- Konu Sahibi serpilce55
-
Çok geçmiş olsun canım ya büyük şanssızlık olmuş
arkadaşlar revizyon yatırınca tekrardan bir ücret ödeniyomu doktora ?
Geçmiş olsun arkadaşım. Bende şimdi 3.yü düşünüyorum sende bendensin.
Kendi doktorunsa revizyon yapan genelde almıyor ama alan dr lerde varmış.Bunu doktoruna sorarak öğrenmelisin.
Arkadaşlar hafif çökme için tekrar bir ameliyat değil de dolgu yaptıran varmı?
Öncelikle çok geçmiş olsun canımm yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldümResimlerine baktım şimdi sadece ilk fotoğrafta birazcık çökme olduğu belli oluyo. İnan aslında çok kötü görünmüyosun ama insan o kadar sıkıntı çektikten sonra en ufak bi soruna bile tahammül edemiyo ki haklısın o yüzden sıkılmakta.. tekrardan başa dönmek çok üzücü ve can sıkıcı.. Ama yine söylüyorum ki Allah'ım o güzel gülümsemeni eksik etmesin yüzünden umarım herşey gönlünce olur..
bende revizyon düşünüyorum burnumun şekli 2 boyutlu gibi. 9.ay bitiyor.sizce revizyon için bir yılı beklememe gerek warmı aradaşlar.bence yok zaten şekil kendini belli ediyo(
arkadsım öncelikle çok çok gecmiiş olsun.burun estetiğinde maalesef böyle sorunlar olusabiliyo.tabi her bünyenin farklı tepkiler vermesi normal.ama süreci daha rahat atlatmanız için belki bir psikologdan veya yakın arkadslarınızdan terapı alabilirisniz.moralinizi yüksek tutmaa dikkatinizi farklı seylere yogunlaşmaya calısın.hayat cok güzel
Çok geçmiş olsun...Burun estetiği olmaya karar verdiğimizde bu riski almış oluyoruz,hepimizin korkusu daha sonradan sorun çıkaran,revizyonlar
gerektiren bir burun...Ben de şu an doktor seçme aşamasındayım ama bbaşka insanlarda duydum 4,5,6 kere ameliyat olu sonunda tam da istedikleri buruna kavuşan.Yalnız bence aynı doktora olmayı bir kere daha düşün,ben iki kere sorun çıkaran bir burun yapan doktora tekrar gitmezdim gibi geliyor...
Sana en kısa zamanda istediğin gibi güzel,sağlıklı,sorunsuz,ömürlük bir burun diliyorum..
Canım resim koydunmu varmı profilde bakabilirmiyim en azından aynı sorunlarımı yaşıyoruz karşılaştırmak maksatlı.Ben ilk revizyonu 2 ay sonra olmuştum.3. ameliyatgibi oldu zaten kıkırdak ilave edildi o da 9 aysonraoldu.Yani 1 yıl içinde 3 kez müdehale edildi burnuma.
öncelikle alakana tşk arkadaşım..son hali yok burun foto.çeker çekmez eklicem.ilk zamanlarda o hevesle çok çekiyodum artık bıraktım çekmiyorum :Sbu arada kıkırdağı nerden alıp eklediler..sewgiyle kal
Canım evet tam dediğin gibi kemik açılması oldu üst tarafın törpüsü yanlardaki kemiklerin açılmasına neden oldu ve sağ taraftaki kemiğim sanki hiç törpülenmemiş gibi şiş duruyor ve kıkırdaki o çıkıntıda hala var ve ben haftaya Salı günü tekrar ameliyat oluyorum.1 ameliyat 1 revizyon dan sonra 2. ameliyat ve artık bunun son olması için tüm gücümle dua ediyorum umarım hiçkimsenin başına gelmez benden başka çok kötü bir psikoloji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?