Kızlar dün gebelik kesemizi gördük Rabbim hepinize nasip etsin Amin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...tebrik ederim.
Sağol canım Şu ticker nasıl yaptın ben bi türlü yapamadım
yoktan var eden,varlığından haberdar eden rabbime şükürler olsun.Rabbim emanetinden emin kıl.
Kızlar rengimi söylüyorum BEYAZ BEYAZ BEYAZ:sm_cool:
arkadaslar dün doktora gittim ve bu ay asılama yapacagını söyledi bizede tamam dedik fakat kafam karsıık.nasıl olacak ne olacak olmazsa ne olur ibi sorular var kafamda yine dogal yollamı denesek bilemiyorum ne olur desteğinizi bekliyorum en kısa zamanda hatta hemen cevap verebilen olurmu bilmiyorum amam bekliyorum...
merhaba kızlar sitenizi uzun süredir okuyorum ve gerçekten aklımdaki sorulara cvp oluyo öncelikle bende
2 yıldır evliyim 6 aydır bebek düşünyorum olmayınca doktora gittk eşimede banada testler yepıldı bana fshve prolaktin yapıldı hepsi normal çıktı eşimin testleride normal ama ben hep 45 günde bir hastalandığım için
genç kızlığımdan beri bişey yok doğum kontrol verip gönderdiler en sonunda tedavi olduğum doktorum tüm testler normal tek sebebi polikistik olabilir dedi ve serophone verdi ilk ayım çok heycanlıyım regly günüm
19 aralık ama bu ay hiç belirti ve hissim yok hamile kalan arkadaşlar test yapmadan önce yaşadığı belirtiler nelerdi çok merak ediyorum ve testi nezaman yapıcam benide aranıza alırsanız sevinirim bol bebişler....
canım rahat ol aşılamayı ben de denedim ama nasip olmadı hiç beklemediğim bi ay hamile olduğumu öğrendim bu işte en güzeli takmamak ,aşılama korkulacak birşey değil tek yaptıkları spermleri besleyip ayıklayıp rahmine bırakıyorlar sonrası nasip ve aşılamada şans %10 demişti doktorum.
sanırım samsundasın doktorun kim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?