Son zamanlar sabret bitti bittiAn itibariyle 39 haftayı doldurmuş bulunuyorumson 1 haftası kaldı
Güncelleme hala uyumadım ve hala doğurmadımhuniyi çoktan taktım kafama artık ne olacaksa olsun
Benim 5.gebeliğim bundan önce bir serklajim var ama o iyi bir örnek sayılmaz sanırım sen yine de zor canım merak ettikleriniMerhaba ikinci hamileliği olan var mı içinizde serklaj sonrası hakkında merak ettiklerimde var
Hala doğurmadımSon zamanlar sabret bitti bitti
bize karsi sorumluluğunu bu kadar sahiplenmen çok tatlı
Senin kızda da amma inat var heHala doğurmadımdoğumu beklemek çok zormuş arkadaşlar ben böyle bişey görmedim ya
Teşekkür ederimmaviilale bu güzellik ikinci gebeliğinde canım ama ilki Serklajlı mıydı onu tam hatırlayamadım
Teşekkür ederim ☺ ilk gebelikte kısalık var mıydı sizin ben zor bir hamilelik yaşadım serklaj süresini de kaçırmıştım hep yatmanız mı gerekiyor ben serklaj olmadığım için yatmıştım bir fark yok muBenim 5.gebeliğim bundan önce bir serklajim var ama o iyi bir örnek sayılmaz sanırım sen yine de zor canım merak ettiklerini
Ayyy daha gelmeye niyeti yok muuuu.Hala doğurmadımdoğumu beklemek çok zormuş arkadaşlar ben böyle bişey görmedim ya
Şöyle ki ben ilk gebeligimde hiç bir sorun yaşamadan zor bir normal doğumla doğumum oldu. Sonraki gebeliğimde hiç anlamadan bebeğimi 16.haftada kaybettim o zaman teşhis konuldu bana 3.de geç kalındı ve iyi takip edilmedi serklaj için bir de enfeksiyonum vardı kontrol edemediler. Ama şimdi erken serklaj ve yakın takiple bu haftaya geldim şükür.Teşekkür ederim ☺ ilk gebelikte kısalık var mıydı sizin ben zor bir hamilelik yaşadım serklaj süresini de kaçırmıştım hep yatmanız mı gerekiyor ben serklaj olmadığım için yatmıştım bir fark yok mu
Amin hepimiz görürüz inşallah o haftalarıİnşallah 39-40 ları görürsünüz35 haftalık doğum yaptım çok zor geldik o haftaya ama aynı sizin gibi yattım hep 28 ı görsek iyi gözüyle bakıyorduk 30 da apesser takıldı rahim ağzına o tuttu biraz. Doktorum tekrar gebe kalma kalırsan da serklaj yapalım diyor serklaj olanlar benim gibi yatmıyor diye düşünüyordum hep maviilale
Bir de benim doktorum yatmamı istedi diğer kayıplarıma bakarak sanırım meselaİnşallah 39-40 ları görürsünüz35 haftalık doğum yaptım çok zor geldik o haftaya ama aynı sizin gibi yattım hep 28 ı görsek iyi gözüyle bakıyorduk 30 da apesser takıldı rahim ağzına o tuttu biraz. Doktorum tekrar gebe kalma kalırsan da serklaj yapalım diyor serklaj olanlar benim gibi yatmıyor diye düşünüyordum hep maviilale
Ben yatmadım evet inşallah bugün yediğim hurmalar yarın beni tırmalamaz yani 20 gün hastane yatışı sonra serklaj sonra 1 ay aşırı dikkat ettim şimdi normal takılıyorum ne zorum varsaBir de benim doktorum yatmamı istedi diğer kayıplarıma bakarak sanırım meselacebellato benim kadar yatmadı, kimisi işine bile gitti
Doğum yaptım şükür perinatoloji takip etmişti doğumumu da yaptırdı muayenem vardı geçen hafta tekrar olma ihtimali çok yüksek dedi birde benim ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu operasyonlarda rahim ağzı kısalmasına neden oluyormuş sanırımAmin hepimiz görürüz inşallah o haftalarıgeç haftalarda fark edildiğinde doktorlar serklajı pek yapmak istemiyor bazı riskleri oluyormuş ama erken serklajla güzel sonuçlar alınıyor şu an hamile değilsiniz galiba isterseniz önce bir perinatolog ile görüşün bazı doktorlar risk almak istemediği için çok kolay sakın hamile kalma falan diyebiliyor
Maşallah kız sen yine de bu saatten sonra dikkat et biraz dahaBen yatmadım evet inşallah bugün yediğim hurmalar yarın beni tırmalamaz yani 20 gün hastane yatışı sonra serklaj sonra 1 ay aşırı dikkat ettim şimdi normal takılıyorum ne zorum varsa
Sen nasılsın şekerim nasıl geçiyor günlerMaşallah kız sen yine de bu saatten sonra dikkat et biraz daha
Bana ilk kaybımdan sonra 1 kere oldu diye hep olacak değil demişlerdi onlar yüzünden serklaja geç kaldım. Bence serklaj atmayacak doktora zaten gitmeyin muhakkak atılsın can taşıyoruz evlat sonuçta. Evet maalesef benimde 9. Haftada kalbi duran bir bebeğim var doktorum sende zaten rahim ağzı yetmezliği var kürtaj yapmayalım mudahale olmasın bu düşer dedi ki düştü ama parça kaldığı için yine de olmak zorunda kalmıştım. Ne kadar az müdahale o kadar iyi bizim için. İnşallah bir dahaki gebeliginiz rahat geçerDoğum yaptım şükür perinatoloji takip etmişti doğumumu da yaptırdı muayenem vardı geçen hafta tekrar olma ihtimali çok yüksek dedi birde benim ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu operasyonlarda rahim ağzı kısalmasına neden oluyormuş sanırım
Oğlan gelene kadar yatış sonra yatarak ödev yaptırma derken geçiyor günlerSen nasılsın şekerim nasıl geçiyor günler
Ya bizim bu enfeksiyondan çektiğimiz nedir arkadaş valla deli oluyor insanDoktora daha görünmedim endokrinolojinin aldığı testler sonucunda tabiki yine enfeksiyonum var daha görünmedim ama idrar yollarımı kesip atıcam en sonundakenancığım da 6da alacak beni randevuya, az sonra da endokrine geçip kadın doğum hastanesine yollanacağım bebekler, nasılsınız bugüünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?