sevdiğim adamı unutamıyorum nasıl geçecek bu kalp acısı?

Başka birine gerçekten ilgi duyduğunuzda hoop gidiyor acılar merak etmeyin.Hiçkimse unutulmaz değil.

Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Kim bilir kimlerin elini tutuyordur şimdi

Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.

bu arada daha 20 yaşındasın,öluyorum sandığın şeyler o kadar basit ki, 30 yaşında kendine bi tarafınla guleceksin.
sağlıklı mutlu ve çok genç hayatının keyfini çıkar, bir daha asla 20 olmuyorsun çunku.

Unut gitsin

Ve aslında hiç gelmemişti

Ya arkadaş sizi buraya sayıyla mı veriyorlar? Hiç görmediğin online ilişkin ( ki ben uzaktan flörtleşme diye tanımlayabilirim bu durumu) 4 ay sonra bitti ve duygu seli içindesin. Yahu millet 20-30 yıllık kocasını, çocuklarının babasını bırakıyor da dayanıyor; sen online maceran için buraya konu açıyorsun. Bekle mi demiş bir de? Şaka gibisiniz, kabus da diyebilirim. Derdiniz yok herhalde canınız sıkılıyor. Acil psikolojik destek öneriyorum. Online alabildiğiniz için şu zamanda eminim işinize yarayacaktır (online etkilenme hızınıza bakarak Şıp diye kesilecektir bu saçma durumu.)

İnsanların 10-20 yıllık evlilikleri,5-6 yıllık uzun ilişkileri bitebiliyor ama hayat devam ediyor.Sürekli o kişiye saplanıp kalırsanız hayat nasıl devam edecek ki?Umudunuzu kesin.Kendisi bahane bulmuş gitmiş,bitmiş. BİTMİŞ. Eğer karıştırmıyorsam bir konunuz daha vardı o kişiyle ilgili...Sizi istemeyen biri için siz neden üzülüyorsunuz?Hiçbir yerden takip etmeyin,bakmayın.Kitap okuyun,tatlı yapın,yemek yapın bir sürü aktivite var onlarla uğraşın zamanla geçer.

Hiç görmediğiniz birini seçiyorsunuz ve unutmuyor, çok özlüyorsunuz.

Şaka mı bu?

şey değil mi sevdiğim bey öldü galiba diyen :KK53:
karısı yakalamıştır dedikte inanmamıştı hani..

konu sahibesi evladım sanal alemde yaşamayı bırak bir an önce. hayat uzun yaşın küçük ömrünü hayal aleminde mi geçireceksin yazık günah.

Sosyal medyada tanıdığın ,kendini entel dantel gözüktüren .Olmadığı biri gibi kendini sana lanse eden .Hayali bir karakterdi kendileri .Ve sen bu hayale kapılıp .Geri dönmesini bekliyorsun .Çok ilginç ,gözünü gerçek dünyaya aç .Sosyal medyadan uzak dur .Televizyon programlarında ,sosyal medyada tanışıp kandırılanlar .Dolandırılanlar vs bir sürü haber izliyoruz .Biraz gözünü aç .

Bi kere bile yüzünü çıplak gözle görmediğin, elini dahi tutmadığın adama duyduğun şey sevgi değil, şu an çok yalnızsın sadece.

Allah aşkına yüz yüze gelmediğin adama ne ara bu kadar aşık oldunuz. Üstelik adam gitmiş hala geri döner umuduyla bekliyorsunuz nerden biliyorsunuz sapık olmadığını yada başka kötü huyları olmadığını hiç görüşmemişsiniz ki. Üzülmeye değmez bir deneyim deyin geçin düşüne düşüne hasta olacaksınız. Daha hayatının baharında taze bir fidansın bu ne buhran daha kim bilir kimler çıkacak karşına lütfen yaşınızın değerini bilin.

Yüzyüze görüşmediğiniz sadece yazışarak inandığınız adamı mı bekliyorsunuz hala?

İşsizsiniz galiba? Kafaya takacak bir uğraşınız falan yok? 3 sene sonra yazacağını hissediyorum ben niyeyse... Beklemeye devam 3 sene... Kolay gelsiiin... Bu yeni nesilin konuları cidden değişik ya.

Ya arkadaş sizi buraya sayıyla mı veriyorlar? Hiç görmediğin online ilişkin ( ki ben uzaktan flörtleşme diye tanımlayabilirim bu durumu) 4 ay sonra bitti ve duygu seli içindesin. Yahu millet 20-30 yıllık kocasını, çocuklarının babasını bırakıyor da dayanıyor; sen online maceran için buraya konu açıyorsun. Bekle mi demiş bir de? Şaka gibisiniz, kabus da diyebilirim. Derdiniz yok herhalde canınız sıkılıyor. Acil psikolojik destek öneriyorum. Online alabildiğiniz için şu zamanda eminim işinize yarayacaktır (online etkilenme hızınıza bakarak Şıp diye kesilecektir bu saçma durumu.)

Değil mi? Bu 19-23 yaşındaki yeni neslin konuları, soruları cidden komedi. Şaka gibi. Başka konuda da benzer şeyler. Ne erkek sevdası var anlamadım, şiddet göreni desen var, hiç görmediği adamı bekleyeni desen var... Çamurdan da olsun erkek olsun yeter mi diyorlar ne diyorlarsa artık... Akıl fikir diliyorum.

Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi, ya
Ölüm gibi bi' şey oldu ama ama ama, kimse ölmedi
Aşk ateşi yanar yanar söner mi?
Gönül yarası bir gün geçer mi?…
Cok severim bu sarkiyi.

Yapmayin yaaa insanlarin yuvalari yikiliyo unutuyo eşlerinide siz 4 ay tanidiginiz adama neden bukdar yas tutuyosunuz anlamis degilim

Dipnot: 'O' kesin boşda degildir suan emin ol

Sosyal topluluk dediğin heralde sosyal medya. Zaten yüz yüze görüşme olmamış. 4 ayda nasil bir bağlanmak bu? Üzgünüm ama umrunda bile değilsindir.

Back
X