vallahi öyle en ufak bir sorunda ayrılalım diyorlar, hiç mücadele etmek birşeyleri sürdürmek isteği kalmamış insanlarda...
tesekur ederım derdımden anladınız bende bu yuzden dıyorum gorusup uzmesem ılerı gıtmesemmı yoksa gorusup tanıssammı dıyorum ılk sevgılım o yuzden tecrubelılere danısmak ıstedım acele etmıyorum ben babama sadece sevgılım oldugunu hıssetsın anladım herkeshemen evlenıyorum anlamısbenimde eşimle aramızda 8 yaş var. yaş farkı pek de belli olmuyor bile.
yaşı değilde takman gereken. kayınvalideyle aynı evde ve ailende uzak şehirde nasıl oturcaksın? bence tek sorun bu?
ben olsam bu şartlarda devam etmezdim.
tesekkurler sagolun haklısınız öle ızlenım yok tanımaya calısıyorum sadece sormak ıstedıgım gorussemmı gelse buraya tanıssammı devam etmesemmi uzmesemmı annesıyle oturama karakterı ıyıgıbıhıc kırmadı gormeden bılemem tabıYaş farkı problem değil ama daha 3 aylık bir ilişki bir birinize uyumlu olduğunuz bile belirsiz ilk sevgiliniz olması "Ay koca buldum" sevinci yaratmasın sizde bi kişiliğini karakterini sana saygısını ölç biç ve ondan sonra babana dile getirmen doğruydu. Ev ev üstüne kurulmuyor çevreden gördüğüm kadarı ile inş. hakkında hayırlısı olur.
tesekkurler sızın dedıgınızde dogru o zaman bu kadar ınsan yorum yapmıs dıyerek aklımı basıma alarak ayrılıyorumbiraz açık konuşayım,kırıcı olmak da istemiyorum ama...
22 yaşındasın,aklı başında koca bir insansın.
devir almış başını gitmiş,kocası karısını kıtır kıtır doğruyor gözünü kırpmadan.
hiç kimseye güvenemeyecek duruma geldik.
sen bu durumda,3 aydır hem de internetten tanıştığın bir adamla evlilik planları,daha da fenası bambakşa bir şehirde kayınvalideyle oturma planları yapıyorsun.
ya da daha doğrusu o şahıs bu planları yapıyor.
sen de ciddi ciddi kafa yormalısın,nasıl olur,katil mi ,sapık mı manyak mı diye.
ama tutmuş,yaş farkından tedirgin oluyorsun.
te Allaaaam,inşallah üzülmezsin ilerde(ha bana sorarsan,ilk ilişkin olduğu için bu kadar ciddiye alıyorsun,salla gitsin.ben de ilk aşkımla evlilik planları yapmıştım,12 yaşındaydım)
tesekur ederım derdımden anladınız bende bu yuzden dıyorum gorusup uzmesem ılerı gıtmesemmı yoksa gorusup tanıssammı dıyorum ılk sevgılım o yuzden tecrubelılere danısmak ıstedım acele etmıyorum ben babama sadece sevgılım oldugunu hıssetsın anladım herkeshemen evlenıyorum anlamıs
haklısınız cok tesekkurler sagolun herkes bole dıyorsa vardır muhakkak sızı dınlıcem ayrılcagımı solucem3 aydır görüşüyosunuz yüzyüze gelmedin..yani sen onun gözlerinin içine ciddi ciddi bakmadın daha..ama sevdiğini ve sevgili olduğunuzu düşünüyosun...ama çok yanılıyorsun bence..ilk sevgilim demişsin..ve gerçekten yazdıklarından bile çok belli..bence babana çıtlatmak için bile çok ama çok aceleci davranmışsın..ayrıca karşındaki insan daha seni yüzyüze görmeden evlilik düşünüyosa bence biraz beklemede kal nasıl bi insan olduğunu anla tanış görüş..bak bakalım birbirinize göremisiniz..önemli olan adamın netteki sözleri değil ki..söze gelince herkes yiğit delikanlı kesiliyo..önemli olan yanındayken davranışları konuşmaları..mimikleri hareketleri..sana göre mi değil mi ancak bu şekilde anlarsın..böyle uzaktan konuşmanızla sadece hoşlanma ya da beğenme oluşabilir..sevgi ise çok başka bir şey.hee annesiyle oturmayı falan da aklından çıkar..kocasının ailesiyle yaşayıpta mutlu olan 1 kişi bile görmedim..
tesekkurler sızın dedıgınızde dogru o zaman bu kadar ınsan yorum yapmıs dıyerek aklımı basıma alarak ayrılıyorum
yok askımdan olmuyorum tamam ayrılıcam zaten aılemle oturuz dedıgınden berı kızgındım yapamıcam derimbence de eğer çok da aşkından ölmüyorsan devam etme...
başka şehre gelin olmak ayrı bir hüzün zaten. zor... hastalığı var,bayramı var,düğünü var..
her gitmek istediğin iş şartları ,maddi şartlar engelleyebilir. gidip göremezsin ha dedimmi aileni..
sevgili kaynananla aynı evde oturunca zaten kimseyi tanımadığın şehirde tek arkadasn olacak o.. ne derse ses çıkaramazsın.
ve ailen sana şak diye gelip günlerce kalamaz...
bir sürü olumsuz yanı var. bence yol yakınken dön.
ne kocası ya sacmalamayın lafınıza dıkkat edın ben kocammı dedım cok kırıcısınızKocam gözüyle baktığın bir insan için bu kadar çabuk vazgeçyorsan... Ben zaten konuda oturmayan bişeyler oldugunu anlamıştım
yok askımdan olmuyorum tamam ayrılıcam zaten aılemle oturuz dedıgınden berı kızgındım yapamıcam derim
haklısınız cok tesekkurler sagolun herkes bole dıyorsa vardır muhakkak sızı dınlıcem ayrılcagımı solucem
ne kocası ya sacmalamayın lafınıza dıkkat edın ben kocammı dedım cok kırıcısınız
ben gormeden evlılkmı dedım olumlu bakmadım zaten annemle oturcam dıyınce kendımı gerı cektım korktumyalnış anladın canım ben sana ayrıl demedim ki..aceleci davranma dedim..beklemede kal dedim..böyle evlilik ayağına o kadar çok insan kandırılıyor ki birde bu açıdan düşün..daha o adam seni görmeden nasıl evlenelim diyo..ya kandırmaya çalışıyo ya da annesine bakıcı arıyo..yüzyüze gelmeden iki kelime laf etmeden birbirinizin huyunu suyunu anlamadan sevgi falan olmaz..öyle basit değil bu işler..ama eğer içinden gelmiyosa zaten adamla hiç görüşme bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?