iyi akşamlar sorunum erkek arkadaşım 3 aydır tanısıyoruz ben 22 yasındayım oda 30 yasında buraya görüşmeye gelcek yanyana görünüşümüz nasıl durcak büyükmü bilmiyorum annem biliyor babamada bugun cıtlattım sevdıgımle evlenmek istiyorum diye maddi yönden hazır ol emekli olunca tanıstıracam dedim bekliyorum tamam bır tanısalım dedı uzakta oldugunu bılmıyorlar bıde orda kayınvalıdeyle aynı evde olcam yalnız yasıyor annesiyle konustum sankı istemiyor gıbı huzursuz oldum sevgılımde olurmu ole ılk konusmanız bu dedı belkıde haklı bende mesaj attım ailenle oturmam dedı bana bende seviyorum cok seviyor bunu biliyorum eminim cnkü sizce napmalıyım devam edermi ilişkimiz ciddi yönde devam edermi daha tanıyalım bırbırımızı acele etmeyelim dedim sizce olumlumu ciddi yönde devam edermi
senin dert ettiğin aradaki yaş farkı mı canım ben onu anlamadım?
anlamaya çalışma bence kendinin anlamadığı da ortada
gece gece iyi güldüm yani:)))))))))
valla sizin yine iyiymiş 8 çok normal bence, annemle babam arasında da 8 yaş var 24 yıllık evliler, mutlular gayet deevet aramızdakı yas farkını bıde uzaklıgı dert edıyorum canım ben
görüşecez kamerada görüştük evet evlenecem demedım daha erken dedım farkındaysanız sadece babama sevdgımı cıtlattım olursa evlenırım dedım evlenecem demedımkıanlamaya çalışma bence kendinin anlamadığı da ortada
gece gece iyi güldüm yani:)))))))))
yasımızı dert edıyorum gelcek gorusecez kamerada gordum tanısacam sızce olumlumu dıye konu actım tesekurlervalla sizin yine iyiymiş 8 çok normal bence, annemle babam arasında da 8 yaş var 24 yıllık evliler, mutlular gayet de
canım 8 yaş kesinlikle çok değil bizde 15 yaş var düşün, annemle babam arasında da 8 yaş var, bir önceki sayfada yazdım 24 yıllık evliler geçinip gidiyorlar gül gibi
aramızda on yas var suanda hıc kırmıyor pek kavgamız yok telefonda konusuyoruz yuz yuzede gorucem benım ılk sevgılım tecrubelısınız dıye sormak ıstedım evlenmeyı o istıyor sormak ıstedım sadececanım 8 yaş kesinlikle çok değil bizde 15 yaş var düşün, annemle babam arasında da 8 yaş var, bir önceki sayfada yazdım 24 yıllık evliler geçinip gidiyorlar gül gibi
canm sen yenı nesıle bakıcan bzimkiler arasındada 10 yaş var.... ama şimdi çiftler ay demeden ayrılıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?