serpilce55 Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

canim doktorun kim emre ilhanmi yoksa?? cunku genellik burda onun ismini cok konusyorlarda bende 2ci ameliyatimi dusunuyorum onun icin bilgi verirsen sevenirim

Çok geçmiş olsun canım sana da.Ancak aynı psikolojideki bir sürü insanlar olarak birbirimizi anlıyoruz zaten ne hikmetse hekimler de anlayabilse keşke biraz...

Yahu burada hiç 8 ayını geçirmiş ve ameliyat sonrası sorun yaşamış kimse yokmu.Herkes 10 gün 1 ay öncemi oldu?Yazan hep aynı kişiler farklı kişilerden farklı yorumlar alamayacakmıyız?

tam tamına bir yılımı doldurdum ve yine dr arıyorum keşke hiç olmasaydım

serpilce çok geçmiş olsun canım psikolojini yüksek tut bence ha doktor çok önemli tabiki işinin ehli el becerisi yüksek biri olmalı ama şans faktörü ve bünyeye de bağlı bende olan arkadaşlardan cesaret aldım ama herkes aynı sonuçla karşılaşacak diye birşey yok .. mutlu günlr bekliyordur umarım seni

Herkese sağlıklı ve gönlünce bir ameliyat sonrası dileklerimle...

8. aya girdim ve bu ayın resimlerini şimdi koydum merak edenler bakabilir arkadaşlar.

Arkadaşlar revizyon sonrası yine çöken ve kalıcı dolgu ile çöküklüğü kapatan birileri varmı acaba?Artık olmazsa bu yöntemi deneyeyim birde tekrar ameliyattan sa...

revizyon sonrası çökme dedğiniz olay nedir acaba biraz açarmıısınız bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum iyice bilgilenip ondan sonra kararımı vericem

revizyon sonrası çökme dedğiniz olay nedir acaba biraz açarmıısınız bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum iyice bilgilenip ondan sonra kararımı vericem

Bunu sana nasıl anlatabilirim tam olarak bilemiyorum.Mesela ameliyat sonrasında ödemler indikçe ve burun şekli ortaya çıktıkça en net anlaşılan bir durum.Örneğin bende ilk çöküklük burun sırtında olmuştu.Sonra revizyon oldum şimdi de sağ burun kanadında hafif oluştu.8 ay bitmek üzre ve gitgide belirginleşmesinden korkuyorum.

Yeni resim ekledim orada daha net görünüyor.

en iyi revizyon ameliyatı yapan doktor kim ?

oyle bır dr yok canım:)tecrube ıster rev.yıllarını vercek.yıllarını vermıs olsa bıle ben artık oldum rev.de en basarılı dr benım dememelı dıyen dr.a denk gelırsenız de dırek kaçın..en ıyı benım dıyor gıdıosun ondan sonra senın derın kötu dokun kötü eskısıne bak dua et.ama o dr en ıyısı yanı:)))o yuzden bence bu ıste en ıyısı dıye bısey yok..en ınandırıcı yorumları yapan ne olur olmazı soyleyen fazla atıp tutmayan dr.ları tercıh edın.

Herkese sağlıklı ve gönlünce bir ameliyat sonrası dileklerimle...

8. aya girdim ve bu ayın resimlerini şimdi koydum merak edenler bakabilir arkadaşlar.

canım fotolarına baktım cokta kötü değil yani ne kötü durumda olanlar var bencede bi yağ enjeksiyonu belki iyi olabilir çöken yere..

canım fotolarına baktım cokta kötü değil yani ne kötü durumda olanlar var bencede bi yağ enjeksiyonu belki iyi olabilir çöken yere..

Evet canım çok felaket bir görüntü yok şükür ama benim kaygım daha çok belirginleşirse diye...Bir de o kısımı dolgu maddesi ile doldurulsa aslında herşey hallolur diye düşünüyorum ama tabi uzman birinin görüşü lazım o da kendi doktorum asla değil tabiki ondan eminim de...

9. Aydayım ve son halimle yeni resim ekledim.Sağ taraf çöktü.Ve ben 4. ameliyat konusunda kararsızım.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Merhaba,
Asıl maharet ödemler inince çıkıyor ortaya:))Şişlerden burnunda ne gibi felaketler olmuş anlamıyorsun:)))İlk zamanlar burun delikleri farklı diye takarken(hatta doktor bile tamponları çıkarırken aaa epey fark var demiş kendi kendine:)) o bile düzeleceği hususunda beni umutlandırmamışken o sorun ortadan kalktı.Ona kafayı takmışken,eee sonrası?2,5 yıl oldu ve hele de birkaç aydır sağ taraftaki çöküntü dillere destan hale geldi,üzerindeki morluk da alası:))))Anlamadığım bir şey daha var ki çöküntü bazen belirsizleşiyor,ben bunu hala anlamış değilim!Yani 2,5 yıldan sonra hala burnumda enteresan dalgalanmalar oluyor:)))ben bilhassa burun deliklerinin daraltılmasını istemiştim estetik için,ha bir de az kaldırırsın vesaire.ameliyat esnasında benimle bu husus konuşulmadığı halde nefes alışverişime engel bir kıkırdak çıkarılıyor sol taraftan ve bu kıkırdak burnun en üst kısmına "dengeli" olarak yerleştiriliyor.yani kalınlaştırılıyor,benim o taraf inceydi,benim böyle bir talebim olmazken,ben ameliyat esnasında öyle uygun gördüm demek,bana o an soramamak vesaire;tamam makul ama bari düzgünce yapalım de mi?Ama işte sonuç,sağ tarafta çökme ve sol tarafın daha kalın sol tarafın daha ince olması o durum nasıl anlatılır ki,birisi oraya yumuşak kıkırdak doku koymuş diyor ama ben hala çözemedim ya da et büyümesi midir nedir?Bu biraz şans işi,sana ne denk gelirse!Trajikomik,benim de revizyonluk bir burnum var!Antalya'dan ses gelirse,birisine daha yaptırtmayı düşünüyorum,ne çıkarsa artık:))))

Haklısın orontes;asıl ödemler indikten sonraki şekil önemli olan ilk aylar ne ki....
Ve daha önemli bir şey söyleyeyim.Bu zamana kadar hep kendi bünyemi suçlamıştım.Ama yeni gittiğim 2 plastik cerrah ve bir KBB Profu burun şeklimin tamamen dr hatası olduğunu söyledi.Beni asıl yıkan bu oldu.Şu saatten sonra tek isteğim yüzümle burnum arasında bir uyum olması ve çöküklüğün fazla belirginleşmemesi.

Yeni resim için yorum bekliyorum.170 küsür arkadaş listem var sürekli ekleniyorum ama yorum yapanlar hep aynı kişiler.Bir gün tek tek temizleyip kimseyi kabul etmeyeceğim haberiniz olsun.En azından fikirler sunun konu başlıklarına ya da resimlere ve lütfen sizlerde resim ekleyin bakıyorum bazen yorum yapmış ama resim yok...Başından beri gerek fikren gerek görsel olarak resimlerle bilgilendiğim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

slm,
merak ettim, burunda cöküklükten bahsetmissin canim, resmini görüp yorum yazmak isterdim ama bulamadim Ben ameliyat olali 6-7 hafta olucak, ve simdiden burnumun üstündeki cöküklük belirgin. Ben bu ameliyati cok istiyordum, eskiden her resimde hep önce burnum beni rahatsiz ederdi ve insanlarin hep burunlarina bakardim. Oldum simdi ne sanki pisman acikcasi. Burunun cok fazla degisecegine inanmiyorum, Doktorum dörpülerken bi ara kendini kaptirmis galiba Hayal kirikligina ugramamak icin, cok fazla beklentimde yoktu aslinda ama iste. Ameliyat önce görüsmemde doktor tabiki güzel olucak, burunun ameliyata cok müsayit gibi laflar etmisti. Belli allahtan müsayitti, birde zor olsaydi bilemiyorum artik. Caktirmiyorum ama baya mutsuzum naptim diye

CAnım geçmiş olsun şuan ne durumdasın?Tam olarak çöküklük olduğundan eminmisin henüz 1,5 aylık burnun çöküklük genelde 4-5 aydan sonra ortaya çıkar...

Ay şu sayfaya ne zaman bende evet artık kurtuldum 1 yıl oldu ve hiçbir sorun çıkmadı yazabileceğim ya.Neredeyse son iki yıldır 6 ayda bir ameliyat olup 6 ay sonra da yine hüsranla bu sayfaya geri dönüyorum.Gülermisin ağlarmısın:)

çok uzuldum gercekten benım de 3 ay oldu yuzum çok tuhaf gelıyor sordum arkadaşlaa şişlikten henuz dogallaşmadıgı için dıyorlar ,meger sız neler çekmışsınız vallahı çok zor umarım artık bu son olur şoyhle ışının ehlı bır doktor bulursunz bu sayfa kapanır artık sızın için.Ben o kadar pişmanım kı olduguma yamuktu buyuktu ama benım burnumdu dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…