- 20 Nisan 2017
- 3.310
- 7.519
- 158
Halka olayını da hiç duymamıştım. Daha mı iyi oluyor acaba ? Geçmiş olsun bu arada . 1 ay sonrasında da mı sürekli yatarak geçirilecek süreç ?Çok teşekkür ederimcanın sana da mı halka takıldı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halka olayını da hiç duymamıştım. Daha mı iyi oluyor acaba ? Geçmiş olsun bu arada . 1 ay sonrasında da mı sürekli yatarak geçirilecek süreç ?Çok teşekkür ederimcanın sana da mı halka takıldı canım
Canım benim normal serklaj yapıldı. Rahime yapılan herhangi bir işlem operasyon agrı yapar. Ameliyat öncesi alttan bakındı doktor çok agrım olmuştu.Çok teşekkür ederimcanın sana da mı halka takıldı canım
Hımm doktor bana dedi serklajda enfeksıyon riski çok dedi uygun görmedi bana bunu taktı inşallah 36 haftaya gıderiz böyleCanım benim normal serklaj yapıldı. Rahime yapılan herhangi bir işlem operasyon agrı yapar. Ameliyat öncesi alttan bakındı doktor çok agrım olmuştu.
Malesef canım serklaj yapanların çoğunda enfeksiyon illetiyle karşı karşıya.Hımm doktor bana dedi serklajda enfeksıyon riski çok dedi uygun görmedi bana bunu taktı inşallah 36 haftaya gıderiz böyle
Yolumuz uzun rabbim bıze bu cektıgımız yolda mucızeyı 36-37 haftalarda kucağımıza almayı nasip etsın ağladım artık bugün tüp bebekle hamile kaldim birde o kadar iğne tedavı gördüm inşallah bu bebegımde dıger kaybım gibi olmazMalesef canım serklaj yapanların çoğunda enfeksiyon illetiyle karşı karşıya.
İnşallah daha yolun başındayız. Bende 13 bitti yeni geçen hafta ameliyat oldum.
İnşallah canım biz yapılabilecek her şeyi yaptık geriye dua edip teslim olmak kalıyor. Rabbim hepimize hakkımızda olan sevinçler nasip etsinYolumuz uzun rabbim bıze bu cektıgımız yolda mucızeyı 36-37 haftalarda kucağımıza almayı nasip etsın ağladım artık bugün tüp bebekle hamile kaldim birde o kadar iğne tedavı gördüm inşallah bu bebegımde dıger kaybım gibi olmaz
Aminn inşallah dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor gerısı rabbımdeİnşallah canım biz yapılabilecek her şeyi yaptık geriye dua edip teslim olmak kalıyor. Rabbim hepimize hakkımızda olan sevinçler nasip etsin![]()
Amin inşallah üzülme inşallah mutluluk gö yaşları dönücezYolumuz uzun rabbim bıze bu cektıgımız yolda mucızeyı 36-37 haftalarda kucağımıza almayı nasip etsın ağladım artık bugün tüp bebekle hamile kaldim birde o kadar iğne tedavı gördüm inşallah bu bebegımde dıger kaybım gibi olmaz
Ne güzel bir niyet inşallah olur canımAminn inşallah dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor gerısı rabbımdekucağımızı boş bırakmasın benim niyet ettim sagsalım bebegımi kucağıma alayım 1. Yaşında umreye gitmeyi istiyorum bebegımle
![]()
Amin inşallahAmin inşallah üzülme inşallah mutluluk gö yaşları dönücez![]()
Geçmiş olsun canımAmin canım çok teşekkür ederimuyudum uyandım iyiyim bıraz rahmimde agırlık olduğunu hissediyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım![]()
Evett merak ettım onu hastanedeydı en son
Evet ne olursa olsun hemen doktoruna bilgi ver en doğrusunu o sana söyler gecmıs olsun bol bol dinlenKızlar merhabalar, ben 2 gün önce serklaj oldum 12+6'dayken yapıldı.
Açıklığım yoktu fakat ilk gebeliğim 5,5 ay erken canlı doğum ile sonuçlandığı (ve kaybettik tabi) için bu haftalarda yapıldı.
Operasyonun yapıldığı ilk gün (perşembe günü) kanamam yok denecek kadar azdı hatta hiç kanamam, lekelenmem olmadı.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir gün öncesinde ve operasyonun olduğu akşam kullanma denildi.
Dün akşam yeniden başladım, bugün az önce tuvalete gittiğimde kahverengi bir lekelenme olmuş, böyle küçük bir pıhtı gibi, normal mi acaba bunu yaşayan oldu mu hiç? Doktoru bilgilendirmem gerekir mi?