Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Siz tam okumamissiniz galiba annem işten 5te geliyo 8 de kendi yatağımda yatiriyorum ben annemi gece 1e kadar 1den sonra da uykusunu almış oluyo tabiki yani koltuğa geçiyor Bi kaç saat sonra gidiyor zaten

Annenize uyguladığınız, aynı yatma düzenini deneyin bakalım; iddia ettiğiniz kadar rahatmıymış.

Anneniz kaç yaşında ?

Siz tam okumamissiniz galiba annem işten 5te geliyo 8 de kendi yatağımda yatiriyorum ben annemi gece 1e kadar 1den sonra da uykusunu almış oluyo tabiki yani koltuğa geçiyor Bi kaç saat sonra gidiyor zaten
Allah herkese hayirli evlat versin. Kendiniz ayni duzende uyuyun bakalim hemde kadin calisiyor ve kim bilir kac yasinda.

Boğuluyorum evde tek başıma, korkuyorum endişeleniyorum, aniden çocuğum oldu eve kapandım çalışıyordum param vardı geziyordum, aniden eve kapandım psikolojim bozuldu, bunaliyorum kimsem yok bazen kizimi susturamiyorum ne istedigini bilmiyorum bende onunla birlikte ağlıyorum ve ailem tarafından en çok desteğe ihtiyacım olduğu şu zamanlarda kimsem yok, 5 gündür yikanmiyor du yavrum eşimle ikimiz yıkamaya çalıştık, gözlerim hep yaşlı, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Amin inşallah
lohusa depresyonu geciriyor olabilirsiniz, ihmal etmeyin, bir psikologa ya da psikiyatrsite gidin bir an once

Doğru olanı yapmışsın. Ne demek sana yerleşecekler!
2 aylık bebek ağlar korkma normal. Konuşamıyor sıkılıyor ağlıyor. Acıkıyor ağlıyor, altına yapıyor ağlıyor, gazı oluyor ağlıyor normal yani. 6 aylık olunca daha kolaylaşır işin. Güler oynar döner durur kuzu. Ne üstünü kestireceksin beş pata etmezler için boşversene

Kardeşinizin evlenene kadar sizde kalması, annenizin eşiniz hakkında ileri geri konuşması vs bunlarda kesinlikle haklısınız lakin kardeşiniz ve siz aile bağımlısı kadınlarsınız, biriniz tek başına bebeği yıkayamıyor, diğeri evde yalnız kalamıyor, artık büyüyün ve ailem destek olmuyor diye ağlamayın zira 20 yaşında değilsiniz, yaşınız 37.

Allah herkese hayirli evlat versin. Kendiniz ayni duzende uyuyun bakalim hemde kadin calisiyor ve kim bilir kac yasinda.
Ben nankör gelmiyorum ki babam kardeşim kedi herkez benim evime geldi ve kardeşim evlenene kadar bende kalacakmış bunu annem soyluyo, ve ağıza alınmayacak hakaretler ediyor, Allah annenin de hayırlısını versin, ben yıllarca çalıştım hep anneme verdim ev aldık, kardeşimin bütün ihtiyaçları bana ait ti

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Annenin evi yok mu anlamadım

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Eşin haklı, ailen ne vicdansızmış ki lohusalık günlerinde seni böyle üzmüşler

Anne bence buyuk ayip etmis. Dogurmus, bakmis, buyutmus, evlendirmis, cocugunuza bakiyor, calisiyor insan koltuk cok kotu der mi? Gercekten ayip yaptigi. Gerekirse yerde yatip ise gitmeliydi ve cocugunuzun cocuguna bakmaliydi. Ben olsam yuzune bakmam. 37 yasindasiniz annenizin yasini da hesaba katarsak yaptigi cok ayip.
Oha konu sahibi 37 yaşında
Annem gelsin çocuğa baksın mı diyor
Valla bazı insanlar sorumluluk almamış oluyor yıllarca konu sahibi kendime gel 😅

Doğru olanı yapmışsın. Ne demek sana yerleşecekler!
2 aylık bebek ağlar korkma normal. Konuşamıyor sıkılıyor ağlıyor. Acıkıyor ağlıyor, altına yapıyor ağlıyor, gazı oluyor ağlıyor normal yani. 6 aylık olunca daha kolaylaşır işin. Güler oynar döner durur kuzu. Ne üstünü kestireceksin beş pata etmezler için boşversene
İnsan üzülüyor işte anne sonuçta niye böyle yaptılar, yavrum günden güne büyüyor her gün daha da güzel oluyor onu sevmek hele gülmeleri gamzeleri ona bakınca bütün üzüntüm geçiyor

Valla bazı insanlar sorumluluk almamış oluyor yıllarca konu sahibi kendime gel 😅
Ben hala lohusayim 37 yaşında olmam daha önce dogurdugum anlamına gelmez, aniden el kadarbebekle tek basima kaldim, stres yaptım gunden güne öğreniyorum

Ben nankör gelmiyorum ki babam kardeşim kedi herkez benim evime geldi ve kardeşim evlenene kadar bende kalacakmış bunu annem soyluyo, ve ağıza alınmayacak hakaretler ediyor, Allah annenin de hayırlısını versin, ben yıllarca çalıştım hep anneme verdim ev aldık, kardeşimin bütün ihtiyaçları bana ait ti
Siz cagirmissiniz hala bile bebege bakamadiginiz icin kalmasini istiyorsunuz. Sizin yuzunuzden herkes duzeninden olmus neyseki gitmislerde rahata ermislerdir. Tek hakli noktaniz var ne kadar dogru bilemiyorum ancak kardesiniz evlenene kadar kalma konusu onun haricinde yazdiginiz yorumlardan haksizliginiz gozukuyor. Bebeginizi sigaraya daha fazla maruz birakmayin ayrica nerde icerseniz icin sizin sutunuzle o bebege geciyor zehir. Cocuk degilsiniz koca kadinsiniz azicik bilincli olun.

Bence burda konu sahibi senelerce onlar icin kosturdugu ailesinden destek beklemis "simdi sira bende" diye,ama istekler ve hayatlar uymuyor iste. Destek beklemesi toafima gitmedi. Herkes icin ilk aylar ayni gecmiyor. Konu sahibinin acemiligi bir kenara birazda öz güven eksikligi var

Bence burda konu sahibi senelerce onlar icin kosturdugu ailesinden destek beklemis "simdi sira bende" diye,ama istekler ve hayatlar uymuyor iste. Destek beklemesi toafima gitmedi. Herkes icin ilk aylar ayni gecmiyor. Konu sahibinin acemiligi bir kenara birazda öz güven eksikligi var
Yıllarca anneye para göndermiş şimdi 2-3 ay çocuğuma bakmıyor diyor sanırım hmm daha anlaşılır oldu

Valla konu sahibine tavsiyem annen de olsa kimseden bir şey bekleme
Annen de olsa kendini maddi manevi kullandırma
Kararında yardım yapmalıydı her kazandığını annesine vermemiştir inş

Sizin olaylari anlatma sekliniz cok abartili geldi bana. yazdiklariniza bakilirsa kendinize surekli yardimci istediginiz icin en son kardesin evlenene kadar sizde kalsin demis olabilirler. Cunku ben olsam aynisini derdim. Sadece kendi camasirlarini makinaya atiyorlar, annem isten gelince bana yemek soruyor, annem dolmus parasi vermek istemedigi icin evi yakin aldik, koltuktan rahatsizmis diyen birine ben olsam kardesin emekli olana kadar sizde kalsin derdim. Normal olarak yatak da almak isterim. Neden koltukta yatayim? Siz bildiginiz yatili yardimci istiyorsunuz. Bakin sizden yatak bile beklememisler onu bile kendileri alacaklarmis. Insanlar koltuklarda ne hale geldilerse artik.

8 sene sonra evlenmissiniz kocam da kocam diyorsunuz ama hic cocugum demiyorsunuz. Yasadiginiz seyin adi nedir onu da bilmiyorum ama acilen toparlanmaniz lazim onu biliyorum. Butun gun agalayarak bir yere varamazsiniz.

Moralinizi bozmak istemem ama yas 37 anladigim kadari ile evlenmenize bir mani yokmus bu gune kadar ama 8 sene beklemissiniz ve hamile kalinca evlenmissiniz. O kocaniza o kadar guvenmeyin ailenizle kotu olmayin derim. Kapilari sert kapatmayin ki donmek icin yuzunuz olsun.

Siz cagirmissiniz hala bile bebege bakamadiginiz icin kalmasini istiyorsunuz. Sizin yuzunuzden herkes duzeninden olmus neyseki gitmislerde rahata ermislerdir. Tek hakli noktaniz var ne kadar dogru bilemiyorum ancak kardesiniz evlenene kadar kalma konusu onun haricinde yazdiginiz yorumlardan haksizliginiz gozukuyor. Bebeginizi sigaraya daha fazla maruz birakmayin ayrica nerde icerseniz icin sizin sutunuzle o bebege geciyor zehir. Cocuk degilsiniz koca kadinsiniz azicik bilincli olun.

Kardeş kedisini bırakıp, ablasına gelmemiş 2 ay boyunca. Kedisiyle geldiğinde de; konu sahibi ve eşi mutfakta sigara içiyor, kedi de mutfakta yatıyor diye çıkmış tartışma.

Kedisini yalnız evde bırakamayan, sigaradan sakınan kardeşin; evlenene kadar ablasında kalacak olması bana inandırıcı gelmiyor.

Hay Allah razı olsun ya neler neler yaziyolar kendimi iyice kötü hissettim

Back
X