• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canim hic canını sıkma. Doktorun ne dediyse onu uygula hic merak etme.
Bende serklaj sonrası yattim bir gece. Bunda bisey yok ki. Aksine daha güvendesin orada. Ben kendim kalmak istedim daha cok mesela.
10 veya 11 farketmez ki doktorun uygun zaman ne zamansa yapar. Sen bu kısmı cok düşünme hem kese vs yukardaymis zaten daha risksiz erken haftalarda serklaj bu nedenle galiba.
Teşekkür ederim canım, inşallah iyi düşüneceğim. ❤️ 12. Hafta sonu kayıp olunca garanti olsun diye düşünüyor sanırım doktorum 🥺
Peki servikal yetmezlikle mi kaybetmişsiniz kesin olarak? Çunku o sebeple kayıp için çok erken bi hafta sanki. Çok geçmiş olsun bu arada,insallah her şey sorunsuz geçer bebeğinizi sağ salim zamanında kucağınıza alırsınız🥰
Şöyle oldu rahim açıklığı oluştu ve suyum geldi, sonrasında rahim kapandı, dört gün yattım ama suyunda hiç yenilenme olmayınca kaybettim, o zamanki doktorum hiç bir şey demedi olabilir, tekrar olacak diye bir şey yok dedi. İçime sinmedi, birkaç arkadaşım vardı düşük yapıp sonrasında sağlıkla doğum yapan. onların doktoruna gittim, o da ilk kan testi istedi iki değer normal çıkmayınca kan sulandırıcı iğne ve coraspirin başlamam gerektiğini ama bu kayıp hikayesiyle yine de Serklaj yapabileceğini ekledi. Üstünden bir buçuk yıl geçti, aynı doktorum, ilk günden beri önlem amaçlı yapacağım diyor. kaybım da 12.hafta olunca erken olduğunu düşünmedim açıkçası. 🥺 her şey güzel diyor her zaman bakalım. Amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. ❤️
Rica ederim canım biz de bu yoldayız birbirimizi iyi anlarız 🥰 ne zaman bunalırsan ya da aklına takılan bir şey olursa yaz hem destek oluruz hem için rahatlar ☺️
çok sağ ol canım mutlaka yazacağım ❤️

Canım bana da alfamet yazmış doktor, nasıl etkisi ne söyleyebilirsin bana bu ilaçla ilgili aydınlat beni günde 3 kere yazmış
Cnm bende alfamet ıcıyorum aylardır gunde 2 kez gayet etkılı bır ılac hatta hamılelere verılen en guvenlı tansıyon ılacıymıs ıcını ferah tut canım🥰 ıyı gelecek sana da🙏🏻

Cnm bende alfamet ıcıyorum aylardır gunde 2 kez gayet etkılı bır ılac hatta hamılelere verılen en guvenlı tansıyon ılacıymıs ıcını ferah tut canım🥰 ıyı gelecek sana da🙏🏻
Bu arada benım tansıyon 18 lere cıkıyordu , basladıktan sonra sukurler olsun bır daha hıc yukselmedı , dengede kaldı hep 🙏🏻🧿

babylovee babylovee canım sen bana evde dur demekten ben sana stres yapma demekten başka bir şey gelmiyor elimizden😘 naptın nasılsın şimdi, dozu düşük kalıyor olabilir canım şimdi ölçücem ben yazarım kaç olduğunu, -sel- -sel- çok sağol canım bakalım inşallah etkisini görürüm🤩 hangi ilacı saat kaçta alacağımı şaşırdım şu takvime bakın🤣 maviilale maviilale sağol aşkım inşallah bu kadar ilaçla nanay olmayız🤣 IMG_3940.webp

babylovee babylovee canım sen bana evde dur demekten ben sana stres yapma demekten başka bir şey gelmiyor elimizden😘 naptın nasılsın şimdi, dozu düşük kalıyor olabilir canım şimdi ölçücem ben yazarım kaç olduğunu, -sel- -sel- çok sağol canım bakalım inşallah etkisini görürüm🤩 hangi ilacı saat kaçta alacağımı şaşırdım şu takvime bakın🤣 maviilale maviilale sağol aşkım inşallah bu kadar ilaçla nanay olmayız🤣 Eki Görüntüle 3667355
Normalde şu içen bir insan değildim o kadar ilaç ve takviye alıyorum ki istemesem bile 2 litre suyu rahat içiyorum artık 😂

babylovee babylovee canım sen bana evde dur demekten ben sana stres yapma demekten başka bir şey gelmiyor elimizden😘 naptın nasılsın şimdi, dozu düşük kalıyor olabilir canım şimdi ölçücem ben yazarım kaç olduğunu, -sel- -sel- çok sağol canım bakalım inşallah etkisini görürüm🤩 hangi ilacı saat kaçta alacağımı şaşırdım şu takvime bakın🤣 maviilale maviilale sağol aşkım inşallah bu kadar ilaçla nanay olmayız🤣 Eki Görüntüle 3667355
Doğru canım ben seni evde tutamıyorum , sen beni stresten uzak tutamiyosun. Nolcak böyle. Kafayi sıyırmadan yavrulari kucağımıza bir alalım da sonrasına bakıcaz.
Oyy valla kıyamam hepimiz hep ilaclarla vitaminlerle devam ediyoruz.. iyi birbirine karismiyor.
Basladin mi ilaca ?

Mecburen yani yudum yudum ilaç içsen yine al sana 2 litre💖 bu babylove merak ettirdi beni nereye gittiki o kuş😥
Geldim askolarim. Sizi seviyorum.. cok agladim cok stres cektim resmen ya.. hastaneye gidelim falan dedi esim de sonra iste vazgectik az biraz düşük gibi çıktı tansiyon. Allahim yardımcımız olsun 🙏

Doğru canım ben seni evde tutamıyorum , sen beni stresten uzak tutamiyosun. Nolcak böyle. Kafayi sıyırmadan yavrulari kucağımıza bir alalım da sonrasına bakıcaz.
Oyy valla kıyamam hepimiz hep ilaclarla vitaminlerle devam ediyoruz.. iyi birbirine karismiyor.
Basladin mi ilaca ?
Evet canım nöbetçi eczane batağı uzaktaymış ya ama aldı geldi neyseki içtim hemen

Geldim askolarim. Sizi seviyorum.. cok agladim cok stres cektim resmen ya.. hastaneye gidelim falan dedi esim de sonra iste vazgectik az biraz düşük gibi çıktı tansiyon. Allahim yardımcımız olsun 🙏
Canım acaba dozla ilgili doktora sorsan tersler mi? Çok düşük gibi geldi bana tabi diğer kullananları bilmiyorum ama senin günlük içtiğin benim tek dozumdan daha düşük ayarlanmış, ama bazı doktorlar da dediğim dedik yani bilemiyorum

Bu ilaç sana iyi gelecek inanıyorum ben 🥰 ikinizde daha iyi olacaksınız cebellato cebellato 😘
Sagol kuzum amin amin🙏🙏
Doktorum nstye de sokmak istemedi muayene güzel gecmisti.
Ama iste sonrasinda su uyuz sey yuksek çıkınca hastaneden cikmamiz 3 saati buldu nerdeyse...
Iyi gelsin ilaclarimiz sifa olsun..

Evet canım nöbetçi eczane batağı uzaktaymış ya ama aldı geldi neyseki içtim hemen
Iyi kuzum bari ictiysen sifa sun. Bakacak misin tansiyonuna ?
Canım acaba dozla ilgili doktora sorsan tersler mi? Çok düşük gibi geldi bana tabi diğer kullananları bilmiyorum ama senin günlük içtiğin benim tek dozumdan daha düşük ayarlanmış, ama bazı doktorlar da dediğim dedik yani bilemiyorum
Kuzum aslinda doktora sorsam belki yukseltirdi ama benim 12 8 ,13 8 cikardi normalde. Bunu doktora soyledim 14 8 ,14 9 normal degil mi dedim o da biraz benim soylediklerimle ilerliyor galiba. Ben normalim oyle demesem verecek belki bana da senin ilactan. Bide benim tansiyon normalde yüksek degil. Stresten yukseliyor.
Esimde buna tepki gösteriyor bana, senin zaten tansiyonun yok heyecandan stresten yükseliyor yuksek doz ilaca gerek yok diyor. O da haklı

Back
X