sevdiğim adamı unutamıyorum nasıl geçecek bu kalp acısı?

Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Entelektüeldi, farklıydı, pamuktan yapılmıştı ve evliydi. Su an muhtemelen karısının koynunda olduğu için gelemiyor, belki karısı doğum yapmıştır, kim bilir. Bekleyin siz, gelir belki.

Maalesef 4 ay önce sosyal bir toplulukta tanışmıştık artık her şey bitti artık konuşmuyoruz etmiyoruz bana bekle beni dedi geri dönücem dedi aylar oldu ses seda yok ona olan özlemimden delirmek üzereyim canım çok ama çok acıyor ne yapacağım ben. o kadar sevdim ki onu naif bir kişiliği vardı entelektüeldi ve farklıydı.psikolojisini bahane edip gitti ama geri gelicem dedi fakat gelmedi asla ve gelmeyecekti.
Geri döndüğünde ekonomik sorunlarım vardı der borç ister. Klasik dolandırıcılık hikayesi. Dikkat et

şey değil mi sevdiğim bey öldü galiba diyen :KK53:
karısı yakalamıştır dedikte inanmamıştı hani..

konu sahibesi evladım sanal alemde yaşamayı bırak bir an önce. hayat uzun yaşın küçük ömrünü hayal aleminde mi geçireceksin yazık günah.
Noldu o hatunun sonu yaa merak ettim.

Bekle beni demek günümü gün edeceğim çok boşta kalırsam belki bir iki sanal sohbet yaparız demektir.
Adamda senden çok varrr

Siz hayatınızda hiç ilgi sevgi görmediniz galiba. O yüzden ufacık ilgiye bağlanmışsınız. Adamı görmemişsiniz bile bir de seviyorum diyorsunuz cidden psikolojik bir sorun bu. Karısıyla ilgilenmekten size zaman ayıramamıştır çok üzülmeyin. Yolunuza bakın ama bu sefer gerçek insanlarla.

Çok öncede birini ben de çok merak etmiştim. Adam bana asik ölüyor benim için deyip bir hafta ağladım. 1 hafya sonra gorustuk psikolojim iyi degoldi dedi. Sonra fotoğraflarını gördüm mavi tura cikmis bikinili bir kiz kucagina oturmus onlarca poz... Ben de az salak değilmişim 🤣

Bekle dedi gitti
Ben beklemedim o da dönmedi ya
Ölüm gibi bişey oldu ama ama kimse ölmedi..
Diye mırıldanıverdim:KK14:

Bu konuyu okuyunca aklima bu sarki geldi. Acip acip dinleyin.

Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti

Vagonlar bir dolup bir boşadı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı

Unutursun içim yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun

Sertap erener

4 ay önce tanışıp aylardır dönmediğine göre 2 3 saat falan konuştunuz sanırım.
Bu denklemlede bence adam sendeki potansiyeli görüp kaçmış olabilir.
Yaşın 20ymiş ne bu 30 yaşındasında 10 yıllık ilişkin gitmiş halleri valla sizi anlamıyorum

Söylemesi kolay ama yoluna devam et dönmeyeceğini biliyosun zaten o yüzden hayatına devam et

Back
X