Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım teş.. kafama çok takmıyorum zaten herşeyin bir yolu var bide rabbim nezaman verirse
öyle düşünmeliyiz bizden çalışması ondan vermesi sanada hayırlı evlatlar diliyorum ...

canım senin sorunun ne nekadar denediniz ilaçsız bende buay ilk kullandım beklemedeyim
en önemlisi stres yapma canım oluruna bırakmak gerek nasıl yapıcaz insan heycanlanıyo
ama napalım... sabır

sitres yapmayın Rabbim isteyince oluyo hepsi ben serophone ile hiç beklemediğim ay hamile kaldım üçüncü demede

Darısı başınıza inşallah

dğn dr a gittim durumum gayet ii imiş salı günü yine gideceğim ondan sonra catlatma iğnesi olacagım. ondan sonrası ya aşılama yada normal deneme olacvak kesin değil bilemiyorum 300 lira isdtediler ücret olarqak kıısmetse olacak

merhaba, yeni üyeliğimi oluşturdum. ama uzun süredir kk ait tüm yazıları okumaya çalışıyorum. 3 yıllık evliyim,1 yıldırda bebek yapmaya çalışıyoruz.. ılk başta istememiştim eşime biraz daha bekleyelim dedim fakat ısrar etti (iyiki etmiş) , ilk aylar şaka gb gecti ha oldu ha olacak baktık olmuyo.. doktora gittik klasik bendede pco var. her ay adet görüyodum sandımki yumurtluyorum fakat adet görmek yumurtladığın anlamına gelmezmiş aylar sonra bunu öğrendim. Doktor yumurta takibine başlayacaz dedi ve serephone verdi. Kasım ayı 2 yum. oluştu, 21 mm-17 mm..21.günü progesteron horm tahlili istedi.21,2 cıktı hersey yolundaydı ama malesef 4 aralıkta adet oldum. Tekrar günde 1 tane 5 gün aynı ilacı kullandım ve bu sefer kk da okumuştum bal çörekotu tarcın içtim ... 12. gün yum. bikactane oluşmuş fakat 1 tanesi 15 mm dedi 15. gün tekrar gel gittim malesef büyümemiş. okadar ağladımki ... Neyse şimdi iyiyim. hayırlısı olsun diyo eşim üzme kendini olacaktır elbet .Beklemek sorun değil tabiki bekleriz olcanı bilsek %100.. ya hiç olmazsa korkusunu yaşamak kötü... Neyse ilk tanışma için fazla uzun yazdım heralde .. Bundan sonraki günlerimi sizinle gecirmek istiyorum. benden bu ay bişey yok artık 2010 ocaktan sonra. ..

merhaba hayat durumumuz benzer bende yeni kullanıyorum bu ilacı ilk ay 2o cm yumurtalığım oldu bugün adet günüm büyük ihtimalle adet olucam kasıklarım ağrıyo çünkü
aslında kafaya takmamak gerekiyo ama insanın elinde değil ama şunu unutma pko kısırlık değil pko çok kadın bilmeden çocuğu oluyo hastalığını bile sonradan öğreniyo bana doktor sadece doğurganlığınız daha az dedi ama biz bunu düşündükçe dahada azltıyoruz düşünmemekte elde değil çalışıyosun çabalıyosun sonucu görmek istemek doğala tek yapcamız yüce rabbimizden istemek o ol deyince ne kalmışki önünde yeterki o istesin bizde tedavimize bakıp duva edelim içimizi böyle rahatlatalım kader dostları.....

teşekkür ederim,yazdıkların için.. umarım adet olmazsın..İnsan mutlu olurmuymuş bukadar birilerinin hamile kaldığına .evet olurmuş bak aynı durum ondada var "o başardı sende başarabilirsin!" diyosun.Eşim e bu ay olmas bak büyümemişler diyorum oda allah bilir orasını takma belki olur diyo.. içim burkuluyo... eşimin dogum günüydü ocak ayı hatta hamile kalırsam sölemeyim olmadı diyim.Dogum gününde sölerim die düşünmüştüm ama kısmet olmadı.. Buarada okumak çok güzeldi sizin yazıları ama yazıp paylaşmak dahada güzelmiş.

burda aynı sıkıntıyı paylaşmak insanı mutlu ediyor çünkü ailede herkese açamıyosun içini rahat dökemiyosun insanlar saçma sapan yorum yapıp seni üzüyo ancak çeken anlar demişler hiç üzülme boşver eşinin son doğum günü değilki daha önümüzde birçok özel gün var süprizini onlara sakla bu arada doktor sana neye göre pco tanısı koydu

yumurtalıklarımda cok sayıda küçük kistler varmış. Hatta bu ay adetin 3. günü kontrole gittiğimde solda 12 adet sağda 8 diye sayıyordu.Buarada adet oldunmu?umarım gelmemiştir.

ben bugün kontrole gittim yumurtalar gayet ii 3 tane
catlatma iğnesi oldum bu ay asılama yapacaktı fakat biz normal istedik allah nasip ederse olacak.....allahım girdiğimiz bu yolda yüzümüzü ak eyle gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle amin...

selam kizlar...benim adetlerim her ay duzenlii geliyor fakat bende asiri tuylenme var acaba polikist overmiyim???

slm kızlar.Bende ayın 19unda çatlama iğnesi oldum.Ondan öncede 5 gün serophene kullanmıştım.Ama şimdi karnım adet dönemindeki gibi ağrıyor.Ara ara kasılıyor.sizde de böylemiydi.4 tane yumurtam olmuştu.hayırlısı bakalım....tarihim 8 ocak..

canım bende catlatma iğnesi oldum 22 sinde benim de kasıklarımda cok agrı oldu sanırım bu yumurtanın catladıgına işaret allah kolaylık versin cümlemize

kızlar merhaba doktor banada serephone vvrdi...
adetin 5.günü başlayıp 5 gün alıcakmışm ilacı sabah akşam..
ve ilaç bittikten 5 gn sonra tekrar muayene olmaya gidicem..

selam kızlar.çok uzun zaman oldu girmedim buraya.özlemişim sizi bi göresim geldi.ilk defa bu ay göğüslerimde çok acıma ve uçlarında dışa doğru şişlik (çıkıklık) var.füze gibi oldular :) sol kasığımda 2 sefer batma oldu.bu akşam olan canımı yaktı.sanki yanar gibi acıyor göğüslerim , damarlarım çıktı.normalde böyle bu kadar değişiklik olmuyor göğüslerimde şaşırdım.aylardan beri ilk defa umutlanıncada size anlatasım geldi. hala bu foruma giriyormusunuz bilmiyorum ama yazdım işte :) siz nasılsınız ? hamiş olanlar bebişleriniz nasıl ? iyi olmanızı dilerim opuyorumnanaktan

ay canım ya inşallah bakalım sende meyvelerini toplarsın inşallah ama vücudunu dinleme çok yanıltıyo adamı içini ferah tut gerisi gelecektir

canım bu anlattıkların inşallah hamilelik belirtilerindir.benimde öyle olmuştu hasta olmazsan yaz da merakta bırakma bizi..bizde kızımla 20.haftayı devirdik a.s.Allahım isteyen herkese nasip etsin.sizler için dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…