Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canlarııımmmm yavrumuz çok iyi çok şükür benim şekerim sıkıntılı çıktı pazartesiye kadar sıkı diyet ve sıkı ölçüm olacak, pazartesi devamsa önlem alacağız dedi hiç stres olunacak bir şey değil vs vs anlattı bana, sonra ordan çıktım kendi doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi 1367 Gr olmuş 38 cm’e yakın dedi kilosu şimdilik aşırı değil ama şekere dikkat et erken doğurmak istemiyoruz dedi babylovee nisan97 @maviila

maviilale

Bide enfeksiyon için uromisin yazdı ve idrar kültürü verdim pazartesi endokrine tekrar gidicem kadın doğum doktoru da iki hafta sonra çağırdı

Oy maşallah çok sevindim inşallah yarın bende güzel haberler alırım

İyi iyi çok şükür bizim kızlar hep tosuncuk olacak galiba

İnşallah ya umarım hunileşme artmamıştır senin kactaydı randevum canım
Kasıklarda baskı hep oluyordu benim de hiç bi sıkıntı olmadı sende de olmaz hayırlısıyla inşallah 10.40 da randevum bakalım inşallah doğuruyorsun derler artık

Kasıklarda baskı hep oluyordu benim de hiç bi sıkıntı olmadı sende de olmaz hayırlısıyla inşallah 10.40 da randevum bakalım inşallah doğuruyorsun derler artık
Yaa inşallah o kadar aklımdasın ki sürekli senden haber var mı diye bakıp duruyorum yetmiyor annemle gün içinde konuşurken hala dogurmadı diye rapor geçiyorum artık o bana soruyor doğurdu mu diye

Yaa inşallah o kadar aklımdasın ki sürekli senden haber var mı diye bakıp duruyorum yetmiyor annemle gün içinde konuşurken hala dogurmadı diye rapor geçiyorum artık o bana soruyor doğurdu mu diye
Yaa teşekkür ederim benim kız da bu kadar beklendiğini bildiği için çıkmıyor sanırım bu kadar insanı bekletiyor assolist

Canım cok sevindim ya haberler güzel şükür ki hersey güzel ilerliyor oh. Dikisler nasilmis ?
Zaten bu şeker bizim kacinilmazimizdi kanka biliyorsun bisey olmaz. Yap diyetini dusmezse de insülin bak ben günde 4 kere insülin lüpletiyorum damardannn

kilosu maşallah guzel kuzum ya benim ogllusum da alsın kilo dua edin teyzoslariii.
Bide enfeksiyon için uromisin yazdı ve idrar kültürü verdim pazartesi endokrine tekrar gidicem kadın doğum doktoru da iki hafta sonra çağırdı
Idrar yolu enfeksiyonu mu cikti ya yineee.
Bir belirtin birseyin var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…