Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Teşekkür ederim sizinde sağlıkla vaktinde doğsun bebeğiniz

Canım normal ama ben şimdi yeni yeni göbek deliğinin üstünde hissediyorum, biraz daha gelişince bir ordan hissedeceksin bir yukardan bu sefer genişleyecek endişe etme normal canım

Kız niye ağızdan alıyorsun ben de ağızdan alınca hayatım kayıyor kimsenin nedediğini anlamıyorum

Enfeksiyondan bıktııımmm ne yapayım diye başıracağım doktora her iki haftadabir kutu antibiyotik içiyorum yeter ya artık verirse içmiycem onu yani geçirmiyor demekki neyi deniyor küfür edicem adama artıııkkkk

Senin bugün doktor kontrolün vardı dimii kızz ne dedi doktor ben kaçırdım bugün muhabbeti uykusuz olunca sabahtan beri yatıyorum

Kız niye ağızdan alıyorsun ben de ağızdan alınca hayatım kayıyor kimsenin nedediğini anlamıyorum
Hoca enfeksiyon olmasın ağızdan al dedi bende belli bir saaten sonra dünyadan ayrılıyorum 1 saat falan uyuyup kendime geliyorum zaten saati gelince herkes gözlerimin oynamasindan anlıyor artık ilaç çarptı diye bazen ödev yaparken oluyor oğlum anne sen uyu ben hallederim ödevleri diyo

Kızılcık içmeyi denedin mi hiç enfeksiyona bire bir hemde sağlıklı

Senin bugün doktor kontrolün vardı dimii kızz ne dedi doktor ben kaçırdım bugün muhabbeti uykusuz olunca sabahtan beri yatıyorum
Daha geçmedim çiçeğim geçeyim ayrıntılı anlatıcam sen de doğurma bekle beni
evet uyku ve kafa karışıklığı
Kızılcık içmeyi denedin mi hiç enfeksiyona bire bir hemde sağlıklı
Hamileler içebilir mi aşkım doktora sormuş musun idrar yolu enfeksiyonuna iyi mi kurtaarr beniiii maviii

Ayy bi de seni mi bekleyeceğiz doğurmak için kız zaten çıkmıyor bahane arıyor sanal teyzem bekleyin dedi diyip çıkmayacak hiç

Ben daha önceki hamileliklerimde içtim ama sen bugün doktoruna sor bence çünkü cidden iyi geliyor. Benim kayinvalidem her yıl alır ya da bahçede yeterli varsa onlarla kaynatıp kavanozlar gerekli oldukça içiyoruz hatta şimdi zamanı galiba ya pazarlarda var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…