iste okadarini göremedim hangi tarih felan hemen kapatmaya calisti ve kapatii,
Muhtemelen olan şu, nişanlınız bu üyelikler ile makara muhabbeti yapıyordu. Reel olarak buluştuğunu, görüştüğünü sanmıyorum. Yoksa bunu illa ki hissederdiniz. Kadın bakış açısıyla bakıyorsunuz olaya ama kendinizi üzüyorsunuz sadece. Erkekler için bu durum gayet normal, akşamları belli saatlerden sonra maalesef, bizim hemcinslerimizin de içinde bulunduğu bel altı sohbetler yapılıyor. Bu erkek için gayet normal, hele ki, henüz evlenmediyseniz.
Size de şifreleri vermemesinin sebebi, göstereceğiniz tepkiden çekinmesidir. Kendince bir savunma mekanizması geliştirmiş "benim özelim" şeklinde. Sizin vereceğiniz tepkinin aşırı olacağını düşünmüş ki böyle bir şeye kalkışmış. Bakın bence fazla üstelemeyin, şifreleri vermeyecektir Hoş bundan sonra verse de zaten pek çok silinmiş olacaktır.
Önünüzde 2 yol var; ya bu olayı unutacaksınız, ve ona güveneceksiniz. Çünkü güvenmek zorundasınız bu durumda, güvensiz evlilik yürümez.Sürekli acabalarla, huzurlu olunmaz. Bu olayı unutmaz, yine de evlenirseniz, hayatınız zindana döner.
Ya da, ben unutamam, sürekli düşünürüm, bundan sonra güvenemem diyorsanız ayrılacaksınız.
Bu arada, şimdiden böyle yapıyor, evlenince ne yapmaz şeklinde ki yorumlara da çok katılmıyorum. Çoğu zaman bunun tam tersi çıkabiliyor. Evet geleceği düşünmek gerek ama,şimdiye kadar yaşanılan güzel şeylerinde etkisi olmalı karar vermekte.
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah herşey gönlünüzce olur.
evet aynen öyle fesatlikmis benimkisi ve bana yakistiramamiz, evet kapilip gitmisim zaten bu zamana kadar , mafetti herseyi ,
evet dogru anlatamadim inan hic uyumadim sarhos gibiyim, masumane yada aptal ca kiskanclik krizi degil bana göre yoksa bukadar incilmezdim , bilmiyorum ne yapcagimi ama sonu ayrilik o belli
O zaman adam akıllı konuşup nişanı askıya alacağını söylemelisin. Tüm kartları açık olmalı. Ama bunu buluşunca söyle ki dataları temizlemesin. O an bir yerden görmelisin. Önceden renk verme unutmuş gibi davran ki planlı gelmesin.
yok zaten silmis cogu seyi ....inanamiyorum olanlari beni üzen bu hesaplar degil verdigi tepkiler sözler benim kötü düsüncelerimi onayladi , yada bilmiyorum belki aynisi bende yaparim ozaman konusur son nokta konulur haftasonuda geldiii canim cok acicak ama oda essekten düscek belki o zaman birbirimizi anlariz
yok zaten silmis cogu seyi ....inanamiyorum olanlari beni üzen bu hesaplar degil verdigi tepkiler sözler benim kötü düsüncelerimi onayladi , yada bilmiyorum belki aynisi bende yaparim ozaman konusur son nokta konulur haftasonuda geldiii canim cok acicak ama oda essekten düscek belki o zaman birbirimizi anlariz
sanırım en iyisi, hiç kafayı bulandırmadan nişanlınızla oturup ciddi bir şekilde konuşmak.
belki sizin yerinizde o olsaydı ne düşünürdü veya hissederdi, bunu ona sorup düşünmesini sağlayabilirseniz bir çözüme ulaşırsınız.
doğrusu, çok büyük ihtimalle aynı şeyle o karşılaşsaydı bu durumu tersinden aynen yaşardınız...
gizli hesaplar ve e-posta adreslerini bilemem ama saçma sapan arkadaşlık sitelerinden çok önce yapılmış üyelikler varsa bile mesajlar gelmeye devam edebiliyo.. bu yüzden kocamdan boşanacaktım az kalsın :)
zaten çoğumuzun takıldığı noktada verdiği tepkiler hiç normal değil bence her erkek en azından merak edip girmiştir arkadaşlık sitelerine ama neden eli ayağı dolaşmış gibi tepkiler veriyor ki
denedim önce sakin güzelce konustum sordum empati kur dedim cevap yok sadece eglenmeye gidiyorsun ben birsey diyormuyum yaa gizlimi gidiyorum gittim yer belli cevrem belli , neden gizli diyorum kötü birsey yok neolmus yani özel birseyim olamazmi ben hic sana sordum mu laflarii ya ben herseyi ortada olan bir insanim ki hicbirzaman öyle sorularla bunaltmadim kendime yapilmasini istemedigim icin amaa....aptalmisim yaa bir yil i gecmis ben salak rüyalarla hayel alemine dalmisim oda orospulara dalmis , yok yani neyim eksikti benim evlenmeye cevrek kala aldatildim yabanci kizlar olcak gizli olcak oldu kötü birsey yok hadi sadece net üzeri real olmasin ne fark ederki , hayir oda yasiyacak o tamam derse devam edirz berabere oluruz yoksa ayriliriz rezillikle kalir
Nişanlınla güzelce konuşup olayı iyice anlaman gerektiğini düşünüyorum, ama arkadaşların dediği gibi reklam amaçlı mail olsaydı saklamaya elinden almaya çalışmazdı bence.
isteee ya birde bileklerimden öyle bir tuttuki canim yandi nasil kapatacagini sasirdii emailleri silinmis dosyalar varya onlari silmeyi unutmus silmis herseyi güya bana gösteriyor, yok ona dedim sende yasiyacaksin kabul edersen devam
denedim önce sakin güzelce konustum sordum empati kur dedim cevap yok sadece eglenmeye gidiyorsun ben birsey diyormuyum yaa gizlimi gidiyorum gittim yer belli cevrem belli , neden gizli diyorum kötü birsey yok neolmus yani özel birseyim olamazmi ben hic sana sordum mu laflarii ya ben herseyi ortada olan bir insanim ki hicbirzaman öyle sorularla bunaltmadim kendime yapilmasini istemedigim icin amaa....aptalmisim yaa bir yil i gecmis ben salak rüyalarla hayel alemine dalmisim oda orospulara dalmis , yok yani neyim eksikti benim evlenmeye cevrek kala aldatildim yabanci kizlar olcak gizli olcak oldu kötü birsey yok hadi sadece net üzeri real olmasin ne fark ederki , hayir oda yasiyacak o tamam derse devam edirz berabere oluruz yoksa ayriliriz rezillikle kalir
Kimse dikkat vermemis ama,
Gizli hesabi olmasi,sifreleri vermek istememesi bir sekilde aciklanabilir olsa da,biseyleri silmesi ve siz cop kutusundan bakmaya calisinca elinizi kolunuzu tutup sizi itmesi,laptopu elinizden almasi pek aciklanabilir degil.
Basimdan benzer bir olay gecmisti malesef erkeklerin bu "benim ozelim" muhabbeti hic iyi yerlere cikmiyor.
lütfen, ama lütfen öncelikle kendine kızıp da kendini yıpratma. bunun ne aptallıkla, ne salaklıkla ilgisi olabilir... hepimiz sevdiğimiz insana güvenmiyor muyuz? eğer güven duymayacaksak ilişkinin ne anlamı kalır ki zaten... o yüzden, bir de bu şekilde kendini üzme.
şu an çok kızgın olduğunu anlayabiliyorum. sana tavsiyem, olabildiğince sakinleşmeye çalışıp, ne yapacağına karar verme işini bundan sonraya ertelemen.
bir de, şunu merak ettim. siz tartışırken nişanlın ciddi ciddi mi konuşuyo, yoksa alaycı bir ifadesi mi var?
yok güzelim kısasa kısas yapma hiç hoş değil ondan farkın kalmaz kiya şimdi yazdıkların bileklerimden tuttu falan demen işleri daha da karıştırıyor çok telaş yapmış dediğim gibi siz evliliği biraz askıya alın
evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?