Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Tabi ki oluyordum eve destek benim evliliğimi hala kabullenemedi, öz güvenim gitti kendime, onlar sandı ki ben onlarsız yapamam ararim gelin diye, ama asla huzursuzluk tan başka bisey getirmiyorlar
Aileniz evlatlarının evlendiği kabulleniyor, kabullenemedikleri artık maddi sömürü yapamayacak olmaları, sizden kaybettikleri parayı damattan çıkarırlar sanmışlar o da olmamış, siz kendinize gelmezseniz evliliğiniz biter, anneniz de çocuğunuz üzerinden sizi sömürmeye devam eder.

Aklınızı başınıza toplayın, senelerce sevdiğiniz flört ettiğiniz adamla evlenmişsiniz, şansınıza adam da karakterli çıkmış, kendini de sizi de ezdirmiyor, siz de eşinizi çocuğunuzu ezdirmeyin laf söyletmeyin, ola ki çocuk büyüdüğünde yeniden çalışmaya başlarsanız aileniz yine yakanıza yapışacak, bugünleri hatırlayıp 5 kuruş vermeyin, aile de bir yere kadar.

Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey
Sevgili konu sahibi kırkınız çıkmış, kırkınızdan sonra da akşamları anneniz gelmiş, artık zaten bebeğinize tek bakmanız gerekiyor, yanınızda birileri kaldıkça sizin bebekli hayata alışma süreciniz o kadar uzayacak. Ben henüz kucağıma almadım, doğuma az kaldı o yüzden bilgiçlik taslamaktan çekiniyorum ama, ben yurtdışındayım annem bir aylığına gelip kalabilecek, devamında bebeğe ben yalnız bakacağım, başka çarem yok. Ben yurtdışında yaşıyorum aileler Türkiye’de, Bunu bilerek bebek yaptık, sorumluluğu bizde, kendimiz bakacağız diye. İnşallah rabbim kolaylığını verir. Benim en çok okuduğum şey anne ne kadar gergin ve stresliyse bebek de öyle oluyor. O yüzden sakin kalın, bebekle rutininiz oluşturun ve birbirinize alışın ❤️ Bu aile bugün geri gelse yarın başka şekilde yine zarar verir size, buna izin vermeyin

37 yaşındasınız. Güçlü mantıklı olmanız gereken yaştasınız. Evlendikten sonra öncelik kurduğun ailendir onun huzurudur anne baba diye ağlamaya gerek yok. Olan huzurunuzu kaçırıyorlar sizde ağlaşıyorsunuz. Hastaneden cıktıktan sonra 27 yaşında tek başıma bakmaya başladım bende çocuğuma ki annemde kayınvalidemde kalmak istediler. Siz streslisiniz cocuk ağlıyor doğal olarak ona odaklansanız 1 haftaya kalmaz herşeyini çözersiniz. Böyle anne baba kardeş tepenizde olacağına hiç olmasınlar daha iyi. Bela arıyorsunuz başınıza. Onlar bana tavır alacağına ben onlara almıştım çoktan.

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Mesafeni koy eşim böyle şeylerden hoşlanmıyor ben evliyim tek yasamıyorum de ailenin evi yokmu ne demek kardeşin seninle kalacak saçmalığa bak sacmalamaaaaaa uğraş bul kendine ayy ne toksik bir ailen var ailede olsa mesafe koyulmalı ya

Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey

2 aylık bebek olan evde kim sigara içiyor ? Siz de mi sigara içiyorsunuz ?

Ben de bebeğime tek başıma baktım, bir tek biz değiliz ki çooo..k örnek vardır böyle. Misler gibi bakarsınız. Bir kere internet var elimizin altında, bilmediğiniz her şeyi anne bebek forumlarında, burada sorabilir fikir alabilirsiniz. Bebek yıkamayı kolaylaştırmak için bebek küvetlerine takılan bir şeyler oluyor, mutlaka edinin. Ben hep tek yıkadım ve ilk yıkadığım bebek de kendi bebeğimdi. Çok becerikli, hamarat filan da değilim. Hatim indirirdim başlarda yapıp bitirene kadar. Sizin stresiniz bebeği çok etkiliyor, ayrıca bebeğiniz daha bir süre daha ağlayabilir, normaldir korkmayın. :) Sıkıca giydirip bir yarım saat kadar yürüyüş yapabilirsiniz size de iyi gelecektir.

Çocuğunuza tek bakın benim kız da üç aylık olacak her şeye ağlıyor tek bakıyorum küçük doğdu ilk baştan beri eşimle banyo yaptırıyoruz. Evet çok zor bazen kan şekerim düşüyor durmuyor yemek yiyecek vaktim yok ama böyle bir aule evinizde olursa o yuva devam etmez . Dua edin sizinle kus kalsinlar

Aileniz evlatlarının evlendiği kabulleniyor, kabullenemedikleri artık maddi sömürü yapamayacak olmaları, sizden kaybettikleri parayı damattan çıkarırlar sanmışlar o da olmamış, siz kendinize gelmezseniz evliliğiniz biter, anneniz de çocuğunuz üzerinden sizi sömürmeye devam eder.

Aklınızı başınıza toplayın, senelerce sevdiğiniz flört ettiğiniz adamla evlenmişsiniz, şansınıza adam da karakterli çıkmış, kendini de sizi de ezdirmiyor, siz de eşinizi çocuğunuzu ezdirmeyin laf söyletmeyin, ola ki çocuk büyüdüğünde yeniden çalışmaya başlarsanız aileniz yine yakanıza yapışacak, bugünleri hatırlayıp 5 kuruş vermeyin, aile de bir yere kadar.

Mune Mune üyenin tüm mesajlarını okuyun. Ailesinin tepkisinin altından farklı bir şey çıkacak gibi duruyor.

37 yaşında yetişkin bir kadın, 2 aylık bebeğini emzirmesine rağmen; günde 2-3 sigara içmeyi normal kabul ediyor. Evdeki kavga ve tartışmaların sebebi çok farklı da olabilir.

Bazi anneler kizlarinin yuvasinin ortasina bomba birakmaya ne kadar merakli oluyor. Erkek ailesi de olsa, kadinin ailesi de olsa böyle bir talepte kimse zoraki bir durum yoksa bulunamaz. Dogru hareket etmissiniz. Esiniz de hakli: bu günleri unutmayin. Bebeginize elbet bakarsiniz ve büyütürsünüz. Sorulariniz olursa burda da sorarsiniz, cocuk doktorunuza da danisirsiniz. Ama yaptiklarini unutmayin. Hassas bir dönemdesiniz ve ailenizin yaptigi bencillik ve arsizlik. Evliliginizi muhakkak koruyun onlardan
Eşimi ve kızımı çok seviyorum elbet bu zor günler geçecek, torunum diye hiç aradığı zaman aramayın anne diycem biz sizinle geçinemiyoruz, ne sizin huzurunuz bozulsun nede benim diycem

Bebeğinize direkt verin yaksın bir tane. Şaka mı yapıyorsunuz ?

Birde bebek cok agliyormus. Yani konu sahibini yermek icin demiyorum, ama emziriyorsa hem anne sütüne geciyor ve bu bebege zarar (bütün zehirli maddelelerin türkce isimlerini bilmiyorum ama Internetden acip okuyabilir). Arastirmalara göre onlar bebegin barsaklarinda toplaniyor. Birde bebekler kokulara cok hassas oluyorlar. Evde o ve kiyafetde o koku varsa rahatsiz oluyordur.

Ay konunun devamını okudukça şok oldum bu nasıl aile? Konu sahibi kızım şimdi uyudu tam bir buxuk saattir ağlıyor sebep yok üstünü değiştirdim diye kızdı . Yani bebekler böyle sizin de durumunuzu anlıyorum ama tek kalmazsanız alisamazsiniz

Çocuğunuza tek bakın benim kız da üç aylık olacak her şeye ağlıyor tek bakıyorum küçük doğdu ilk baştan beri eşimle banyo yaptırıyoruz. Evet çok zor bazen kan şekerim düşüyor durmuyor yemek yiyecek vaktim yok ama böyle bir aule evinizde olursa o yuva devam etmez . Dua edin sizinle kus kalsinlar
Evet duş alamıyorum yemek bile yiyemiyorum bunların hepsi tatlı ve geçici yorgunluk, Rabbım çok büyük

Tabi ki oluyordum eve destek benim evliliğimi hala kabullenemedi, öz güvenim gitti kendime, onlar sandı ki ben onlarsız yapamam ararim gelin diye, ama asla huzursuzluk tan başka bisey getirmiyorlar
Yoooo aksine, sizden fazla kabullendi sizin evliliğinizi. O kocanız sizi bi boşamaya kalksın bakalım, anneniz damadın ayaklarını yalıyor mu yalamıyor mu, görüşürüz.

Kızkardeşiniz bu olaylar olmadan önce çocuğunuzamı bakıyordu? Eşiniz eve gelince hadi isin bitti evemi git diyordunuz. Kardeşiniz ve annenizi sanki biraz kullanmışsınız gibi geldi. Ama tabiki sizin eve yerleşmeye hakları yok, ama sürekli sizin evdelerse bari yatak alalım yanımız belimiz ağrımasın diyemi düşündüler

Evet duş alamıyorum yemek bile yiyemiyorum bunların hepsi tatlı ve geçici yorgunluk, Rabbım çok büyük
Evet eşiniz gelince yikanirsiniz ben mesela meyve yiyorum hızlıca bol su için süt öyle hemen kesilmez kalkın ayağa sizin bir aileniz var çocuğunuz ve eşiniz diğer aileniz size sadece zarar veirigor . Kardeşiniz de evlenince ye kadar sizde kalamaz ne alaka eşiniz dese ne yapardınız ve yaşınız da 37 lutfrj yapmayın küçük deiglsiniz ben 27 yaşımdayım evimde bu kadar adam istemezdim annem on iki saatlik yoldan geldi ilk on gün durdu gitti

Ailem bu kış çıkana kadar bende kalacaklar mis kız kardeşim de evlenene kadar kalacakmış 36 yaşında kardeşim, koltuklarda yatıyorlarmış mahvolmuş annem yatak alacakmış, konuşayım dedim eşimle, o kim miş onunla konusacakmisim ben, öyle diyo annem
Konu sahibi bir Silkelenin annesiniz anne o bebeğin ağlak depresif bir anneye değil, güçlü bir anneye ihtiyacı var.Toy değilsiniz yaşınızda var,açın video izleyin başka annelerin deneyimini okuyun fikir edinin,anne iç güdülerine güvenin.Ya da size ,evinize, eşinize saygısı olmayanları yalvar yakar geri çağırın,ve uzaktan yuvanizin yıkılmasını izleyin.....

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Bunda üzülecek bişey yok sonuçta senin evin senin hayatın, ailen sen istemeden gelip evinde kalamaz, üzülmesi gereken sen değil sana bu teklifi yapan ailen olmalı, hem istemesen bile seni neden engellemişler, seninle sadece çıkarları için mi konuşuyolarmış?

Back
X