Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

İnşallah güzelce alsın kiloyu paşa dikişlerde sıkıntı yok biraz daha dinlen yormuşsun kendini dedi evet yine idrar yolu yine ben sonunda verdik kültürü verdik tek kullanımlık bir şase verdi, pazartesi sonuca bakacaz üreme durumuna göre

Ben de kullandım o tek kullanımlıktan sonrasında geçti çok şükür senin de geçer inşallah

Çok yorma bebiş kendini kocadan da uzak dur

Benim sancım var çok şiddetli değil ama düzenli girmeye başladı çok şiddetli mi olması gerekiyor benim acı eşiğim yüksek biraz ben mi anlamıyorum yoksa doğuruyor olabilir miyim maviilale babylovee

Merhaba bende 1.5 ay önce oldum günün %80 i yatarak geçiyor ama arada evin içinde yürüyorum doktorum yürü dedi kan akışın durmasın dedi 32 haftalık olucaz inşallah Pazar günü

Süre tutmaya başladın mı ben bir kere kendi sancımı çektim o bebeğim küçüktü uzun sürmedi ama adet sancısının şiddetli hali gibiydi canım

Merhaba bende 1.5 ay önce oldum günün %80 i yatarak geçiyor ama arada evin içinde yürüyorum doktorum yürü dedi kan akışın durmasın dedi 32 haftalık olucaz inşallah Pazar günü
Merhaba maşallah ikinci eşiği de geçmişsiniz darısı başıma acil serklaj mıydı sizinki

Süre tutmaya başladın mı ben bir kere kendi sancımı çektim o bebeğim küçüktü uzun sürmedi ama adet sancısının şiddetli hali gibiydi canım
Evet benimde öyle şiddetli adet ağrısı gibi süre tutmadım ciddiye almadım çünkü bu kadar hafif olmaz herhalde diye ama 15 dk dan daha kısa sürede giriyor bi de nişan gibi bişey geldi ama kanlı vs değildi baya yoğun

Doktorumla konuştum da doğum Hastanesi'ne git dedi ama orda anılarım pek iyi değil yarını beklememde sorun yoksa bekleyelim dedik o zaman artış olursa ya da daha farklı bir şey muhakkak gidin dedi dua edin bana da

Doktorumla konuştum da doğum Hastanesi'ne git dedi ama orda anılarım pek iyi değil yarını beklememde sorun yoksa bekleyelim dedik o zaman artış olursa ya da daha farklı bir şey muhakkak gidin dedi dua edin bana da
Bi daha geldi mi baktın mı

Bi daha geldi mi baktın mı
Ya belki de mantarın sebep olmuş olabilir dedi doktor bakmadan bir şey diyemem dedi varla yok arası ufacık bir pembe nokta o yüzden biraz daha bekliyorum duruma göre hareket edicem

Endişelenme o kadar azda bi sorun olmaz inşallah dualarımız hep seninle yarın kontrolun vardı dimi senin

maviilale canım ben de olmadı ama olması normal diye okumuştum artarsa ve aktif kırmızı kan olursa haber ver demişti doktorum

nisan97 aşkım sonradan şiddetleniyor olabilir düzenli geliyorsa dikkat et süre tut annem diyorki belden elektrik gibi mi geliyor az acılı da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…