canım hoşgeldin aramıza herşeyden önce rahat ol hamilelik belirtisi arama ardığımız sürece hamile kalamıyoruz.
Ben de hiçbir belirti yoktu diyebilirim.Mormalde adet öncesi göğüslerim çok şişer ben de hep hamileyim diye dolaşırım sonra foss inerler ve adet olurum. Bu ay o kadar şişmemişti ve adet günüm yaklaşınca tatlı isterim hayır diyemem hamile kaldığım ay adet günüm yaklaştıkca tuzlu şeyler yemeye başlamıştım.Güzelim ben 26 güne bi adet oluyorum 27. gün yaptığım idrar testinde silik bi çizgi olarak çıktı ve bence gebeliğin en büyük belirtisi adet gecikmesi. Sakın kafana takma daha yeni başladım hemen olmaz diye düşün ve göreceksin en kısa sürede sonucu alacaksın.Bi arkadaşım senin gibi adet düzensizliği vardı doktoru ona pregesteran verdi adetlerini düzenledi ve 4 senedir olmuyordu ilaçtan 4 ay sonra oldu şimdi ikibuçuk aylık hamile
Sana da sorunsuz sitressiz olmanı öneriyorum kolay gelsin...
allah kucağına almayı da nasip etsin portekizli gözün aydın a.s. benimde 4 günüm kaldı çook merak ediyorum
selam kızlar.çok uzun zaman oldu girmedim buraya.özlemişim sizi bi göresim geldi.ilk defa bu ay göğüslerimde çok acıma ve uçlarında dışa doğru şişlik (çıkıklık) var.füze gibi oldular :) sol kasığımda 2 sefer batma oldu.bu akşam olan canımı yaktı.sanki yanar gibi acıyor göğüslerim , damarlarım çıktı.normalde böyle bu kadar değişiklik olmuyor göğüslerimde şaşırdım.aylardan beri ilk defa umutlanıncada size anlatasım geldi. hala bu foruma giriyormusunuz bilmiyorum ama yazdım işte :) siz nasılsınız ? hamiş olanlar bebişleriniz nasıl ? iyi olmanızı dilerim opuyorumnanaktan
kızlar merhaba çok uzun zamandır girmedim. Nasıl gidiyor bana burası uğur getirdi umarım hamiş kalmak isteyen anne adaylarınada getirir sizlere hep dua ediyorum.
Bu arada bende iyiyim ve serophone sayesinde kızım olacak ve şuan 15 haftalık hamileyim. Herkeze bol şanslar.
canım sisile bu güzel haberi paylaşmak istedim ki sizede umut olsun dün öğrendim hamileyim hepinizede duvacıyım bu benim ilk ayımdı ilaca başlayalı sadece 1 yumurtam vardı ve oldu burda bana destek olan herkese teş umutunuzu yitirmeyin allaha sığının inşallh sonuda güzel olur sağlıkla alırız hepimiz kucamıza
selam kızlar.göğüslerimdeki inanılmaz değişime dayanamayıp bi test yaptım az önce.sok silik toz pembe 2. çizgi çıktı.dua edin çizgim koyulsun.çok meraktayım çooooooook delikafadulden:enbuyukkk:
canım sisile bu güzel haberi paylaşmak istedim ki sizede umut olsun dün öğrendim hamileyim hepinizede duvacıyım bu benim ilk ayımdı ilaca başlayalı sadece 1 yumurtam vardı ve oldu burda bana destek olan herkese teş umutunuzu yitirmeyin allaha sığının inşallh sonuda güzel olur sağlıkla alırız hepimiz kucamıza
selam kızlar.göğüslerimdeki inanılmaz değişime dayanamayıp bi test yaptım az önce.sok silik toz pembe 2. çizgi çıktı.dua edin çizgim koyulsun.çok meraktayım çooooooook delikafadulden:enbuyukkk:
ayyy ayyy ayyy Harika bi haber bu dualarım seninle hadi en kısa sürede güzel haberin kesinliğini bekliyorumm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım ya çok sevindimm oleyyyyy Allah tamamına erdirsin e sen de mi ağustos annesi olacaksın
kızlar bi test daha yaptım ertesi günü.biraz daha koyulaşmıştı çizgi en azından artık görülebilmek için ışığa ihtiyaç yoktu :) sonraki gece bir test daha yaptım.reglme 1 gün kala yani.açık pembe çıktı bu defa.bugün regl günüm.bakalım kızarmazsam yarın sabah son testimi yapıcam.çok heyecanlıyım ama sanırım bu defa var bişeyler.uçurumçiçeği , ipekyol inşallah sizin de bu ay doludur göbüşleriniz.hepberaber yaşarız 9 aylık heyacanı.gerçi benim kesin değil ama olsun umutlanıyorum artık en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?