- 9 Eylül 2024
- 89
- 22
- 8
- 29
Teşekkür ederim canım, inşallah iyi düşüneceğim.Canim hic canını sıkma. Doktorun ne dediyse onu uygula hic merak etme.
Bende serklaj sonrası yattim bir gece. Bunda bisey yok ki. Aksine daha güvendesin orada. Ben kendim kalmak istedim daha cok mesela.
10 veya 11 farketmez ki doktorun uygun zaman ne zamansa yapar. Sen bu kısmı cok düşünme hem kese vs yukardaymis zaten daha risksiz erken haftalarda serklaj bu nedenle galiba.
Şöyle oldu rahim açıklığı oluştu ve suyum geldi, sonrasında rahim kapandı, dört gün yattım ama suyunda hiç yenilenme olmayınca kaybettim, o zamanki doktorum hiç bir şey demedi olabilir, tekrar olacak diye bir şey yok dedi. İçime sinmedi, birkaç arkadaşım vardı düşük yapıp sonrasında sağlıkla doğum yapan. onların doktoruna gittim, o da ilk kan testi istedi iki değer normal çıkmayınca kan sulandırıcı iğne ve coraspirin başlamam gerektiğini ama bu kayıp hikayesiyle yine de Serklaj yapabileceğini ekledi. Üstünden bir buçuk yıl geçti, aynı doktorum, ilk günden beri önlem amaçlı yapacağım diyor. kaybım da 12.hafta olunca erken olduğunu düşünmedim açıkçası.Peki servikal yetmezlikle mi kaybetmişsiniz kesin olarak? Çunku o sebeple kayıp için çok erken bi hafta sanki. Çok geçmiş olsun bu arada,insallah her şey sorunsuz geçer bebeğinizi sağ salim zamanında kucağınıza alırsınız![]()
çok sağ ol canım mutlaka yazacağımRica ederim canım biz de bu yoldayız birbirimizi iyi anlarızne zaman bunalırsan ya da aklına takılan bir şey olursa yaz hem destek oluruz hem için rahatlar
![]()