- Konu Sahibi Frycanim35
-
kaç yaşında acaba?
Geçmiş olsun :26:
Doktorları ne diyor.Gerçi doktorlar hep en kötüye hazırlar ama.
Neden ailesinin haberi yok hem de böyle bir acil durumda.:44:
öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifasını versin.. sevgiline gelince bu konuda seni suçlaması, senin yüzünden oldum demesi çok şaşırttı beni.. insan sevdiğini böyle sözlerle nasıl üzebilir aklım almıyor. allah korusun eğer birgün vefat etse arkasından sizin çok büyük vicdan azabı yaşamanızı,kahrolmanızı sağlayacak. içinde iyi niyet barındıran bir insan sevgilisini suçlasa bile içten içe "senin yüzünden değil üzülme, yanımda ol, beraber atlatalım" der.. çok üzüldüm sevgilinizden çok sizin adınıza.. sakın onu sizin kanser ettiğinizi düşünmeyin, Allah'ın emri bu.. kaderinde ne varsa onu yaşıyor. inşallah biran önce iyileşir..
Öncelikle ailesinin bilmesi gerekir, Allah göstermesin bir şey olsa bunun vebali büyüktür, evlatlarının yanında olmalarını sağlamalısınız. Ailesiyle görüşün, bildiklerini belli etmesinler ama yakın olsunlar o zaten bir zaman sonra kendi açacaktır içini, böyle bir şeyi saklamak doğru değil. Sonradan bunun için çok üzülebilirsiniz.
Konya da olduğunuzu yazmışsınız, sigortanız var mı, ne şekilde bir tedavi uygulanıyor. Aksaray Bezm-i alemde çok ünlü bir onkolog var, Konya dan ona ulaşabilirsiniz. Yaşı daha çok genç, belki yapılabilecek başka şeyler vardır.
Ve tekrar söylüyorum, kendinizi asla suçlamayın; Allah tan gelene amenna denir, hastalık kimsenin yüzünden olmaz, o insanoğluna imtihandır ve yaşanır. Allah ol demeden hiç bir şey olmaz, gönlünüzü ferah tutun.
Ankaraya gidiyor tedaviye tesekkurler yinede gorunmesinde fayda var. Sigorta var evet size de cok gecmis olsun allahim hic kimseye yasatmasin..... siz nerelisiniz?
Ankaraya gidiyor tedaviye tesekkurler yinede gorunmesinde fayda var. Sigorta var evet size de cok gecmis olsun allahim hic kimseye yasatmasin..... siz nerelisiniz?
Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Sizi neden suçluyorki? Naptınız da bu kadar vicdansız davranıyor?
Tesekkurler cok eziyet ettim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?