• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Dayısı Hipp almış gelmiş biraz da ondan yesin sonra keçiliye geçeriz😂 aptamil noooo sanırım gaz sancıları yaptı tam anlayamadım nerdeyse kutu biterken böyle bir etkisi olur mu ayol yoksa 1 aylık oluyor diye mi böyle oldu

bakalım bu hipp nasılmış

Akıntıyla beraber öyle az az geliyor pembelik, sen ilk nıknıkı ne zaman yaptın😂 kocam sormaya başladı eeee kaç gün kaldı diye😂😂😂😂
42 günde denedik olmadı iyileşmemişim 🤣 sonra 10 gün sonra tekrar denedik o zaman bi nebze daha iyiydi senin dikişin yoktu sanırım belki daha kolay geçer inşallah

Bizde ilk aptamille başladık hipp e geçtik o keçi sütlü mama eşimin yeğenlerine kabızlık yapmıştı

Kanki benim ilk dogumumda doktor 6 hafta cinsellik istemiyoruz dedi bu ne der bilmiyorum ama 😂 cebellato cebellato
Pardon 6 hafta nedenmiş 40 gün yetmiyor mu acaba +2si var🤣
Ahshah😂😂 elleme biraz daha zorlansin😂
Kız sorma o ara bir coşku geliyor kadına dimi😂
Unutursak hatirlatiriz birbirimize napak

Ne diyon nyavv. Niye ne zarari varmis ki o kadar. Anlamadim ben. Acaba enfeksiyon riski mi yine.
Kiz o 10 cm coktan kapanmistir kendin bi kontrol etseydin ya 😂
Asko bi dk abdominal serklaj yapilinca dogal yolla gebelik oluyor mu ki ? Sadece tüp bebekle hamile kaliniyor diye biliyorum ben.

askom nolmus bende insanim benimde duygularim var😂 valla hamile oldugumun ertesi günü lekelenme yasayinca o günden itibaren cektik elimizi o islerden😂
Son hafta hala fikfik yaptin bide utanmadan hı tüü sana😂😂

😳 ama neden ya nedennn. Niye istemiyolarrr
Yok canım öyle bir şey demedi, bebek düşünmeye başladığında gel abdominalı konuşalım böyle şeyleri tekrar yaşamaman için dedi sadece
42 günde denedik olmadı iyileşmemişim 🤣 sonra 10 gün sonra tekrar denedik o zaman bi nebze daha iyiydi senin dikişin yoktu sanırım belki daha kolay geçer inşallah

Bizde ilk aptamille başladık hipp e geçtik o keçi sütlü mama eşimin yeğenlerine kabızlık yapmıştı
Neeeeeeeeee😥😥 kanki nerden anladın iyileşmediğini ben korkuyorum ya hayatımda ilk defa😂😂
Hipp iyi mi knk memnun musun bugün başladım hippe

Yok canım öyle bir şey demedi, bebek düşünmeye başladığında gel abdominalı konuşalım böyle şeyleri tekrar yaşamaman için dedi sadece

Neeeeeeeeee😥😥 kanki nerden anladın iyileşmediğini ben korkuyorum ya hayatımda ilk defa😂😂
Hipple bi sıkıntı yaşamadık çok şükür umarım sende yaşamazsın

Adam kapıda kaldı içeri alamadım ordan anladım 🤣

12 gün geçti bile 😂
Şey vardı ya kemal sunalın filminde şunun şurasında pazartesiye ne kaldı canımmm😅😅
Kızz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah çocuklardan görüşemez olduk anca tebrik edebiliyorum kusura bakma
Kuzucum cok sagoll aminnn vallahi çocuklardan görüşemez olduk. Bende cok aktiff değilim basliklarda.
Buraya da bi giriyorum 5 dkds mesaji tamamlayamadan uyuyoruz

Valla ben oyle biliyordum kuzu. Bakalim cesaret edebilecek miyiz 2.ye askioo

Canım hiç öyle düşünme, dinlenerek enfeksiyona dikkat ederek en önemlisi stresini yöneterek sağlıkla kucağına alacaksın inşallah🙏🏻 şimdi hem daha bilinçlisin hem de temkinli davranırsın, Allah bir daha acı yaşatmasın inşallah sağ salim al kucağına🌸
İnşallah 🙏🏻 çok dikkat ediyorum herşeye banyo her gün yapardım şimdi 3 günde bir girip hemen çıkmaya çalışıyorum daha çok erken 17. Haftadan kısalmaya başlaması korkutuyor

Şey vardı ya kemal sunalın filminde şunun şurasında pazartesiye ne kaldı canımmm😅😅

Kuzucum cok sagoll aminnn vallahi çocuklardan görüşemez olduk. Bende cok aktiff değilim basliklarda.

Bu bebeler sayesinde tanışıp onlar yüzünden ayrı düşmemiz 😅😅

Geçen gün rüyamda ikinciye hamile olduğumu gördüm bebeğim çok küçüktü etkisinden çıkamadım 3 4 gün korkudan 🤣

Geçen gün rüyamda ikinciye hamile olduğumu gördüm bebeğim çok küçüktü etkisinden çıkamadım 3 4 gün korkudan 🤣
Ama çok güzel bir şey değil mi bu zorlu süreçte tanışıp şimdi mutlu anlarınızı paylaşıyorsunuz 🥹🥰 zor ama mutlu 😅😂😂

O rüyalar bebiş büyüyene kadar devam eder çünkü insan hep tedirgin oluyor 😅

Erken dönem serklaj daha iyi ve rahat oluyor, acil serklajın riskleri daha çok maalesef, enfeksiyon için düzenli tahlil yaptır canım, enfeksiyon keseyi inceltiyormuş ben son ay full antibiyotik kullanmıştım maalesef, enfeksiyonum sabitti ama düşmüyordu, neyseki sağ salim doğurdum çok şükür, darısı sanaolsun inşallah
Bende 10 gün önce kaşıntı ve sarı sümüksü akıntı vardı gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı idrar kültüründe ürüme çıkmadı ama. Birde hafif mantarın var dedi. İdrar yolu enf için monurol kullandım 1 kez rahatlattı beni. Mantar için fitil kullandım o da iyi geldi. Doktorum başka bişeye gerek yok dedi. Acaba bunun da etkisi var mı incelmede şuann ya 😢

Ama çok güzel bir şey değil mi bu zorlu süreçte tanışıp şimdi mutlu anlarınızı paylaşıyorsunuz 🥹🥰 zor ama mutlu 😅😂😂

Evet onlar sayesinde güzel dostlar edindik kötü günümüzde acımızı mutlu anımızda mutluluğumuzu paylaştık yakın şehirlerde olup görüşmeyi çok isterdim

Rüya mı kabus mu bilemedim 🤣

Evet onlar sayesinde güzel dostlar edindik kötü günümüzde acımızı mutlu anımızda mutluluğumuzu paylaştık yakın şehirlerde olup görüşmeyi çok isterdim

Rüya mı kabus mu bilemedim 🤣
Evet bende burda kendimi çok yakın hissettiğim insanlar var sanki çok uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi 🥰

Evet bende burda kendimi çok yakın hissettiğim insanlar var sanki çok uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi 🥰
Evet öyle oldu 😊 senin de yaklaştı doğum maşallah çok şükür hepimiz kazasız belasız doğuralım inşallah darısı geride kalanlara

Kızlar kafama takıldı 13.haftaydı galiba, doktor dikişime iyi tutmuş diye yorum yaptı serviks uzunluk 35 mm diye not aldırdı iyi mi uzunluk acaba kafama çok takıldı, 16.haftaya geldim artık cinsiyeti de öğrendim her şey yolunda ama takıldı bir kere bu aklıma. 🤔🤔

Kızlar kafama takıldı 13.haftaydı galiba, doktor dikişime iyi tutmuş diye yorum yaptı serviks uzunluk 35 mm diye not aldırdı iyi mi uzunluk acaba kafama çok takıldı, 16.haftaya geldim artık cinsiyeti de öğrendim her şey yolunda ama takıldı bir kere bu aklıma. 🤔🤔
Canım hafta hafta her seferinde söylemedi bana ama benimde çok uzun zaman o civarda devam etti şimdi hiç söylemiyor muhtemelen daha da kısaldı sadece bizi idare eder diyor ☺️

Canım hafta hafta her seferinde söylemedi bana ama benimde çok uzun zaman o civarda devam etti şimdi hiç söylemiyor muhtemelen daha da kısaldı sadece bizi idare eder diyor ☺️
Sağ ol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 internete bakınca insan evham yapıyor ya 😅 kafama takmıştım

Oyy olsun onlarin canı sagolsun bee😍 hepsi birer süreç geçip gider.
Aizin 2 ayi gecmis biraz düzen oturdu mu Canım nasılsıniz?
Rüya da ruyaymis yalniz😅😅

😍😍 kesinlikle harika birsey. Bebislerimiz sayesinde tanistik. Hersey yolunda mis gibi hep sohbet ederiz 😍

Hipple bi sıkıntı yaşamadık çok şükür umarım sende yaşamazsın

Adam kapıda kaldı içeri alamadım ordan anladım 🤣
İNANMIYORUMM KAPIYI MI DİKMİŞLER😂😂😂 Bayılacam şimdi

Gerçekten bakalım ikinciye cesaret edecek miyiz😆 sana demiştim ya eltim hamile diye şimdi 6 haftalık aman allahım gözümde öyle büyüyorki o 9 ay😂 kadına zavallı gibi bakıyorum😂😂 halbuki hiçbir şey anlamadım bu hamilelikten şimdi hamilelik fotoğraflarıma bakınca tanıyamıyorum resmen😂
İnşallah 🙏🏻 çok dikkat ediyorum herşeye banyo her gün yapardım şimdi 3 günde bir girip hemen çıkmaya çalışıyorum daha çok erken 17. Haftadan kısalmaya başlaması korkutuyor
Dikiş olduğu için mm kere takılma canım, benim dikiş sonrası ölçümde bir kere 20 civarı bir şey gördüm sonra bir daha da ölçmedi doktor, neredeyse son bir ay bebiş dikişe kafasıyla baskı yapıyordu sen sadece enfeksiyon ve dinlenmeye odaklan, doktorlar dikiş sonrası ölçüm bile yapmıyolar neredeyse
Bende 10 gün önce kaşıntı ve sarı sümüksü akıntı vardı gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı idrar kültüründe ürüme çıkmadı ama. Birde hafif mantarın var dedi. İdrar yolu enf için monurol kullandım 1 kez rahatlattı beni. Mantar için fitil kullandım o da iyi geldi. Doktorum başka bişeye gerek yok dedi. Acaba bunun da etkisi var mı incelmede şuann ya 😢
Yok canım öksürükle bile kısayıp uzayabilen bir şey unutma enfeksiyon bizim için çok tehlikeli o yüzden kullanman gereken her şeyi kullan💖

İNANMIYORUMM KAPIYI MI DİKMİŞLER😂😂😂 Bayılacam şimdi

Gerçekten bakalım ikinciye cesaret edecek miyiz😆 sana demiştim ya eltim hamile diye şimdi 6 haftalık aman allahım gözümde öyle büyüyorki o 9 ay😂 kadına zavallı gibi bakıyorum😂😂 halbuki hiçbir şey anlamadım bu hamilelikten şimdi hamilelik fotoğraflarıma bakınca tanıyamıyorum resmen😂

Dikiş olduğu için mm kere takılma canım, benim dikiş sonrası ölçümde bir kere 20 civarı bir şey gördüm sonra bir daha da ölçmedi doktor, neredeyse son bir ay bebiş dikişe kafasıyla baskı yapıyordu sen sadece enfeksiyon ve dinlenmeye odaklan, doktorlar dikiş sonrası ölçüm bile yapmıyolar neredeyse

Yok canım öksürükle bile kısayıp uzayabilen bir şey unutma enfeksiyon bizim için çok tehlikeli o yüzden kullanman gereken her şeyi kullan💖
Kapıyı dikmisler demek ki😅😅

Ay gercekten ya cesaret edebilecek miyiz acaba bende cok merak ediyorum inan ki🙈
Ayyy vallahi bende yeni hamile birini duyunca ayyyy diyorum 9 ay miii nasil gececek o zamannn🥲 ama geciyor iste. Saglik olunca helr gezip tozana kisitlama yasamayana ohh miss

Back
X