sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

iste okadarini göremedim hangi tarih felan hemen kapatmaya calisti ve kapatii,

O zaman adam akıllı konuşup nişanı askıya alacağını söylemelisin. Tüm kartları açık olmalı. Ama bunu buluşunca söyle ki dataları temizlemesin. O an bir yerden görmelisin. Önceden renk verme unutmuş gibi davran ki planlı gelmesin.

tesekkür ederim güzel yorumun icin , evet cok güzel seyler yasandi , simdiden böyle yapan biri oldugunu bilmiyordum sorun o , dediklerin cok uyuyor kendi korumaya calisti akli sira oda hiy uyumadi sabaha anlatti ama hep ayni sözlerle , bilmiyorum ne olcak aksam konuscagiz bana adam gibi aciklicak

evet aynen öyle fesatlikmis benimkisi ve bana yakistiramamiz, evet kapilip gitmisim zaten bu zamana kadar , mafetti herseyi ,

valla cnm eşimle daha nişanlı bile değildik saçma sapan arkadaşılık sitelerine üye olduğunu gördüm maillerinde bir sürü bildirim vardı sordum evet senden önce olan şeyler ama artık girmiyorum dedi ve şifrelerini bana söyleyerek girdi ve yazışma tarihleri çok eskiydi tanışmamızdan 1 sene ile 6 ay öncesine aitti. ve gözümün önünde iptal etti üyeliklerini ben tabi arada bir kontrol ettim hep hesabını aktifleştirmiş mi falan diye ama çok şükür yapmadı girmedi hiç. yani konunu okuyunca ister istemez kıyaslama yaptım ve nişanlının tutumu çok yanlış aynı şey benim içinde geçerliydi eskiden facede profil gizleme yoktu ve her önüne gelen mesaj atıyordu hatta bir iki kişiyle yazışmalarımda olmuştu onları görünce çok kızmıştıbu işler böyle canım eğer eşim bana karışma bu benim özelim deseydi bende aynısını söylerdim ve evlenemezdik uzar giderdi mesele. sor bakalım nişanlına sen aynısını yapsaydın ne olacaktı. off allah yardımcın olsun zor bir durum şimdi de sana yalvaracak yakaracak ama ilk baştan keşke benim özelim demeseymiş

evet dogru anlatamadim inan hic uyumadim sarhos gibiyim, masumane yada aptal ca kiskanclik krizi degil bana göre yoksa bukadar incilmezdim , bilmiyorum ne yapcagimi ama sonu ayrilik o belli

Ben olsam artık sadık olsa bile şüphe duyarım
Yeni mail aldı mı ? O sitelere tekrar üye oldu mu ? Neler yapıyos vs.
O yüzden kendimi bildiğimden ayrılırdım yol yakınken
Bir ömür şüphe içinde yaşamayı kimse hak etmez

yok zaten silmis cogu seyi ....inanamiyorum olanlari beni üzen bu hesaplar degil verdigi tepkiler sözler benim kötü düsüncelerimi onayladi , yada bilmiyorum belki aynisi bende yaparim ozaman konusur son nokta konulur haftasonuda geldiii canim cok acicak ama oda essekten düscek belki o zaman birbirimizi anlariz

Silmesini gerektiren birşeyler var demek ki
Eski veya masum türden mailler değil

Nişanlınla güzelce konuşup olayı iyice anlaman gerektiğini düşünüyorum, ama arkadaşların dediği gibi reklam amaçlı mail olsaydı saklamaya elinden almaya çalışmazdı bence.

zaten çoğumuzun takıldığı noktada verdiği tepkiler hiç normal değil bence her erkek en azından merak edip girmiştir arkadaşlık sitelerine ama neden eli ayağı dolaşmış gibi tepkiler veriyor ki

denedim önce sakin güzelce konustum sordum empati kur dedim cevap yok sadece eglenmeye gidiyorsun ben birsey diyormuyum yaa gizlimi gidiyorum gittim yer belli cevrem belli , neden gizli diyorum kötü birsey yok neolmus yani özel birseyim olamazmi ben hic sana sordum mu laflarii ya ben herseyi ortada olan bir insanim ki hicbirzaman öyle sorularla bunaltmadim kendime yapilmasini istemedigim icin amaa....aptalmisim yaa bir yil i gecmis ben salak rüyalarla hayel alemine dalmisim oda orospulara dalmis , yok yani neyim eksikti benim evlenmeye cevrek kala aldatildim yabanci kizlar olcak gizli olcak oldu kötü birsey yok hadi sadece net üzeri real olmasin ne fark ederki , hayir oda yasiyacak o tamam derse devam edirz berabere oluruz yoksa ayriliriz rezillikle kalir

zaten çoğumuzun takıldığı noktada verdiği tepkiler hiç normal değil bence her erkek en azından merak edip girmiştir arkadaşlık sitelerine ama neden eli ayağı dolaşmış gibi tepkiler veriyor ki

isteee ya birde bileklerimden öyle bir tuttuki canim yandi nasil kapatacagini sasirdii emailleri silinmis dosyalar varya onlari silmeyi unutmus silmis herseyi güya bana gösteriyor, yok ona dedim sende yasiyacaksin kabul edersen devam

Onun yaptığının aynısını yaparsan ondan ne farkın kalacak ?
Bir öfke ile böyle yaparsan belki de kendine saygını da yitireceksin

Nişanlınla güzelce konuşup olayı iyice anlaman gerektiğini düşünüyorum, ama arkadaşların dediği gibi reklam amaçlı mail olsaydı saklamaya elinden almaya çalışmazdı bence.

yani evet, deseydi al bak diye inanki belki hic orali olmayacaktim , verdigi tepkiler beni deli etti

isteee ya birde bileklerimden öyle bir tuttuki canim yandi nasil kapatacagini sasirdii emailleri silinmis dosyalar varya onlari silmeyi unutmus silmis herseyi güya bana gösteriyor, yok ona dedim sende yasiyacaksin kabul edersen devam

yok güzelim kısasa kısas yapma hiç hoş değil ondan farkın kalmaz kiya şimdi yazdıkların bileklerimden tuttu falan demen işleri daha da karıştırıyor çok telaş yapmışdediğim gibi siz evliliği biraz askıya alın

lütfen, ama lütfen öncelikle kendine kızıp da kendini yıpratma. bunun ne aptallıkla, ne salaklıkla ilgisi olabilir... hepimiz sevdiğimiz insana güvenmiyor muyuz? eğer güven duymayacaksak ilişkinin ne anlamı kalır ki zaten... o yüzden, bir de bu şekilde kendini üzme.
şu an çok kızgın olduğunu anlayabiliyorum. sana tavsiyem, olabildiğince sakinleşmeye çalışıp, ne yapacağına karar verme işini bundan sonraya ertelemen.
bir de, şunu merak ettim. siz tartışırken nişanlın ciddi ciddi mi konuşuyo, yoksa alaycı bir ifadesi mi var?

Kimse dikkat vermemis ama,
Gizli hesabi olmasi,sifreleri vermek istememesi bir sekilde aciklanabilir olsa da,biseyleri silmesi ve siz cop kutusundan bakmaya calisinca elinizi kolunuzu tutup sizi itmesi,laptopu elinizden almasi pek aciklanabilir degil.
Basimdan benzer bir olay gecmisti malesef erkeklerin bu "benim ozelim" muhabbeti hic iyi yerlere cikmiyor.

aslinda sacmalik da yapdim bana yakismayan seyler yaptim ilk o sacma laflarindan bahanelerinden sonra konuyu kapatcaktim , simdi kendini iyice önemmli sandi ama ben düsdügüm duruma deli oldum , tarifsiz duygularim var ne yapcagimi bilemiyorum bir onu aldatmak istiyorum sonra asla ben degilim diyorum sessizce gitmek istiyorum ama atesle gitmek istemiyorum, aldatti kizlar beni hersey ortada ben ilk glrmek istemedim anca istedigim sözleri duymakti belki buraya da ondan konu actim benim zamanim bitmis onu anladim, aileme rezil oolcam cevreme gerci yaz sezonu geliyor okadar olay olmaz umarim , o gitsin hangi site de kimlerler ne yapiyorsa yapsin ne diyim , o gelinligi param parca yapip ona göndercem madem özeli buyursun özeliyle basbasa kalsin.

evet.....utanmadan bana hala aptal aptal seyler yaziyor ona guvenmeyi bilmeliymisim , seygi ask böyle bir sebebten bitmemis ben abartmisim hersey hazirmis benim amacimi soruyor ya saka gibi sanki ben yaptim herseyi , bundan sonra asla kendimden baska kimseye guvenmicegim

yok gayet ciddiydi ,
evet ben guvendim ondan hic sormadim bu zamana kadar sadece konu acilirdi arkadas arasinda benim yok derdi , normalde düsünemiyorumki sakinlesemiyorum ise gitmedim evdeyim kk , kendime aciyorum resmen ben kendim icin iddali degilim ama bu kadar salak oldugumu bilmiyordum ....kendini iyi gizlemis

aklim cok karisik hersey geliyor aklima...askiya degil bittiki hersey sadece suan tam idrak edemiyorum ama bitti ,bari zamanlama güzel olmus nediyim yaz geliyor ceker giderim kimsenin lafinida duymam

bunu kabul edip evlenirsen yaşayacağın hayat bu olacak herşey gizli kalacak devamıda gelecek.karı koca arasında gizli bişey olmaz. bende eşimin 37 gün önce farklı isimle facebook hesabı fahişenin biriyle aşk msjlarnı yakaladım dünyamı başıma yıktı 6.yılımız bitiyoruz 3 yaşında oğlum var dünya borç içindeyiz ben nelere göğüs gererken o neler yapmış bunalımdaydım diyor sucunu kabul ediyor ben oğlum için 1 sans verdim ama hala psikolojim yerlerde herşey sahte hersey yalan geliyor ben ona cok güvendim benden başkasına dokunmuş baskasına aşk duymuş hiçbirsey eskisi gibi değil
çok iyi düşün ya evlenince baska seyleride çıkarsa çok iyi tanıdığımı sanıyordum bende ama öle değilmiş o beni gözden çıkarmış
senin yaşadıkların hiç normal değil aklındaki soru işaretleriyle ömrünü tüketme sonrası çok acı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…