- Konu Sahibi serpilce55
-
geçmiş olsun. umarım sorunsuz bir burna kavuşmuşsundur sonunda.
3. ameliyatı ben de düşünüyorum.
sorunum senin 3. sünü isteme nedeninden çok daha kötü.
burun kıkırdaklarım 3. ameliyattan sonra sola doğru öyle bir eğildi ki, düzelebileceğine olan inancım pek kalmadı. 2. ameliyatımı bu forumda adını sık sık duyurdukları bir doktor tarafından gerçekleştirildi.
bir miktar kalkık olmasını, eğikliklerin düzelmesini istemiştim.
öyle bir kaldırmış ki, yandan burun içim görünüyo. burun ucum bombili aşağıya sarkmış. bir delik diğerinden öyle büyük ki moralim bozulmasın diye aynada sadece diğer tarafa kaydırıyorum bakışlarımı.. ve 4. ayım. delikleri düzeltmesini isticem dokturumdan ama eğikliğin düzelmesi için başka doktoru seçicem.
para yok ve bekleyiş süresi varken, herşey katlanılmaz görünüyo. Allah yardımcım olsun.
seni cok iyi anliyorum canim benimde ilk ameliyatim basariz gecti bir yandan kes olmsaydim eski burnum yine mutluydum yani dogustan oyle oldugu icin insan okadar uzulmuyor ama burun estetigi olupta daha gotu olunca insan ister istemez piskolojisi bozuluyor ayni seye ben suan yasiyorum benim 3 ay oldu ilk alcida ciktiginda cok guzel gorunuyordu cok hos sislikler inince hersey ortaya cikiyor:S yanlardan yine guzel duruyor ama oncen baktigimda kemik cok yamuk offffffffff benimde senin gibi piskolojim bozuldu evden cikamiyorum 2ci ameliyati dusunuyorum ama bu kere ayni doktorda hayattaaaaaaaaaaaaa kendim yurt disinda kaliyorum ama simdi den basladim doktor aramasina baklimm sene insallah olurum ve kurtulum bu piskolojide inanki piskoloji cok zor insani hayattan sogutuyor
Yahu burada hiç 8 ayını geçirmiş ve ameliyat sonrası sorun yaşamış kimse yokmu.Herkes 10 gün 1 ay öncemi oldu?Yazan hep aynı kişiler farklı kişilerden farklı yorumlar alamayacakmıyız?
revizyon sonrası çökme dedğiniz olay nedir acaba biraz açarmıısınız bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum iyice bilgilenip ondan sonra kararımı vericem
en iyi revizyon ameliyatı yapan doktor kim ?
Herkese sağlıklı ve gönlünce bir ameliyat sonrası dileklerimle...
8. aya girdim ve bu ayın resimlerini şimdi koydum merak edenler bakabilir arkadaşlar.
canım fotolarına baktım cokta kötü değil yani ne kötü durumda olanlar var bencede bi yağ enjeksiyonu belki iyi olabilir çöken yere..
Haklısın orontes;asıl ödemler indikten sonraki şekil önemli olan ilk aylar ne ki....
Ve daha önemli bir şey söyleyeyim.Bu zamana kadar hep kendi bünyemi suçlamıştım.Ama yeni gittiğim 2 plastik cerrah ve bir KBB Profu burun şeklimin tamamen dr hatası olduğunu söyledi.Beni asıl yıkan bu oldu.Şu saatten sonra tek isteğim yüzümle burnum arasında bir uyum olması ve çöküklüğün fazla belirginleşmemesi.
Yeni resim için yorum bekliyorum.170 küsür arkadaş listem var sürekli ekleniyorum ama yorum yapanlar hep aynı kişiler.Bir gün tek tek temizleyip kimseyi kabul etmeyeceğim haberiniz olsun.En azından fikirler sunun konu başlıklarına ya da resimlere ve lütfen sizlerde resim ekleyin bakıyorum bazen yorum yapmış ama resim yok...Başından beri gerek fikren gerek görsel olarak resimlerle bilgilendiğim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
slm,
merak ettim, burunda cöküklükten bahsetmissin canim, resmini görüp yorum yazmak isterdim ama bulamadimBen ameliyat olali 6-7 hafta olucak, ve simdiden burnumun üstündeki cöküklük belirgin. Ben bu ameliyati cok istiyordum, eskiden her resimde hep önce burnum beni rahatsiz ederdi ve insanlarin hep burunlarina bakardim. Oldum simdi ne sanki pisman acikcasi. Burunun cok fazla degisecegine inanmiyorum, Doktorum dörpülerken bi ara kendini kaptirmis galiba Hayal kirikligina ugramamak icin, cok fazla beklentimde yoktu aslinda ama iste. Ameliyat önce görüsmemde doktor tabiki güzel olucak, burunun ameliyata cok müsayit gibi laflar etmisti. Belli allahtan müsayitti, birde zor olsaydi bilemiyorum artik. Caktirmiyorum ama baya mutsuzum naptim diye
Ay şu sayfaya ne zaman bende evet artık kurtuldum 1 yıl oldu ve hiçbir sorun çıkmadı yazabileceğim ya.Neredeyse son iki yıldır 6 ayda bir ameliyat olup 6 ay sonra da yine hüsranla bu sayfaya geri dönüyorum.Gülermisin ağlarmısın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?