sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Neden bu kadar ayrıntıyı sorguladın ki ne bekliyordun ? Doktorculuk oynadık demeyecekti herhalde.Çok talihsiz olmuş bu olay.
Ya kabulleneceksin öğrendiklerini ya da yoluna devam edeceksin bunun orta yolu yok

Baslarda elini tutmamam ona sarilmamam tuhaf gelmis ama anladi beni ben omlar bile evlenince olsun istedim anlattim ona. Boyle bi girisimde bulunmadi zaten bana sen haklisin bile dedi sonradan..... ama ne fayda o cok fazlasini yapmis... unutmak ve atmak istiyorum.... bana dedigi bikac saatlik birliktelikti onlar kendisine bisey yaptirmamis gostermemis kendini sadece bi iki kez ileri gitmis isde...

Sordum kabul etmem zor olurdu ama suan ki iliskimize bakarak dert etmemeye calisir unuturdum dedi. Benden oncene mudahale edemem dedi..

Canım bak sadece şunu söylicem bu forumun muhtelif yerlerini bir oku,erkeklerin bekaret takıntısını,yok benim için önemli değil sorun değil diyen tiplerin daha sonra ortalığı nasıl ateşe verdiğini vs.. neler neler okursun.
tabi şimdi kendisi de o durumda olduğu için bunu söylüyor muhtemelen, enişteyi şartlar eşitken görmek isteriz..
neyse,
2 yıldır birlikteyiz el ele bile tutuşmadık demişsin bu da hiç sağlıklı değil canım yani bu adam kendini başka şeylere yönlendirmişte olabiliro arada.
kendimi senin yerine koyuyorum, kimseyi geçmişiyle yargılamak doğru değil.ama benim aklıma gelirdi. ister istemez bir kıyasa bile sokabilir insan kendini.
yani bu adam benden önce sevdiği biriyle birlikte olmuş olsaydı bir derece toleranslı olur görmezden gelirdim.
ama detaylar çok feci.. eskortlar,oteller, paralar.. inanılmaz bir curcuna.
ben takılırdım.

Neden bu kadar ayrıntıyı sorguladın ki ne bekliyordun ? Doktorculuk oynadık demeyecekti herhalde.Çok talihsiz olmuş bu olay.
Ya kabulleneceksin öğrendiklerini ya da yoluna devam edeceksin bunun orta yolu yok

Onunla bigun evlenirsem aklima bi soru gelmesin evlendikten sonra sormayayim diye umarsizca sordum herseyi :s

Birincisi: sizden önceki cinsel hayatına dair bu kadar detay vermesini doğru bulmadığmı söyleyim.

Yani..senden önce birçok kadınla birlikte oldum..demesi başka..oral da yapardım şunu da yapardım..kadara kadar anlatması tuhaf.. neyse..

Sizden önceki cinsel hayatına takılmayın bence..Birçok erkek ve kadın evlilik öncesi cinsellik yaşayabilir..Herkesin kendi hayatı..

Önemli olan evlilikten sonra sizin her konuda tek olmanız.

Bu açıdan güveniyorsanız evlenin..

Aldatilmak veya kandirilmak en kotusudur zaten yada aklinda eski sevdigi kisinin olmasi

ben takardım valla. geçmişi bir yere kadar beni alakadar etmezdi. ilkiyim mesela bunu bilmek bize gurur veriyorsa, diğer türlüsü de acı verebilir.

Cok sukur ki oyle bi durum yok..

Bekar adam ne yapmışsa yapmış bunları sorgulaman hata..senden öncesini neden bu kadar takıyorsun? Bunları yapmayan erkek çok az bence.. Boşuna kendini de onu da yıpratma ve gereksiz yere hayatını evliliğini ilerde ziyan etme..Yalnız bu kadar ayrıntılı anlatmasını ben şu şekilde anlıyorum; bu adamın sizin cinsel hayatınızdan beklentileri yüksek sana ima etmiş bunları bunları yaptım diye :)

Yahu insan yeri geliyo bi kizi gecmiste cok sevdigini de duysa cani aciyo. Kafasinda baska biriyle yanyana getirmek onun elini tuttugunu dusunmek bile koyuyo insana. Insan bunu ancak aşktan gözü kor olsa kabullenir. He belki esi yasayan vardir haberi yoktur. Hangisi daha iyi bilemiyorum.
Ama senin gibi kendini eşine saklayan biriyle evlenecek oldugu icin cok sansli. Iste erkek olunca her halti yer ama sonunda en temizinden bi kiz olsun der. Cok sinir bozucu

O sadece hatalar yaptim dedi ben sordum herseyi o kapadi ben actim pismanim kimse ayrinti sormasin daha iyi diyebiliyirum..

Gercekten hangi durum iyidir bilemiyorum. Anlatsa sıkıntı anlatmasa sıkıntı.. anlatınca kuruyosun anlatmayınca kandırılmıs oluyosun. Ayrinti bilince uzuluyosun yaniyosun... bilmeyince daha cok kotusunu kuruyosun.... cok ama cok zor...

geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek halen avuçlarımızdadır.tamam kötü bi durum baya baya kötü ama adam 5 yıldır tövbeli rabbim bile onu affetmişken biz kulların ne haddine onu sorgulamak öle deil mi?

benim icin asla gecmis gecmiste kalmis diye birsey yoktur. boyle bir adamla asla evlenmezdim.

ben size anlatmasına takıldım.. dürüstlük falan değil bu.. FBI sorgusu mu bu dayanamayıp herşeyi dökmüş ortaya.. sorun cevap vermek zorunda değil.. sizi düşünerek cevap vermemeliydi.. her erkeğin kadının geçmişinde birileri olur olmaz vs ama ayrıntılı eskortlarla olan ilişkilerini niye anlatıyor size.. tövbe ettim diyince aferin mi diyeceksiniz mutlu mu olacaksınız? insanları ne geçmişleri ne bugünleri ile yargılamayı doğru bulmam herkesin kendi yaşantısı.. ama sevdiği evleneceği kadına geçmişinden bahsederken bi erkek de usturuplu olmalı bence.. insansınız kadınsınız tabiki aklınıza gelebilir tabiki sizi üzebilir bunlar.. düşüncesiz buldum sevgilinizi.. umarım konu temelli kapanır durup durup eski pişmanlıkları ile sizi şişirmez artık.. siz de geleceğe bakarsınız.. takmazsınız kafanıza bunları..

Son düzenleme:
Hepsini ben sordum suç bende o soylemek istemdi kac gun gectikten sonra zorlaitiraf ettirdim

O zaman kendin etmiş kendin bulmuşsun ne deyim :44:
Adama kadınlara oral yaptın mı diye mi sordun sen de
Konuyu nasıl oralara kadar getirdiniz
Niye bu kadar kurcalıyorsun ki :44:
Günlerce adamı bu kdr sıkıstırdıysan anlat anlat diye
Siz bir omur huzur bulmazsınız artık :44:
Belli ki çok takıntılısınız

Neyse bir onceki msjımda da dediğim gibi denklik lazim ilişkilerde..

Son düzenleme:
Yorumunuzu gorunce tekrarlamak istedim, aynen katiliyorum...

Zor da olsa kabullenirdim demesi bile inandirici degil. Yani bu karari vermek icin uzun uzadiya dusunmesi gerekirken şıp diye yaniti vermis, sozum ona kabullenmis mi oldu?
Ayrica onceden de namazinda biri oldugunu yazmissiniz. Kendi inancina bile saygi duymamis kisinin bugun de "kabullenirdim" demesi pek samimi gelmiyor maalesef.

Size kendimden ornek verecegim...
Ne erkek arkadasim bana sordu ne ben ona... cunku bunu kisilerin kendi ozel hayati olarak goren ve severek dusunerek yasadigi her seyi kabullenmeye hazir kisilerdik.
Fakat bu isin sevgi olmadan ve parayla yapilmasi konusunda hemfikir oldugumuz icin beraberiz.
Yani sorulari onemsedigin seylere gore sorar ve karsindaki kisinin gecmisi bugunu senin ilkelerin ile ne kadar bagdasiyor buna bakarsin...
Obur turlu haklisiniz, insan kurdukca kuruyor suphe ediyor. Fakat bu kadar acik sormanizin nedeni bile bence onda bir umut isigi aramaniz...
Ancak tum verdigi cevaplara ve hatta kullandigi kelimelere uslubuna bakilirsa maalesef sinifta kalmis gibi gozukuyor.
Karar sizin... en azindan resmiyete dokmek icin acele etmeyin...

bunlari sana anlatip durust oldugu icin hoslanmamis olsanda memnun oldugunu belirt
ve hayatta hep durust olmasini bekledigini soyle
ve konuyu bir dahada acma
evliligin icindeki en kutsal olan guven duygusunu kurdugu icin memnun oldugunu belirt onu kamcila :)

benim inancim bi insana surekli tembelsin dersen o insan kendini caliskan gormez
sende ona guven duydugunu durustlugunden ilham aldigini belirtirsen ki zaten sana bunlari durustce paylasmis olmasi
evlilikte guven kurulmasi icin yapmis olmasina bagliyabiliriz.

ha bu arada bakir erkek ariyosan sanmiyorum bulacagini anca yalancisini bulabilirsin cogunlugu kasdediyorum hepsini degil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…