Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım sisile bu güzel haberi paylaşmak istedim ki sizede umut olsun dün öğrendim hamileyim hepinizede duvacıyım bu benim ilk ayımdı ilaca başlayalı sadece 1 yumurtam vardı ve oldu burda bana destek olan herkese teş umutunuzu yitirmeyin allaha sığının inşallh sonuda güzel olur sağlıkla alırız hepimiz kucamıza

kızlar merhaba çok uzun zamandır girmedim. Nasıl gidiyor bana burası uğur getirdi umarım hamiş kalmak isteyen anne adaylarınada getirir sizlere hep dua ediyorum.

Bu arada bende iyiyim ve serophone sayesinde kızım olacak ve şuan 15 haftalık hamileyim. Herkeze bol şanslar.

allah kucağına almayı da nasip etsin portekizli gözün aydın a.s. benimde 4 günüm kaldı çook merak ediyorum

inşallah hamilesindir canım fazla kafaya takma ALLAH birgün nasip edecek diye düşün inanın bugün namazımda tüm blogtakiler diye duva ettim herzaman edicam sizde bana sağlık dileyin inşallah sağselim alırız yavrularımızı kucağımızı

ayy canımm inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum... hamişlik güzel gidiyo büyüdü baya cadılarım iki kızım olacak bu arada cinsiyetleri belli oldu hayırlısıyla bakalım ...şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz hadiii çok öptm canımm

ayy canım özlemişim eski sohbetlerimizi walla yakın zamanlarda hamile kalmıştık bizde kızlarımla 24.haftayı devirdik hayırlısı bakalım çok öpüyorum

canım ya çok sevindimm oleyyyyy Allah tamamına erdirsin e sen de mi ağustos annesi olacaksın

selam kızlar.göğüslerimdeki inanılmaz değişime dayanamayıp bi test yaptım az önce.sok silik toz pembe 2. çizgi çıktı.dua edin çizgim koyulsun.çok meraktayım çooooooook delikafadulden:enbuyukkk:

selam kızlar.göğüslerimdeki inanılmaz değişime dayanamayıp bi test yaptım az önce.sok silik toz pembe 2. çizgi çıktı.dua edin çizgim koyulsun.çok meraktayım çooooooook delikafadulden:enbuyukkk:

ayyy ayyy ayyy Harika bi haber bu dualarım seninle hadi en kısa sürede güzel haberin kesinliğini bekliyorumm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tebriklerrr canım... çok mutlu oldumm.

canım bence hemen kan testi yaptır için rahatlar en azından...Bende çok karın ağrısı çekiyorum iğne olduğumdan beri...göğüslerimde inanılmaz hassas ve uçlarıda ağrıyor.8 Ocak tarihim,bugün dayanamayıp test alacaktım eşim bekleyelim dedi.Kesin kararlıydım zaten son güne kadar beklemeye ama işte insan dayanamıyor.Fren lazım..Kendimi her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum...Dualarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan

ay canımmm hadi hayırlısı çok sevindim walla....

kızlar bi test daha yaptım ertesi günü.biraz daha koyulaşmıştı çizgi en azından artık görülebilmek için ışığa ihtiyaç yoktu :) sonraki gece bir test daha yaptım.reglme 1 gün kala yani.açık pembe çıktı bu defa.bugün regl günüm.bakalım kızarmazsam yarın sabah son testimi yapıcam.çok heyecanlıyım ama sanırım bu defa var bişeyler.uçurumçiçeği , ipekyol inşallah sizin de bu ay doludur göbüşleriniz.hepberaber yaşarız 9 aylık heyacanı.gerçi benim kesin değil ama olsun umutlanıyorum artık en azından.

canımm hayırlısıyla. inş

ii akşamlar kızlar bende seropheneyle ikinci ayımda çift çizgiyi gördümmm ocağın 6 sında keseyi görmeye gidicemm tam olarak sevınemıyorum daha keseyı görürürz inşş kan değerimde 439 çıktı sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…