canım hoşgeldin aramıza herşeyden önce rahat ol hamilelik belirtisi arama ardığımız sürece hamile kalamıyoruz.
Ben de hiçbir belirti yoktu diyebilirim.Mormalde adet öncesi göğüslerim çok şişer ben de hep hamileyim diye dolaşırım sonra foss inerler ve adet olurum. Bu ay o kadar şişmemişti ve adet günüm yaklaşınca tatlı isterim hayır diyemem hamile kaldığım ay adet günüm yaklaştıkca tuzlu şeyler yemeye başlamıştım.Güzelim ben 26 güne bi adet oluyorum 27. gün yaptığım idrar testinde silik bi çizgi olarak çıktı ve bence gebeliğin en büyük belirtisi adet gecikmesi. Sakın kafana takma daha yeni başladım hemen olmaz diye düşün ve göreceksin en kısa sürede sonucu alacaksın.Bi arkadaşım senin gibi adet düzensizliği vardı doktoru ona pregesteran verdi adetlerini düzenledi ve 4 senedir olmuyordu ilaçtan 4 ay sonra oldu şimdi ikibuçuk aylık hamile
Sana da sorunsuz sitressiz olmanı öneriyorum kolay gelsin...
selm arkadslr.. bende yarın baslıcam serophene ye bide ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi verdi doktor.canm çok sıkkın şu durumda olanların çocuk sahibi olabilme şansı neidr ne kadardr bilmıorum yani bu tedavi sorasında olumlu sonuç alamassak hayal kırıklıgına uramak istemiorum ne kadr ümitlenmeliim onuda bilmiorum...fisfisfis
selm arkadslr.. bende yarın baslıcam serophene ye bide ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi verdi doktor.canm çok sıkkın şu durumda olanların çocuk sahibi olabilme şansı neidr ne kadardr bilmıorum yani bu tedavi sorasında olumlu sonuç alamassak hayal kırıklıgına uramak istemiorum ne kadr ümitlenmeliim onuda bilmiorum...fisfisfis
merhaba hayat durumumuz benzer bende yeni kullanıyorum bu ilacı ilk ay 2o cm yumurtalığım oldu bugün adet günüm büyük ihtimalle adet olucam kasıklarım ağrıyo çünkümerhaba, yeni üyeliğimi oluşturdum. ama uzun süredir kk ait tüm yazıları okumaya çalışıyorum. 3 yıllık evliyim,1 yıldırda bebek yapmaya çalışıyoruz.. İlk başta istememiştim eşime biraz daha bekleyelim dedim fakat ısrar etti (iyiki etmiş) , ilk aylar şaka gb gecti ha oldu ha olacak baktık olmuyo.. doktora gittik klasik bendede pco var. her ay adet görüyodum sandımki yumurtluyorum fakat adet görmek yumurtladığın anlamına gelmezmiş aylar sonra bunu öğrendim. Doktor yumurta takibine başlayacaz dedi ve serephone verdi. Kasım ayı 2 yum. oluştu, 21 mm-17 mm..21.günü progesteron horm tahlili istedi.21,2 cıktı hersey yolundaydı ama malesef 4 aralıkta adet oldum. Tekrar günde 1 tane 5 gün aynı ilacı kullandım ve bu sefer kk da okumuştum bal çörekotu tarcın içtim ... 12. gün yum. bikactane oluşmuş fakat 1 tanesi 15 mm dedi 15. gün tekrar gel gittim malesef büyümemiş. okadar ağladımki ... Neyse şimdi iyiyim. hayırlısı olsun diyo eşim üzme kendini olacaktır elbet .Beklemek sorun değil tabiki bekleriz olcanı bilsek %100.. ya hiç olmazsa korkusunu yaşamak kötü... Neyse ilk tanışma için fazla uzun yazdım heralde .. Bundan sonraki günlerimi sizinle gecirmek istiyorum. benden bu ay bişey yok artık 2010 ocaktan sonra. ..
merhaba hayat durumumuz benzer bende yeni kullanıyorum bu ilacı ilk ay 2o cm yumurtalığım oldu bugün adet günüm büyük ihtimalle adet olucam kasıklarım ağrıyo çünkü
aslında kafaya takmamak gerekiyo ama insanın elinde değil ama şunu unutma pko kısırlık değil pko çok kadın bilmeden çocuğu oluyo hastalığını bile sonradan öğreniyo bana doktor sadece doğurganlığınız daha az dedi ama biz bunu düşündükçe dahada azltıyoruz düşünmemekte elde değil çalışıyosun çabalıyosun sonucu görmek istemek doğala tek yapcamız yüce rabbimizden istemek o ol deyince ne kalmışki önünde yeterki o istesin bizde tedavimize bakıp duva edelim içimizi böyle rahatlatalım kader dostları.....
burda aynı sıkıntıyı paylaşmak insanı mutlu ediyor çünkü ailede herkese açamıyosun içini rahat dökemiyosun insanlar saçma sapan yorum yapıp seni üzüyo ancak çeken anlar demişler hiç üzülme boşver eşinin son doğum günü değilki daha önümüzde birçok özel gün var süprizini onlara sakla bu arada doktor sana neye göre pco tanısı koydu
slm kızlar.Bende ayın 19unda çatlama iğnesi oldum.Ondan öncede 5 gün serophene kullanmıştım.Ama şimdi karnım adet dönemindeki gibi ağrıyor.Ara ara kasılıyor.sizde de böylemiydi.4 tane yumurtam olmuştu.hayırlısı bakalım....tarihim 8 ocak..
selam kızlar.çok uzun zaman oldu girmedim buraya.özlemişim sizi bi göresim geldi.ilk defa bu ay göğüslerimde çok acıma ve uçlarında dışa doğru şişlik (çıkıklık) var.füze gibi oldular :) sol kasığımda 2 sefer batma oldu.bu akşam olan canımı yaktı.sanki yanar gibi acıyor göğüslerim , damarlarım çıktı.normalde böyle bu kadar değişiklik olmuyor göğüslerimde şaşırdım.aylardan beri ilk defa umutlanıncada size anlatasım geldi. hala bu foruma giriyormusunuz bilmiyorum ama yazdım işte :) siz nasılsınız ? hamiş olanlar bebişleriniz nasıl ? iyi olmanızı dilerim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?