Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

burcucum ve özlemcim sağolun aminnn,darısı özlem ve bana tabi bütün isteyen arkadaşlara inşallah..
13.ve 14 gün mü dedin ayyy inşallah burcu520 benimde tutar..bizde o günleri değerlenirebildik nasip gerisi..
İnşallah canimm 14 ve 15.ci günlerden birinde tuttu canım çünkü 13.de çatlatma ignesi oldum ertesi gün ilişki verdi Dr.ben bu ay da çok umutsuzdum ama tedavinin 3 ayında Rabbim güldü yuzume.olumsuz olmayın Rabbim ne zaman verecegini biliyor.

Gözünay din canım darısı bizim başımıza inşallah bende yok gibi de tabi
Bende bu ay olmaz kesin sonum tüp bebek diuodum yada hic olmucakk ama bakk Rabbim dualarını isteklerini duydu ve bana öğrendiğim gün öyle belirtiler verdi ki anladım hissettim bebeğinin orda olduğunu olumsuz dusunme ama bende öyleydim şuan ne desek bos mucizeyi hisseddikten sonra Anlıyorsun Rabbimin ne kadar yüce olduğunu.

aynen canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin ,kesinlikle bu ay olsun,önemüzde ki ay olsun demiyorum artık,zaten bu ay 2.sperm testi için hastaneye gitcez sonuçlara göre ben rahim filmi çektircem yada çektirmicem bakalım zaman neler göstercek..

Kızlar olsun artık ya her sabah yeni bi hamile alıyorum çevremden. Ama bu ayda yok bence benim ağrılarım başladı Önümüzdeki ay aşılama olucak artık
sana damı dr aşılama dedı canm bende aynı durumdayım bua ya bende deyok dr bu ay olmazssa bana da aşılama dedı ama ben ara vermeyıdüşünüyorum bır sure sonra aşılama

Aslında bu ay aniden yarın iğneni vurun ertesi sabah aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim. Sonraki ay olsunndedim. Belki bende ara veririm çünkü aşılama olursa 1 hafta falan işe gitmek istemiyorum. Yarım yapsam mı acaba test

Canım bence yap test adet günün bugün sanirum yarn insaallah mutlu haber verirsin

Kizlar bazen gobegimin yan tarafına aniden bi igne batıyormus gibi.bi de sağ tarafımda arada bir ağrı hissediyorm.benim gibi ağrı hisseden var mı?

Ahh canım keşke dediğin gibi olsa ben hiç inanmıyorum olacağına öyle imkansız geliyor ki anlatamam

enisemmm belirtin yok mu 3 mayıstı az kalmış senin ,doktor'a belirti sormuştum adete 2-3 gün kala mutlaka anlarsın hamile kalırsan belirti oluyor vucutta anlamaman imkansız demişti ,bende 2-3 gün kala belirti yoksa bu ayda olmadı diyorum ,doğru çıkıyor..belirtisiz hamile olduğunu öğrenenler 50 kişiden 2 kişi demişti doktor hayırlısı ..

hayırlısı olsun hepimiz için iyi yada kötü haberi sizinle paylaşırım

yok daha yapmadım hiç bir belirti yok galiba yine olmadı rabbim hayırlısını versin sen yapmayı düşünmüyon mu
Yok canım yapmicam.zaten hicbir belirti yok.sadece kasiklarmda arada bir agri oluyo o kadar.sanırm ben pazartesiye kadar bekleyecm tabi adet olmazsam

m artık dınlenmen ıyı olur tabı ben ara werırsem agutos sonu eylül gıbı başlamayı düşünüyorum

c
Kizlar bazen gobegimin yan tarafına aniden bi igne batıyormus gibi.bi de sağ tarafımda arada bir ağrı hissediyorm.benim gibi ağrı hisseden var mı?
canm bende oluyor anıden kasıklarımda bazen goguslerımde bırden agrı sankı ıgne batması gıbı bısey bazan cok canm yanıyor uzun surmuyor ama gecıyor.... bende daha once olmazdı hıc bole bır batma şeklınde agrı bu ara yanı bu <ay daha cok fark ettım

Özlem benim de aynen öyle.saniyelik bi ağrı.ama kasıklarmdaki ağrı bugün daha fazlaydı.umarım yerlesme agrisidir.aahh bazen hayali bile mutlu ediyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…