sevdiğim adamı unutamıyorum nasıl geçecek bu kalp acısı?

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
831
1.076
63
Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.

Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben.
4 ay önce tanıştınız
Heysey bitti
Bekle beni dedi
Aylar oldu ses soluk yok

Ne ara bu kadar sevdiniz canınız yanacak anlamadım. Biraz değişik geldi

Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.

galiba öldu dediğiniz bey mi bu?
sana bekle diyen adam için geçerli bir atasözu var:
"çirkin sen bekle, ben guzeli bulamazsam sana gelirim"
şu an guzeli bulmaya çalışıyodur adam.

15 yaşında mısın? Bekle beni döncem ben sana dedi ve sen de bekliyo musun saf saf? Hayatta başarılar diliyorum sana

Gerçekten kendinizi boşa bu psikolojiye sokuyorsunuz.

Hiç görüşmemiş Bi yerlerde oturup konusmamış beraber vakit geçirmeden nasıl kalp ağrısı aşk acısı çekiyorsunuz? Sevgi Aşk böyle birsey değil 20 yaşında Bi insan bunları ayırt bilecek seviyede olmadı bence ki okuduğunuzu falan söylemişsiniz öyle bilmeyen biri de olmadığınızı ümit ediyorum

Back
X