• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay ne mutlu sana, inşallah gönlünden geçen de senin için hayırlı olan haftalardır canım benim, riskli haftalar geride kalmış çok şükür ki. 😍
Amin 🤲🏻 dua edin bana taze anneler 🥰 çok şükür en riskli haftaları geçirdik güzel bir haftada hayırlı ve sağlıklı bir doğum yapmak nasip olur inşallah 🤲🏻🥰

3 günlük annelikten bildiriyorum. Her şerde bi hayr varmış. İyi ki sezaryen olmuşum. Bebeğin boynuna 2 tur kordon dolanmış. Normali çok istesem de şükür ki rabbim bizi en hayırlısına yönlendirmiş yaaa
Zaten dikişi sezaryende bile zor aldılar. Ödem olunca iyice bütünleşmiş dokuyla.
Canım şükür kurtulmuşsun. Gözün aydın çok sevindim. Çok da geçmiş olsun. Allah ikinize de saglık sıhhat versin 🤲

Doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın dıyorum kazasız belasız atlattınız şükür 🤲🏼 kızlar benım doktorum rahım agzı serklajdan vazgectı başka bir işlem yapacakmış acaba dedım abdominal dikiş mi yapcak yani ben öyle hissettim hemşire aradı doktor bey başka işlem yapcak dedım öğleden sonra seni Arıcak doktor dedı merak ettim ☺️

Doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın dıyorum kazasız belasız atlattınız şükür 🤲🏼 kızlar benım doktorum rahım agzı serklajdan vazgectı başka bir işlem yapacakmış acaba dedım abdominal dikiş mi yapcak yani ben öyle hissettim hemşire aradı doktor bey başka işlem yapcak dedım öğleden sonra seni Arıcak doktor dedı merak ettim ☺️
Merhaba abdominal serklaj yapamaz gebelik var gebelik olmadığında yapılıyor vajinal den yapılan serklaj işe yaramadığında tercih ediliyor kremplemek gibi birşey var belki öyle birşeydir sizin için en hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 sağlıkla süreci tamamlayın ve kucağınıza alın 🙏🌸

Merhaba abdominal serklaj yapamaz gebelik var gebelik olmadığında yapılıyor vajinal den yapılan serklaj işe yaramadığında tercih ediliyor kremplemek gibi birşey var belki öyle birşeydir sizin için en hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 sağlıkla süreci tamamlayın ve kucağınıza alın 🙏🌸
Canım hamileykende yapılıyormuş ben burda birkaç grupta okudum bende çok şaşırmıştım en geç 14 haftaya kadar yapılıyormuş daha doktorum aramadı arasın bende yazarım buraya

Benim doktorum 12. Haftaya kadar yapıyoruz dedi abdominal için. Seçimi bana bırakmıştı. Ben gebelik öncesi yaptırdım.

Benim de aklıma o yöntem geldi ☺️ sıradaki doğum seninmiş 😍 maşallah 36.haftaya gelmişsin nasıl gidiyor 🥰

Kızlar aradı doktorum dikişsiz rahıme halka takıcam dedi bu Almanların yaptığı bir uygulama dedi
O halkayı çıkarıp takabiliyorsun diye biliyorum ben hastanede yatarken yanımdaki kız ikizlere gebeydi halka takmislardi ama sonra durumu ne oldu bilgim yok

O halkayı çıkarıp takabiliyorsun diye biliyorum ben hastanede yatarken yanımdaki kız ikizlere gebeydi halka takmislardi ama sonra durumu ne oldu bilgim yok
Yaaa ilk defa duydum ben ama sağlam mı ki acaba 🤔 yani benı 36 haftaya kadar götürür mü

Benim de aklıma o yöntem geldi ☺️ sıradaki doğum seninmiş 😍 maşallah 36.haftaya gelmişsin nasıl gidiyor 🥰
Ay evet heyecanlıydım kızlardan bir kaç hafta geriden geliyordum inşallah benim de kızlar gibi güzel geçer doğumum daha sonra senin de bizim gibi güzel geçer bu zorlu süreçleri doğumlarımızı güzel yaparak tamamlayalım inşallah Allah sıralı doğum versin hepimize 🤲🏻🌹 çok çok şükür iyi gidiyor ben baya baya saldım günlük yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi şimdide eğitim var eğitime geldim benim şuanlık doğum normal gidiyor ama dikişlerimi doğum esnasında alacakmış o bir korkuttu nasıl olucak diye bakalım 🤔

Ama anestezi ile takacakmış doktorum netten baktım normalde vajınal muayene ederken de takılabiliyormuş doktorum neden anestezi ile takacak acaba başka bırsey mı takacak ki 🤦🏼‍♂️

Ay evet heyecanlıydım kızlardan bir kaç hafta geriden geliyordum inşallah benim de kızlar gibi güzel geçer doğumum daha sonra senin de bizim gibi güzel geçer bu zorlu süreçleri doğumlarımızı güzel yaparak tamamlayalım inşallah Allah sıralı doğum versin hepimize 🤲🏻🌹 çok çok şükür iyi gidiyor ben baya baya saldım günlük yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi şimdide eğitim var eğitime geldim benim şuanlık doğum normal gidiyor ama dikişlerimi doğum esnasında alacakmış o bir korkuttu nasıl olucak diye bakalım 🤔
Kız korkma çoğu arkadaş hissedilmiyor bıle dedı

Amin amin 🤲🏻🥰 benim doktorum da demişti normal olursa sancın gelince alırım dikişleri diye ☺️ akıl vermek kolayda korkma kız cebellato cebellato resmen doğumdan sonra aldırdı dikişleri 😂😂

Kız korkma çoğu arkadaş hissedilmiyor bıle dedı
İnşallah ya bazen dikiş bulunuyormuş falan ya ondan bir korktum sancı çekerken o stres zorlar gibi geliyor
Amin amin 🤲🏻🥰 benim doktorum da demişti normal olursa sancın gelince alırım dikişleri diye ☺️ akıl vermek kolayda korkma kız cebellato cebellato resmen doğumdan sonra aldırdı dikişleri 😂😂
Doktoruma bahsettim nasıl oldu diye 😆😆🤣 olabilir yırtılma olmuş olabilir falan dedi

Back
X