Canlarııımmmm yavrumuz çok iyi çok şükürbenim şekerim sıkıntılı çıktı pazartesiye kadar sıkı diyet ve sıkı ölçüm olacak, pazartesi devamsa önlem alacağız dedi hiç stres olunacak bir şey değil vs vs anlattı bana, sonra ordan çıktım kendi doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi 1367 Gr olmuş 38 cm’e yakın dedi kilosu şimdilik aşırı değil ama şekere dikkat et erken doğurmak istemiyoruz dedi babylovee nisan97 @maviila
Bide enfeksiyon için uromisin yazdı ve idrar kültürü verdim pazartesi endokrine tekrar gidicem kadın doğum doktoru da iki hafta sonra çağırdıCanlarııımmmm yavrumuz çok iyi çok şükürbenim şekerim sıkıntılı çıktı pazartesiye kadar sıkı diyet ve sıkı ölçüm olacak, pazartesi devamsa önlem alacağız dedi hiç stres olunacak bir şey değil vs vs anlattı bana, sonra ordan çıktım kendi doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi 1367 Gr olmuş 38 cm’e yakın dedi kilosu şimdilik aşırı değil ama şekere dikkat et erken doğurmak istemiyoruz dedi babylovee nisan97 @maviila
Oy maşallah çok sevindimCanlarııımmmm yavrumuz çok iyi çok şükürbenim şekerim sıkıntılı çıktı pazartesiye kadar sıkı diyet ve sıkı ölçüm olacak, pazartesi devamsa önlem alacağız dedi hiç stres olunacak bir şey değil vs vs anlattı bana, sonra ordan çıktım kendi doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi 1367 Gr olmuş 38 cm’e yakın dedi kilosu şimdilik aşırı değil ama şekere dikkat et erken doğurmak istemiyoruz dedi babylovee nisan97 @maviila
İnşallah canım benim kaçta randevunOy maşallah çok sevindiminşallah yarın bende güzel haberler alırım
Kızılcığı sorabildin mi haftada 2 3 gün içsen iyi gelir belki tekrarlamaması açısındanBide enfeksiyon için uromisin yazdı ve idrar kültürü verdim pazartesi endokrine tekrar gidicem kadın doğum doktoru da iki hafta sonra çağırdı
12:45te bakalım ne diyecek kasıklarımda bir doluluk sertlik hissediyorum inşallah bir sıkıntı yokturİnşallah canım benim kaçta randevun
Canım soramadım ama alıcam haftada iki gün bir zararı olmaz yani niye olsunkiKızılcığı sorabildin mi haftada 2 3 gün içsen iyi gelir belki tekrarlamaması açısından
İnşallah yoktur canım ben de biraz daha dinlenmeye başlayacağım bebek kilo alıyor diye doktor zıplama dedi12:45te bakalım ne diyecek kasıklarımda bir doluluk sertlik hissediyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
İnternette kullanılabilir yazıyor hatta bazen doktorlar enfeksiyon için kızılcık içerikli takviyeler veriyorCanım soramadım ama alıcam haftada iki gün bir zararı olmaz yani niye olsunki
Adana işi kaldı deseneİnşallah yoktur canım ben de biraz daha dinlenmeye başlayacağım bebek kilo alıyor diye doktor zıplama dedi
İyi iyi çok şükürCanlarııımmmm yavrumuz çok iyi çok şükürbenim şekerim sıkıntılı çıktı pazartesiye kadar sıkı diyet ve sıkı ölçüm olacak, pazartesi devamsa önlem alacağız dedi hiç stres olunacak bir şey değil vs vs anlattı bana, sonra ordan çıktım kendi doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi 1367 Gr olmuş 38 cm’e yakın dedi kilosu şimdilik aşırı değil ama şekere dikkat et erken doğurmak istemiyoruz dedi babylovee nisan97 @maviila
Yarın sen de mi gidiyorsun doktora inşallah güzel haberlerle gel12:45te bakalım ne diyecek kasıklarımda bir doluluk sertlik hissediyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
İnşallah ya umarım hunileşme artmamıştırYarın sen de mi gidiyorsun doktora inşallah güzel haberlerle gel
Kasıklarda baskı hep oluyordu benim de hiç bi sıkıntı olmadı sende de olmaz hayırlısıyla inşallahİnşallah ya umarım hunileşme artmamıştırsenin kactaydı randevum canım
Yaa inşallahKasıklarda baskı hep oluyordu benim de hiç bi sıkıntı olmadı sende de olmaz hayırlısıyla inşallah10.40 da randevum bakalım inşallah doğuruyorsun derler artık
Yaa teşekkür ederimYaa inşallaho kadar aklımdasın ki sürekli senden haber var mı diye bakıp duruyorum yetmiyor annemle gün içinde konuşurken hala dogurmadı diye rapor geçiyorum artık o bana soruyor doğurdu mu diye
Canım cok sevindim ya haberler güzelCanlarııımmmm yavrumuz çok iyi çok şükürbenim şekerim sıkıntılı çıktı pazartesiye kadar sıkı diyet ve sıkı ölçüm olacak, pazartesi devamsa önlem alacağız dedi hiç stres olunacak bir şey değil vs vs anlattı bana, sonra ordan çıktım kendi doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi 1367 Gr olmuş 38 cm’e yakın dedi kilosu şimdilik aşırı değil ama şekere dikkat et erken doğurmak istemiyoruz dedi babylovee nisan97 @maviila
Idrar yolu enfeksiyonu mu cikti ya yineee.Bide enfeksiyon için uromisin yazdı ve idrar kültürü verdim pazartesi endokrine tekrar gidicem kadın doğum doktoru da iki hafta sonra çağırdı
Alıcam canım memnun kaldığın takviye olarak var mı taze alıp kullanmak mı daha iyi onu depolamak sıkıntı olmaz mıİnternette kullanılabilir yazıyor hatta bazen doktorlar enfeksiyon için kızılcık içerikli takviyeler veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?