- Konu Sahibi Frycanim35
-
Ne yaptınız da sizi affetmeyeceğini söylüyor. Gerçekten merak ettim.
Bu kadar seviyorsunuz madem. Elinizden ne geliyorsa yapın. Ailesinin bilmeye hakkı var.
Kayde deger bisey yok ama cok eziyet ettim. Aksam erken gel eve dediyse sirf o dedi diye sabahlara kadar disarlarda dolastim ne dediyse tersini yaptim gitme yapma dedigi seyleri yaptim cogu geceler durduk yere sikinti cikarip sabahlara kadar aglatttim. Oyle asikti ki bana birakmaz diye elimden geleni yaptim vs ama cok pismanim boyle olacagini bilsem yaparmiydim hic . Geliyorum diye sabahtan aksamlara kadar ayni yerde beklettim((.
Kayde deger bisey yok ama elimden gelen eziyeti yaptim ne dediyse tersini yaptim. Aksam eve erken gel dedi o dedi diye sabahlara kadar dolastim gime dedigi yerlere gittim. Sabahtan aksamlara kadar geliyorum diye saatlerce beklettim.cogu geceler durduk yere sikinti cikarip sabahlara kadar aglattim vs falan ama pismanim oyle asikti ki bana birakamaz diye cok eziyet etttim ama bilsem yaparmiydim boyle olacagini
Kayde deger bisey yok ama cok eziyet ettim. Aksam erken gel eve dediyse sirf o dedi diye sabahlara kadar disarlarda dolastim ne dediyse tersini yaptim gitme yapma dedigi seyleri yaptim cogu geceler durduk yere sikinti cikarip sabahlara kadar aglatttim. Oyle asikti ki bana birakmaz diye elimden geleni yaptim vs ama cok pismanim boyle olacagini bilsem yaparmiydim hic . Geliyorum diye sabahtan aksamlara kadar ayni yerde beklettim((.
Amaç neydi ki? Sorunlarınız mı var kendinizle alakalı? Bir insan bir insana neden bunu yapar ki?
Saçma yani var mı öyle bir dünya " seviyor bırakmaz beni"...
Bence karşısınızda ki insan size iyi bile tahammül etmiş. İçinizi daha fazla acıtmak istemem ama ben bile sinirlendim bilgisayarın başında.
Lakin merak etmeyin Rabbim ol demeden hiçbir dert deva bulmaz, hiç bir insan dert sahibi olmaz.
Bu yüzden takdiri ilahi diyip gerek manevi gerek tıbbi bütün yolları denemeniz lazım
Konya'dan Ankaraya gitmek zor olmuyor mu? Hangi asamada , nasil bir tedavi uygulaniyor.
Kayde deger bisey yok ama elimden gelen eziyeti yaptim ne dediyse tersini yaptim. Aksam eve erken gel dedi o dedi diye sabahlara kadar dolastim gime dedigi yerlere gittim. Sabahtan aksamlara kadar geliyorum diye saatlerce beklettim.cogu geceler durduk yere sikinti cikarip sabahlara kadar aglattim vs falan ama pismanim oyle asikti ki bana birakamaz diye cok eziyet etttim ama bilsem yaparmiydim boyle olacagini
Kemo goruyor 3 aydir ama vucut tepki vermedi.
Senin için zerre kadar üzülmedim.
Konunun başlığını değiştir. "Sevdiğin" adam değilmiş o senin. Zira kim sevdiğine bunları yapar ki?
Dilerim rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa verir.
O zaman gunleri sayili. Geyikte arkadas bulmaya calisacagina yaninda olsan daha iyi degil mi.
Sen üzdüğün için kanser olduğunu düşünmüyorum.
Ne yaşlılar var,evlat-torun acısı dahil ne acılar görmüşler,ne zorluklar,üzüntüler çekmişler.
Onlar nasıl 80-90 yaşına kadar yaşıyor ?
Ayrıca,bu adamın kanser olduğundan emin misin ?
Doktora birlikte gidiyor musunuz ?
"Ankara'ya gidiyor" dediğini farkettim.
Seni kandırıp vicdan azabı çektiriyor olmasın ?
Ben size benim icin uzulun demedim ki zaten. soylermisiniz eziyet etmeyen var mi kocasina sevgilisine
Tamam benim ki haddimi acti biliyorum zaten vicdan azabi duyuyorum ama cok ta seviyorum .
Hep yanindayim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?