Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar merhaba anladığım kadarıyla herkes beklemede,bu ay güzel haberler bekliyoruz.Renklycim 8 günün kalmış inşallah görürsün iki çizgiyi.Dua ediyorum sizlere AEO.

yoktan var eden,varlığından haberdar eden rabbime şükürler olsun.Rabbim emanetinden emin kıl.
Kızlar rengimi söylüyorum BEYAZ BEYAZ BEYAZ:sm_cool:

arkadaslar 2 aydır ilaçlardan olan kistlerle uğrasıyorum inşallah bu hafta ki kontrolde kaybolmus der doktorum. bu ayda ilaçla yumurta büyütüp asılama yapabiliriz dedi doktor allah tan hayırlısını diliyorum.Rabbim her seyin en iyisini bilendir tevekkül edip yaradana sıgındım O ol demeden hiç birşey olmaz hakkımızda hayırlısı.....

kızlarr çatlatma iğnesi oldum zor olan ilişki saati.dr ağzında geveli.doğru düzgün bişey demedi ameliyatı çıktı.off 36. ssat mi 36. saatten sonra mı? zırt pırt da olmuyo ki o da doğru değil.off düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum. aslında çok da istemiyorum.ama benim huyum çocuk yapma da ortaya çıktı bişey yapıyorsam sonuca ulaşmalı.çok istemek istememk önemli değil ben de iş haayatı gibi karar verildiyse çalışılıyorsa %100 başarı. ama gel de kaz kafama anlat bnu bu bebek !!iş değil.ya ben bunu iş gibi görüyorum ya !!!!!!!hiç romantik değil.hi olması gerektiği gibi değil.eşimde sanki proje arkadaşım .off offf yazsam daaha neler çıkacak ama kendimi hiç sevmiyorum bu sabahhhhhhhhh

shura cım benim doktor 36 saat sonra 3 gün üst üste lişki demişti bilemiyorum herkesin böylemi oluyo. tutmassı en yüksek ihtimal o zamanmış diğer günlerdede devam ediyor ilişki ama ihtimaller düşük diye biliyorum ...

gulayyusuf hayırlı olsun canım :)

uçurum çiçeği cuma iğne oldum.c.tesi pazar yumurtalıklarımda sancı vardı.dün gece geçti sancı.yani 48. saatten sonra.çok sık ilişki de ii değil diyolar.bi de bnm kociş bağaz enfeksiyonu iğne ilaç falan da kullanıyor.ne bilim hayırlısı artık.

shura
assye
renkly
Allah razı olsun ınşallah hayırlısıyla en kısa sürede darısı başınıza

arkadaslar dün doktora gittim ve bu ay asılama yapacagını söyledi bizede tamam dedik fakat kafam karsıık.nasıl olacak ne olacak olmazsa ne olur ibi sorular var kafamda yine dogal yollamı denesek bilemiyorum ne olur desteğinizi bekliyorum en kısa zamanda hatta hemen cevap verebilen olurmu bilmiyorum amam bekliyorum...

merhaba kızlar sitenizi uzun süredir okuyorum ve gerçekten aklımdaki sorulara cvp oluyo öncelikle bende
2 yıldır evliyim 6 aydır bebek düşünyorum olmayınca doktora gittk eşimede banada testler yepıldı bana fshve prolaktin yapıldı hepsi normal çıktı eşimin testleride normal ama ben hep 45 günde bir hastalandığım için
genç kızlığımdan beri bişey yok doğum kontrol verip gönderdiler en sonunda tedavi olduğum doktorum tüm testler normal tek sebebi polikistik olabilir dedi ve serophone verdi ilk ayım çok heycanlıyım regly günüm
19 aralık ama bu ay hiç belirti ve hissim yok hamile kalan arkadaşlar test yapmadan önce yaşadığı belirtiler nelerdi çok merak ediyorum ve testi nezaman yapıcam benide aranıza alırsanız sevinirim bol bebişler....

canım rahat ol aşılamayı ben de denedim ama nasip olmadı hiç beklemediğim bi ay hamile olduğumu öğrendim bu işte en güzeli takmamak ,aşılama korkulacak birşey değil tek yaptıkları spermleri besleyip ayıklayıp rahmine bırakıyorlar sonrası nasip ve aşılamada şans %10 demişti doktorum.
sanırım samsundasın doktorun kim merak ettim

canım hoşgeldin aramıza herşeyden önce rahat ol hamilelik belirtisi arama ardığımız sürece hamile kalamıyoruz.
Ben de hiçbir belirti yoktu diyebilirim.Mormalde adet öncesi göğüslerim çok şişer ben de hep hamileyim diye dolaşırım sonra foss inerler ve adet olurum. Bu ay o kadar şişmemişti ve adet günüm yaklaşınca tatlı isterim hayır diyemem hamile kaldığım ay adet günüm yaklaştıkca tuzlu şeyler yemeye başlamıştım.Güzelim ben 26 güne bi adet oluyorum 27. gün yaptığım idrar testinde silik bi çizgi olarak çıktı ve bence gebeliğin en büyük belirtisi adet gecikmesi. Sakın kafana takma daha yeni başladım hemen olmaz diye düşün ve göreceksin en kısa sürede sonucu alacaksın.Bi arkadaşım senin gibi adet düzensizliği vardı doktoru ona pregesteran verdi adetlerini düzenledi ve 4 senedir olmuyordu ilaçtan 4 ay sonra oldu şimdi ikibuçuk aylık hamile
Sana da sorunsuz sitressiz olmanı öneriyorum kolay gelsin...

doktorum medivadan Şükrü Tanzer Çokşenim.eşim tereddütlü bilemiyorum ne olacak yarın kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…