varsa ondan destek al.

Kocayı denedim 2 3 defa faydasını görmedim Pilates topumu bulamadım nereye koyduysam taşınırken ev karman çorman olmuştu anca yürüyüş denerim bu gidişle merdiven inip çıkarım kocaya son bi şans daha verebilirim belki

Ver kız ver hic belli olmazz. Hurma ananas falan da yeseydin.
Ay ne sorcam meryem ana otu aldin mi

Uyku sıfır şuan hatta eksilerde sanırsın 24 saattir uyuyorum da yeni kalkmışım öyle bi saçmalık
Kesin geliyor seninki ne dersen de. Bu kadar dinclik normal degil.
Ne kadar dogum vlog izlediysem hepsinde kadınlar sabahin kör karanliginda makyaj sac bas yapıyorlardı enerji tavan.

Kesin geliyor seninki ne dersen de. Bu kadar dinclik normal degil.
Ne kadar dogum vlog izlediysem hepsinde kadınlar sabahin kör karanliginda makyaj sac bas yapıyorlardı enerji tavan.
Hadi inşallah eşim de çıksın artık bugün heveslendirdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…