- Konu Sahibi serpilce55
-
henüz özel mesaj atamıyorum, atabildiğim zaman özelden söyleyeceklerim var serpilce.
sen şimdilik kafana takmamaya bak. biraz daha bekle.
sürekli ameliyat olmak burnun yeni ameliyattan sonra iyileşmesini, ödeminin geçmesini geciktirir.
bu arada doktorun revizyon ameliyatlarından da ücret alıyor mu?
Canım ne diceksin inan şuan iyi birşeyler duymaya ya da birinin bildiği birşeylere o kadar ihtiyacım varki.Sanırım almayacak çünkü dedimya devlette doktorum özel değil 2. revizyondanda almamıştı zaten.
Şimdilerde bende düşünüyorum eğer revizyon olmam gerekirse (ki dua ediyorum gerekmesin diye( ) sanırım aynı doktora olup olmama konusunda çok düşünmem gerekir.
Banada resimlerden bakarak kemik açılma yapmış olabilir demişti. Ne bu kemik açılması ya, ben neden daha önce duymadımda bu şekilde duydum ki sanki, neden açılırmış ki? tekrar ameliyat olunca yine açılırmıymış, doktor hatasından mı yoksa bünyeden mi kaynaklanıyor ki? :SSSS Kafam allak bullak oldu benimde, biliyorsun canım burnumun gözlük takılan yerindeki düzlük ve çöküklük seninkini andırıyordu( Nisanın ikinci haftası doktoruma ulaşabilirsem gitmeyi planlıyorum, işlerim ancak o zaman yoluna girecek, gidip soramıyorum bile ((
Canım ya hangi şehirdesin bilmiyorum ama iki kez düzeltemedi üçüncüde nasıl yapar acaba? Ya benim burnum sabah düzgün duruyor, akşama doğru inince biraz farketmeye başlıyor, aslında resimlerde daha çok belli oluyor, insanlar ya anlamamak için direniyor ya da beni üzmemek için yok bişey diyor, çok nadiren bir tuhaflık olduğunu (şişliklerin duruşundan) söyleyen oldu, bir kişi kaza mı geçirdin dedi. Sen burnunu hissedebiliyor musun? ben halen hissedemiyorum, burun ucum halen sert ve o düz duran orta hatta dokununca içim bir tuhaf oluyor, suratımın o kısmında tuhaf bir ağırlık hissediyorum, benim en çok ordan kemik kırıldı, iki kaşımın ortasında baya büyük bir fazlalık vardı, sende nasıldı ki? Bir de devlette de olsa doktorun açık açık konuş canım, üçüncüyü size olcam ama korkuyorum tekrar aynı olursa de, güvenmiyorsa kendine yapmasın. Bu ne ya yapboz tahtası gibi( Geçmiş olsun canım,inşallah herşey çok daha iyi olur. İnan akıbetinin ne olacağını bilmeden durmak daha kötü.
Haklısın sonunu bilmeden beklemek çok daha kötü rüya.Benimde sabah ilk kalktığımda gayet güzel görünüyor akşama doğru ödemler çekilince tüm hatlar ortaya çıkıyor ama seninkinin benimki kadar düzensiz olduğunu düşünmüyorum yakından görmedikçe bilemeyiz elbetki ama tek şey biliyorum onca eziyete bakan gören herkes çok güzel bir burnun var demeli dedirtebilmeli hangi doktor olursa olsun buradaki herkesin tek amacı bu olsa gerek.10 kişiden 1 tanesi bile yamuklukmu var diyorsa sorun var demektir o kadar çileden sonra....
henüz özel mesaj atamıyorum, atabildiğim zaman özelden söyleyeceklerim var serpilce.
sen şimdilik kafana takmamaya bak. biraz daha bekle.
sürekli ameliyat olmak burnun yeni ameliyattan sonra iyileşmesini, ödeminin geçmesini geciktirir.
bu arada doktorun revizyon ameliyatlarından da ücret alıyor mu?
Kesinlikle haklısın canım, o kadar eziyet sonucunu bu şekilde görünce kafayı yiyecek gibi oluyorum.(
Rüya bugün ki fotolarımı gördün mü hastaneden sonra çekip koydum bugün sanki daha bi şekilsiz duruyor.
Şimdi söyleyince baktım canım, neyseki çok güzelsinde burun direkt dikkat çekmiyor, canını fazla sıkma canım.
Bunu bugün arkadaş da dedi.Sen takıntı yaptığın için direk oraya odaklanıyosun yüzünde sen demesen göze batmıyor aslında dedi ama rüyacığım kim ne derse desin Allah aşkına biri bana şu an Dünya Güzellik Kraliçesi Tacınıda verse aynaya baktığımda ilk gördüğüm şey burnumun üst kısımlarındaki bombelerim ve kıkırdaktaki çıkıntım.
Seni çookkk iyi anlıyorum canım inan aynı şeyleri paylaşıyoruz, kimse görmese bile ben ilk orayı görüyorum ve sanırım takıntı da yaptım, halbuki istediğim ufacık kalkık bir burun değil, ortalama dikkat çekmeyen suratıma bakılınca farkedilmeyecek bişey olmasıydı( Geçmiş olsun tekrardan inşallah son olur ve çok güzel olur iyiki diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?