- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi zamansiz06
-
enişte bildiğin playboymuş, bakire kız da ister bu şimdi..
saf ve temiz kardeşim, dengi dengine birini bulmanı tavsiye ederim.senin kendini saklaman gibi senin de kendisini saklayan birisini istemeye hakkın var.
şöyle düşün, durum tam tersi olsaydı o seni isteyecek miydi?
Yalnız doğru mu anladım,2 yıldır birliktesniz daha el ele bile tutuşmadınız?
oral yapmak çok anormalmi ki:::
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sordum kabul etmem zor olurdu ama suan ki iliskimize bakarak dert etmemeye calisir unuturdum dedi. Benden oncene mudahale edemem dedi..
Neden bu kadar ayrıntıyı sorguladın ki ne bekliyordun ? Doktorculuk oynadık demeyecekti herhalde.Çok talihsiz olmuş bu olay.
Ya kabulleneceksin öğrendiklerini ya da yoluna devam edeceksin bunun orta yolu yok
Birincisi: sizden önceki cinsel hayatına dair bu kadar detay vermesini doğru bulmadığmı söyleyim.
Yani..senden önce birçok kadınla birlikte oldum..demesi başka..oral da yapardım şunu da yapardım..kadara kadar anlatması tuhaf.. neyse..
Sizden önceki cinsel hayatına takılmayın bence..Birçok erkek ve kadın evlilik öncesi cinsellik yaşayabilir..Herkesin kendi hayatı..
Önemli olan evlilikten sonra sizin her konuda tek olmanız.
Bu açıdan güveniyorsanız evlenin..
eskiden çok sevdiği bir kadın olmuş olsa onunla bir şeyler yaşasa belki kıskanırdım aklıma gelirdi ama eskort bir kız kesinlikle aklıma gelmez onun da gelmez merak etmeyin.. sizde takmayın sevgilinizin şimdiki durumu önemli olan. dürüstlük yapıp her şeyini sizinle paylaşmış.
Bekar adam ne yapmışsa yapmış bunları sorgulaman hata..senden öncesini neden bu kadar takıyorsun? Bunları yapmayan erkek çok az bence.. Boşuna kendini de onu da yıpratma ve gereksiz yere hayatını evliliğini ilerde ziyan etme..Yalnız bu kadar ayrıntılı anlatmasını ben şu şekilde anlıyorum; bu adamın sizin cinsel hayatınızdan beklentileri yüksek sana ima etmiş bunları bunları yaptım diye :)
Yahu insan yeri geliyo bi kizi gecmiste cok sevdigini de duysa cani aciyo. Kafasinda baska biriyle yanyana getirmek onun elini tuttugunu dusunmek bile koyuyo insana. Insan bunu ancak aşktan gözü kor olsa kabullenir. He belki esi yasayan vardir haberi yoktur. Hangisi daha iyi bilemiyorum.
Ama senin gibi kendini eşine saklayan biriyle evlenecek oldugu icin cok sansli. Iste erkek olunca her halti yer ama sonunda en temizinden bi kiz olsun der. Cok sinir bozucu
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Hepsini ben sordum suç bendeo soylemek istemdi kac gun gectikten sonra zorlaitiraf ettirdim
Yorumunuzu gorunce tekrarlamak istedim, aynen katiliyorum...Canım bak sadece şunu söylicem bu forumun muhtelif yerlerini bir oku,erkeklerin bekaret takıntısını,yok benim için önemli değil sorun değil diyen tiplerin daha sonra ortalığı nasıl ateşe verdiğini vs.. neler neler okursun.
tabi şimdi kendisi de o durumda olduğu için bunu söylüyor muhtemelen, enişteyi şartlar eşitken görmek isteriz..
neyse,
2 yıldır birlikteyiz el ele bile tutuşmadık demişsin bu da hiç sağlıklı değil canım yani bu adam kendini başka şeylere yönlendirmişte olabiliro arada.
kendimi senin yerine koyuyorum, kimseyi geçmişiyle yargılamak doğru değil.ama benim aklıma gelirdi. ister istemez bir kıyasa bile sokabilir insan kendini.
yani bu adam benden önce sevdiği biriyle birlikte olmuş olsaydı bir derece toleranslı olur görmezden gelirdim.
ama detaylar çok feci.. eskortlar,oteller, paralar.. inanılmaz bir curcuna.
ben takılırdım.
Gercekten hangi durum iyidir bilemiyorum. Anlatsa sıkıntı anlatmasa sıkıntı.. anlatınca kuruyosun anlatmayınca kandırılmıs oluyosun. Ayrinti bilince uzuluyosun yaniyosun... bilmeyince daha cok kotusunu kuruyosun.... cok ama cok zor...
Yorumunuzu gorunce tekrarlamak istedim, aynen katiliyorum...
Zor da olsa kabullenirdim demesi bile inandirici degil. Yani bu karari vermek icin uzun uzadiya dusunmesi gerekirken şıp diye yaniti vermis, sozum ona kabullenmis mi oldu?
Ayrica onceden de namazinda biri oldugunu yazmissiniz. Kendi inancina bile saygi duymamis kisinin bugun de "kabullenirdim" demesi pek samimi gelmiyor maalesef.
çok haklısınız.ya aslında bu konu sahibinin sevgilisinin prototipini çözdüm ben ama yazmayayım buraya şimdi hakaret gibi olur.
kısacası dünyanın en samimiyetsiz bir o kadar da cin olmadan adam çarpmaya kalkışan birisi.
konu sahibi ile evlilik yoluna girerlerse bu kızcagımızın kesinlikle çok mutsuz olacagını düşünüyorum birbirlerine uygun değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?