Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey