İnşallah canimm 14 ve 15.ci günlerden birinde tuttu canım çünkü 13.de çatlatma ignesi oldum ertesi gün ilişki verdi Dr.ben bu ay da çok umutsuzdum ama tedavinin 3 ayında Rabbim güldü yuzume.olumsuz olmayın Rabbim ne zaman verecegini biliyor.burcucum ve özlemcim sağolun aminnn,darısı özlem ve bana tabi bütün isteyen arkadaşlara inşallah..
13.ve 14 gün mü dedin ayyy inşallah burcu520 benimde tutar..bizde o günleri değerlenirebildik nasip gerisi..
Bende bu ay olmaz kesin sonum tüp bebek diuodum yada hic olmucakk ama bakk Rabbim dualarını isteklerini duydu ve bana öğrendiğim gün öyle belirtiler verdi ki anladım hissettim bebeğinin orda olduğunu olumsuz dusunme ama bende öyleydim şuan ne desek bos mucizeyi hisseddikten sonra Anlıyorsun Rabbimin ne kadar yüce olduğunu.Gözünay din canım darısı bizim başımıza inşallah bende yok gibi de tabi
sana damı dr aşılama dedı canm bende aynı durumdayım bua ya bende deyok dr bu ay olmazssa bana da aşılama dedı ama ben ara vermeyıdüşünüyorum bır sure sonra aşılamaKızlar olsun artık ya her sabah yeni bi hamile alıyorum çevremden. Ama bu ayda yok bence benim ağrılarım başladı Önümüzdeki ay aşılama olucak artık
Canım bence yap test adet günün bugün sanirum yarn insaallah mutlu haber verirsinAslında bu ay aniden yarın iğneni vurun ertesi sabah aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim. Sonraki ay olsunndedim. Belki bende ara veririm çünkü aşılama olursa 1 hafta falan işe gitmek istemiyorum. Yarım yapsam mı acaba test
Canım sen hic test yaptın mı?ne durumdasnmerhaba canım sen hiç test yaptın mı
Ahh canım keşke dediğin gibi olsa ben hiç inanmıyorum olacağına öyle imkansız geliyor ki anlatamamBende bu ay olmaz kesin sonum tüp bebek diuodum yada hic olmucakk ama bakk Rabbim dualarını isteklerini duydu ve bana öğrendiğim gün öyle belirtiler verdi ki anladım hissettim bebeğinin orda olduğunu olumsuz dusunme ama bende öyleydim şuan ne desek bos mucizeyi hisseddikten sonra Anlıyorsun Rabbimin ne kadar yüce olduğunu.
Yaptım canım test tek çizgi maalesefCanım bence yap test adet günün bugün sanirum yarn insaallah mutlu haber verirsin
yok daha yapmadım hiç bir belirti yok galiba yine olmadı rabbim hayırlısını versin sen yapmayı düşünmüyon muCanım sen hic test yaptın mı?ne durumdasn
hayırlısı olsun hepimiz için iyi yada kötü haberi sizinle paylaşırımenisemmm belirtin yok mu 3 mayıstı az kalmış senin ,doktor'a belirti sormuştum adete 2-3 gün kala mutlaka anlarsın hamile kalırsan belirti oluyor vucutta anlamaman imkansız demişti ,bende 2-3 gün kala belirti yoksa bu ayda olmadı diyorum ,doğru çıkıyor..belirtisiz hamile olduğunu öğrenenler 50 kişiden 2 kişi demişti doktor hayırlısı ..
Canim senin adetin erken oluyo sanirm.12.günüm demissin.ama burda bi bayan 14.gün silik cikti ve hamileymisYaptım canım test tek çizgi maalesef
Yok canım yapmicam.zaten hicbir belirti yok.sadece kasiklarmda arada bir agri oluyo o kadar.sanırm ben pazartesiye kadar bekleyecm tabi adet olmazsamyok daha yapmadım hiç bir belirti yok galiba yine olmadı rabbim hayırlısını versin sen yapmayı düşünmüyon mu
dınlenmen ıyı olur tabı ben ara werırsem agutos sonu eylül gıbı başlamayı düşünüyorumAslında bu ay aniden yarın iğneni vurun ertesi sabah aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim. Sonraki ay olsunndedim. Belki bende ara veririm çünkü aşılama olursa 1 hafta falan işe gitmek istemiyorum. Yarım yapsam mı acaba test
canm bende oluyor anıden kasıklarımda bazen goguslerımde bırden agrı sankı ıgne batması gıbı bısey bazan cok canm yanıyor uzun surmuyor ama gecıyor.... bende daha once olmazdı hıc bole bır batma şeklınde agrı bu ara yanı bu <ay daha cok fark ettımKizlar bazen gobegimin yan tarafına aniden bi igne batıyormus gibi.bi de sağ tarafımda arada bir ağrı hissediyorm.benim gibi ağrı hisseden var mı?
Bende öyle diyordum canım inan tüp bebek aşılama olsun da diyordum ne olursa olsun ama Rabbim sonunda fazla bekletmeden verdi inşallah sizede nasip olur dua ediyorum.Ahh canım keşke dediğin gibi olsa ben hiç inanmıyorum olacağına öyle imkansız geliyor ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?