serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Çok geçmiş olsun canım ya büyük şanssızlık olmuş

Çok teşekkürler canım arkadaş listemde olmadığın halde en azından bir merak edip geçmiş olsun demen bile büyük incelik.100 küsür arkadaş var ama hala yorum yapan 1 kişi!Sanırım insanlar sadece bakmak için ekliyor birbirini.Bir temizlik yapmak şart.

Arkadaşlar buraya üye olmak kendisinde de aynı sorunu yaşayıp diğer insanları bilgilendirmek amaçlı olmalı sadece resimlere bakayım yorumları okuyayım değil bence.Lütfen biraz duyarlı olalım özellikle yeni ameliyat olacak ve ya sorun yaşayan kişilerle deneyimlerinizi mutlaka paylaşın ki bilgi amaçlı olsun sohbetlerimiz...

Öncelikle çok geçmiş olsun canımm yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm Resimlerine baktım şimdi sadece ilk fotoğrafta birazcık çökme olduğu belli oluyo. İnan aslında çok kötü görünmüyosun ama insan o kadar sıkıntı çektikten sonra en ufak bi soruna bile tahammül edemiyo ki haklısın o yüzden sıkılmakta.. tekrardan başa dönmek çok üzücü ve can sıkıcı.. Ama yine söylüyorum ki Allah'ım o güzel gülümsemeni eksik etmesin yüzünden umarım herşey gönlünce olur..

Arkadaşlar hafif çökme için tekrar bir ameliyat değil de dolgu yaptıran varmı?

arkadsım öncelikle çok çok gecmiiş olsun.burun estetiğinde maalesef böyle sorunlar olusabiliyo.tabi her bünyenin farklı tepkiler vermesi normal.ama süreci daha rahat atlatmanız için belki bir psikologdan veya yakın arkadslarınızdan terapı alabilirisniz.moralinizi yüksek tutmaa dikkatinizi farklı seylere yogunlaşmaya calısın.hayat cok güzel

Çok geçmiş olsun...Burun estetiği olmaya karar verdiğimizde bu riski almış oluyoruz,hepimizin korkusu daha sonradan sorun çıkaran,revizyonlar
gerektiren bir burun...Ben de şu an doktor seçme aşamasındayım ama bbaşka insanlarda duydum 4,5,6 kere ameliyat olu sonunda tam da istedikleri buruna kavuşan.Yalnız bence aynı doktora olmayı bir kere daha düşün,ben iki kere sorun çıkaran bir burun yapan doktora tekrar gitmezdim gibi geliyor...
Sana en kısa zamanda istediğin gibi güzel,sağlıklı,sorunsuz,ömürlük bir burun diliyorum..

Son düzenleme:

Canımm benim çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.Ama haklısın insan kusursuz bir burun hayalindeyken ameliyat sonrasında artık en ufak bir soruna tahammül noktası kalmıyor pek çok revizyondan sonra hele...

bende revizyon düşünüyorum burnumun şekli 2 boyutlu gibi. 9.ay bitiyor.sizce revizyon için bir yılı beklememe gerek warmı aradaşlar.bence yok zaten şekil kendini belli ediyo (

Canım resim koydunmu varmı profilde bakabilirmiyim en azından aynı sorunlarımı yaşıyoruz karşılaştırmak maksatlı.Ben ilk revizyonu 2 ay sonra olmuştum.3. ameliyatgibi oldu zaten kıkırdak ilave edildi o da 9 aysonraoldu.Yani 1 yıl içinde 3 kez müdehale edildi burnuma.

Teşekkür ediyorum moral desteğin için.Ama inan etrafında zaten senin üzüldüğünü gören kişiler bir şekilde doğruyu konuşmayıp "güzel duruyor fazla bir şey yok" der hiç tanımadıkların zaten bilmez ameliyatgeçirdiğini tepkisiz kalır.Ve bu işin en psikolojik yanı ise ne gerçeği yansıtmadığını bildiğin bir şey yok ifadeleridir ne de tepkisiz kalışlar...Herşeyden önemlisi senin aynada kendine baktığındaki mutsuzluk,üzüntü ve nedennnnnn deyişlerindir...
Umarım kimse bu ruh halini yaşamaz.

Teşekkürler.Canım zaten 4.cüyü olmaya karar verirsem asla aynı doktora gitmeyeceğim.Diğerlerinde gitme amacım hala iyi niyetle yaklaşıp sorunun kendi bünyemde olduğunu düşünmemdi hemde kendisi yaptı kendisi bilir nerede ne var nasıl düzelicek diye.Ama artık farklı bakıyorum olaya.Bence bu iştebir önemsememezlik sezinliyorum o nedenle işini önemseyen ve rüştünü ispatetmiş hekimlerle diyalog kur canım madem dr araştırmasındasın.

öncelikle alakana tşk arkadaşım..son hali yok burun foto.çeker çekmez eklicem.ilk zamanlarda o hevesle çok çekiyodum artık bıraktım çekmiyorum :Sbu arada kıkırdağı nerden alıp eklediler..sewgiyle kal

öncelikle alakana tşk arkadaşım..son hali yok burun foto.çeker çekmez eklicem.ilk zamanlarda o hevesle çok çekiyodum artık bıraktım çekmiyorum :Sbu arada kıkırdağı nerden alıp eklediler..sewgiyle kal

Bende her operasyondan özellikle ilk 3 ay ki haline bayılıp her gün resim çekiyorum ama 5 aydan sonra sadece aynada bakıp acaba şurası çökecek mi burası çıkacakmı sendromları yaşamaya başlıyorum(Kıkırdak kulağımdan alındı canım.Erimez denilen şey ne hikmetse bende yine eridi.Ama herkesde böyle olmuyor tabi.

seni cok iyi anliyorum canim benimde ilk ameliyatim basariz gecti bir yandan kes olmsaydim eski burnum yine mutluydum yani dogustan oyle oldugu icin insan okadar uzulmuyor ama burun estetigi olupta daha gotu olunca insan ister istemez piskolojisi bozuluyor ayni seye ben suan yasiyorum benim 3 ay oldu ilk alcida ciktiginda cok guzel gorunuyordu cok hos sislikler inince hersey ortaya cikiyor:S yanlardan yine guzel duruyor ama oncen baktigimda kemik cok yamuk offffffffff benimde senin gibi piskolojim bozuldu evden cikamiyorum 2ci ameliyati dusunuyorum ama bu kere ayni doktorda hayattaaaaaaaaaaaaa kendim yurt disinda kaliyorum ama simdi den basladim doktor aramasina baklimm sene insallah olurum ve kurtulum bu piskolojide inanki piskoloji cok zor insani hayattan sogutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…