• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Suyu gelir gelmez hemen doğuma almadılar mı yani? Beklediler öyle mi 🤔 yani ben de çok kararsızım. Herkes yaptır zararı yok diyor ne yapacağımı şaşırdım
Yok canım ertesi gün sabahtan aldılar doğuma. Sen bilirsin tabiki doktorun yapalım diyorsa da yap yani

Spermler rahim ağzında bir şeye yol açıp erken doğuma yol açıyormuş benim perinatolog öyle demişti 🤷🏼‍♀️
Zaten şuan herkesin tek derdi bebeğini sağlıkla kucağına almak ilişki önemli değil ama farklı doktorlar farklı bilgiler öyle güzel ki insanı rahatlatıyor ve kişi insiyatif aldığında korkuyu biraz yeniyor bu da çok iyi geliyor çünkü korktukça bence rahimde etkileniyor sizin yazdıklarınız hepimizin deneyimleri çok değerli düşünsenize bir patol almaya korkuyorduk ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizde 🫣 ben öyleydim şimdi hesabım yok kaç ilaç alıyorum 😅

Spermler rahim ağzında bir şeye yol açıp erken doğuma yol açıyormuş benim perinatolog öyle demişti 🤷🏼‍♀️
Evet dogru, benım 2.kaybımda yasadım, o zaman kı doktorum rahım agzını bıle olcmemıstı bı haberdık herseyden , sonra hersey serbest dıye gezdımde , ılıskıde yasadım , 16. Haftada kayıp yasadım 😔 sukur olsun kı bu doktorum cok ıyı sebeplerını buldu bır bır, hem rahım ağzı kısalıgım hem enfeksiyonum varmıs…

Evet dogru, benım 2.kaybımda yasadım, o zaman kı doktorum rahım agzını bıle olcmemıstı bı haberdık herseyden , sonra hersey serbest dıye gezdımde , ılıskıde yasadım , 16. Haftada kayıp yasadım 😔 sukur olsun kı bu doktorum cok ıyı sebeplerını buldu bır bır, hem rahım ağzı kısalıgım hem enfeksiyonum varmıs…
Çok şükür ki artık bilinçlisin ve herşeyin farkındasın sağlıkla kolaylıkla alırsın umarım bu kuş üzümünü 🐣

Kızlar bugun vajina kemiğimde cok ağrı var. Bu kemik ağrısı normal mi
Bunu hiç yaşamadım ama benimde vajina girişimde ağrı vardı antibiyotik vermişti doktor bakteri var diye ondan olduğunu düşündüm ama bilmiyorum acaba vajina girişinde ağrı hisseden oldu mu

250 mg canım , bu arada bırsey daha sormak ıstıyorum canım , özel bolge temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben ağdadan bıraz endıse ettım yaptıramadım.
Ben ağda yapıyorum annemden faydalanarak ama bu ay artık jilete döneceğim her ne kadar çekinsem de🥲

Aaa bende bilmiyordum ilk kez kullanıyorum bu platformu ayrıca cebellato cebellato canım cinsel ilişki devam etti mi sizde benimde kafam takılıyor bu duruma cevaplarsan sevinirim yanlış anlaşılmasın çok sevmem ama bu konuları böyle konuşmayı ama sonuçta sağlık orgazm gibi durumlarda rahim uyarılıyor felan yazmışlardı o yüzden çoğu kişi yapmıyordu ben de bu hafta doktora soracaktım 🫣
Canım bizde devam etti ilk bir ay dışında, doktor özellikle belirtmedi ben serklaj ameliyatına giren üç dört doktordan birine sormuştum ilk bir ay önermeyiz sonrasında sorun yok demişti ama tabi bence olmaması daha iyi olabilir ama çok sık olmamak ve uzun sürmemek ve kasılmamak koşuluyla ben bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi yaptığımı yapmayın canım bence sor doktoruna, herkesin vücudu aynı değil Allah korusun korkarım ben böyle etkilemiş olmayayım

Canım bizde devam etti ilk bir ay dışında, doktor özellikle belirtmedi ben serklaj ameliyatına giren üç dört doktordan birine sormuştum ilk bir ay önermeyiz sonrasında sorun yok demişti ama tabi bence olmaması daha iyi olabilir ama çok sık olmamak ve uzun sürmemek ve kasılmamak koşuluyla ben bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi yaptığımı yapmayın canım bence sor doktoruna, herkesin vücudu aynı değil Allah korusun korkarım ben böyle etkilemiş olmayayım
Tamam canım teşekkür ederim senin açından sorun olmamasına çok sevindim inşallah nasip olur hepimiz sağlıkla alalım minikolarımızı 🥰

😂😂 ama belliki doktoru yasaklamamış ya belde gerçekten araştırdım doktoru baya iyi burada 🫣 ben randevu alamadım kendisinden mesela
Kız ben hala şaşkınım ya haftaya gittiğim zaman soracağım neden böyle dediniz diye sakın doktor gidiyor olmasın burdan😥😥😥
Kızlar bugun vajina kemiğimde cok ağrı var. Bu kemik ağrısı normal mi
Normal canım bence bebiş büyüdükçe oluyor yani, tam vajina kemiği dediğin yer neresi bilmiyorum ama? akıntın vs var mı, kontrolün ne zaman ve magnezyum alıyor musun şeker

Back
X