Çocuklu adam petshopcu adamdan daha kötüdür. Hatta acik ara daha kötüdür. Evlenmeye mecbur değil sonuçta. Disarda bir sürü çocuksuz erkek var.Konu sahibi evlenmek istiyor ama. Ben evlenmek zorunda demedim. Eğitim durumları da denk değil, ben lise mezunu bir petshopçuyla evlenmezdim mesela
Evlilik cok farklı bir durum sevgiliyken ki durumdan farkli oluyor ilk evliligimi ailemin istemediği hatta annemin nefret ettiği biriyle yapip bir sene gecmeden ayrildim o yüzden aile sözü der susarımMerhaba arkadaşlar
38 yaşında başından daha önce bir evlilik geçmiş bir kadınım. 4 yıl önce hiç beklemediğim bir anda hayatıma yeni biri girdi. 4 yıldır güzel bir ilişkimiz var herşeyimizi paylaştığımız hep birbirimizin yanında ve destek olduğumuz. Bu güzel ilişkinin sonucunda evlilik teklifi aldım. Hiç düşünmeden evet dedim. Çünkü birbirimizi çok seviyoruz. Herşey böyle güzelken artık aileme durumu anlatmam gerekiyordu. ( burada ailemden sakladım ilişkim olduğunu bu konularda ailem çok katı. Sürekli sen artık dulsun dikkat etmen gerekiyor diyen kişiler artık ailemden farklı şehirde yaşıyorum) Ailem öğrendiği anda kıyamet koptu. Aşırı sinirlendiler olmaz biz onay vermiyoruz. Ya o ya biz tercihini sen yap dediler.
Ailemin neden istemediğine gelirsek bana sundukları olumsuzluklar
Ben yüksek lisansını yapmış bir öğretmenim 16 yıldır görev yapıyorum. O ise lise mezunu bir petshopçuymuş. Doğru dürüst bir işi yokmuş bunca yıl bunun için mi emek vermişim.
Ayrıca onun 2 çocuğu var birinin velayeti annede biri babada. 10 yaşındaki çocuğuyla beraber yaşıyor. Asla olmazmış benim çocuğum olmadığı için olmazmış. Zormuş bir çocuğun sorumluluğunu alamazmışım. Hayatımı karartıyormuşum. Bana denk değilmiş. Bunlar ana olumsuzluklar daha çok şey söylediler. Ama benim onu sevip sevmediğimi ya da onun benim sevmediğini değer verip vermediğini asla sormadılar. Onu istiyorsan bizi silersin dediler.
O adamı çok seviyorum ve hep yanımdaydı iyi günümde kötü günümde hastayken dertliyken. Benim için her şeyi göze alabilen biri. Şimdi ondan vazgeçemem çünkü yeniden birine güvenebilmeyi öğrendim. Diğer taraftan ailem aileden geçilir mi onlar günlerdir bana bağırıp çağırıp ağlatsalarda. Birde babam kalp hastası. Arkadaşlarım kardeşim herkes benim yanımda aileme çok kızıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Adamı da aileni de seni de tanımıyorum ama ailene hak veriyorum.Merhaba arkadaşlar
38 yaşında başından daha önce bir evlilik geçmiş bir kadınım. 4 yıl önce hiç beklemediğim bir anda hayatıma yeni biri girdi. 4 yıldır güzel bir ilişkimiz var herşeyimizi paylaştığımız hep birbirimizin yanında ve destek olduğumuz. Bu güzel ilişkinin sonucunda evlilik teklifi aldım. Hiç düşünmeden evet dedim. Çünkü birbirimizi çok seviyoruz. Herşey böyle güzelken artık aileme durumu anlatmam gerekiyordu. ( burada ailemden sakladım ilişkim olduğunu bu konularda ailem çok katı. Sürekli sen artık dulsun dikkat etmen gerekiyor diyen kişiler artık ailemden farklı şehirde yaşıyorum) Ailem öğrendiği anda kıyamet koptu. Aşırı sinirlendiler olmaz biz onay vermiyoruz. Ya o ya biz tercihini sen yap dediler.
Ailemin neden istemediğine gelirsek bana sundukları olumsuzluklar
Ben yüksek lisansını yapmış bir öğretmenim 16 yıldır görev yapıyorum. O ise lise mezunu bir petshopçuymuş. Doğru dürüst bir işi yokmuş bunca yıl bunun için mi emek vermişim.
Ayrıca onun 2 çocuğu var birinin velayeti annede biri babada. 10 yaşındaki çocuğuyla beraber yaşıyor. Asla olmazmış benim çocuğum olmadığı için olmazmış. Zormuş bir çocuğun sorumluluğunu alamazmışım. Hayatımı karartıyormuşum. Bana denk değilmiş. Bunlar ana olumsuzluklar daha çok şey söylediler. Ama benim onu sevip sevmediğimi ya da onun benim sevmediğini değer verip vermediğini asla sormadılar. Onu istiyorsan bizi silersin dediler.
O adamı çok seviyorum ve hep yanımdaydı iyi günümde kötü günümde hastayken dertliyken. Benim için her şeyi göze alabilen biri. Şimdi ondan vazgeçemem çünkü yeniden birine güvenebilmeyi öğrendim. Diğer taraftan ailem aileden geçilir mi onlar günlerdir bana bağırıp çağırıp ağlatsalarda. Birde babam kalp hastası. Arkadaşlarım kardeşim herkes benim yanımda aileme çok kızıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.
aileni dinle özellikle de anneni.. yaşamadan gör lütfen.. onlar ön görülüler ve dedikleri mutlak çıkıyor.. kendini ziyan etme değmiyor inan abana. hayatına bak.. atalar ne demişlerse hep doğru demişler.. davul bile dengi dengine.. yaşadım ben de maalesef ://Ne yapmalıyım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Kesin kadın sorunludur adam elinden gelen her şeyi yspmıştır şaşmazBilemiyorum istisnalar vardır ama 2 çocuklu kadın çok mecbur kalmadıkça boşanmaz bizim ülkemizde.. Neden boşanmış??
he vallaKonu sahibi 38 yaşındaysa adam 40larında diye tahmin ediyorum. O yaşta bir adamın çocuğunun olması baya olası bir şey değil mi? Yani konu sahibi şimdi çocuğu var diye bu adamdan ayrılırsa karşısına yine çocuklu adamlar çıkacak
Kesinlikle bu evlilik de böyle olacak. ezik erkek psikolojisi. okudun da ne oldu, çalışıyorsun da ne oluyor falan filan.Ben de dengim olmayan biriyle resmen aşk sarhoşluğu ile evlendim ve evlendiğimiz an kendi kendine bir eziklik duygusuna girdi, netice şuan boşanıyoruz.
Bana da ailem, en yakın arkadaşlarım demişti olmaz bu iş diye ama dinlememiştim. Her kavgada sen okudun da ne oldu cümlesini duyduğumda şok geçirirdim çünkü sevgiliyken önümde güller seriliyordu.
Bence erkekler kendilerinden eğitimli kadınları kaldıramıyor, erkek egosu mu nedir baskın olmak istiyorlar ama karşılarında eğitimli kariyerli bir kadın olunca hep bir aşağılık kompleksi oluyor.
Sizin durumda aynı evde bir de çocuk ve onun sorumlulukları olacak ben olsam cesaret edemezdim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?