- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi VanessaRinki
Başka birine gerçekten ilgi duyduğunuzda hoop gidiyor acılar merak etmeyin.Hiçkimse unutulmaz değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim bilir kimlerin elini tutuyordur şimdiMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Unut gitsinMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Ve aslında hiç gelmemiştiMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Hiç görmediğiniz birini seçiyorsunuz ve unutmuyor, çok özlüyorsunuz.
Şaka mı bu?
Sosyal medyada tanıdığın ,kendini entel dantel gözüktüren .Olmadığı biri gibi kendini sana lanse eden .Hayali bir karakterdi kendileri .Ve sen bu hayale kapılıp .Geri dönmesini bekliyorsun .Çok ilginç ,gözünü gerçek dünyaya aç .Sosyal medyadan uzak dur .Televizyon programlarında ,sosyal medyada tanışıp kandırılanlar .Dolandırılanlar vs bir sürü haber izliyoruz .Biraz gözünü aç .Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
hayır maalesef
Ya arkadaş sizi buraya sayıyla mı veriyorlar? Hiç görmediğin online ilişkin ( ki ben uzaktan flörtleşme diye tanımlayabilirim bu durumu) 4 ay sonra bitti ve duygu seli içindesin. Yahu millet 20-30 yıllık kocasını, çocuklarının babasını bırakıyor da dayanıyor; sen online maceran için buraya konu açıyorsun. Bekle mi demiş bir de? Şaka gibisiniz, kabus da diyebilirim. Derdiniz yok herhalde canınız sıkılıyor. Acil psikolojik destek öneriyorum. Online alabildiğiniz için şu zamanda eminim işinize yarayacaktır (online etkilenme hızınıza bakarak Şıp diye kesilecektir bu saçma durumu.)
Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi, yaMaalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.