Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Ben hala lohusayim 37 yaşında olmam daha önce dogurdugum anlamına gelmez, aniden el kadarbebekle tek basima kaldim, stres yaptım gunden güne öğreniyorum
hemen alisirsin, uzulme. eger bebek problemli bir bebek degilse (gaz vs gibi) o zaman tek basina daha rahat bile bakarsin

Kardeş kedisini bırakıp, ablasına gelmemiş 2 ay boyunca. Kedisiyle geldiğinde de; konu sahibi ve eşi mutfakta sigara içiyor, kedi de mutfakta yatıyor diye çıkmış tartışma.

Kedisini yalnız evde bırakamayan, sigaradan sakınan kardeşin; evlenene kadar ablasında kalacak olması bana inandırıcı gelmiyor.

Kardes evdeki kediden korktugu icin gelememis anladim ben. Evlenene kadar kalma olayi konu sahibine bir seyler anlatmak icin soylenmis bir laf sanki.

Yıllarca anneye para göndermiş şimdi 2-3 ay çocuğuma bakmıyor diyor sanırım hmm daha anlaşılır oldu

Valla konu sahibine tavsiyem annen de olsa kimseden bir şey bekleme
Annen de olsa kendini maddi manevi kullandırma
Kararında yardım yapmalıydı her kazandığını annesine vermemiştir inş
Ev aldık krediyi 5 senedir ikimiz ortak ödedik annemle, sonuçta annemin evi ama kardeşimin a dan z ye herseyi bana ait di, eve hergun ellerim dolu giderdim, bunları söylemem normal değil evet ailem sonuçta ama neden anneme zor geldi, 2 ay durmuş sa yanımda, annem sonuçta, daha neler neler var soyliyemedigim

Ev aldık krediyi 5 senedir ikimiz ortak ödedik annemle, sonuçta annemin evi ama kardeşimin a dan z ye herseyi bana ait di, eve hergun ellerim dolu giderdim, bunları söylemem normal değil evet ailem sonuçta ama neden anneme zor geldi, 2 ay durmuş sa yanımda, annem sonuçta, daha neler neler var soyliyemedigim
Tapu kimin üstüne annenin mi ? O zaman anneye almışsın evi
Bebeğe bakma git evimde de kalma de

Sen anneni kölen falan sandın galiba. Yazık kadın herşeyine koşmuş, sonra da kötü olan o olmuş.
Konuyu okuyan da anneni paragöz bir kadın sanar, Allah evladın da hayırlısını versin :dua::dua::dua::dua::dua:
Torunu degilmi koleyle ne alakası var anlamadım, işten geliyor ben onu zaten hemen 8 gibi yat anne sen diyordum, gene ben bakıyordum çocuğuma, siz annemi tanımıyorsunuz ağzının ne kadar terbiyesiz olduğunu bilseniz, ses kayıtları attı bana, eşim duydu dinlerken ben birdaha onları görmek istemiyorum diyo senin anandır bisey diyemem dedi

Torunu degilmi koleyle ne alakası var anlamadım, işten geliyor ben onu zaten hemen 8 gibi yat anne sen diyordum, gene ben bakıyordum çocuğuma, siz annemi tanımıyorsunuz ağzının ne kadar terbiyesiz olduğunu bilseniz, ses kayıtları attı bana, eşim duydu dinlerken ben birdaha onları görmek istemiyorum diyo senin anandır bisey diyemem dedi

O ses kayitlari esinize yinede dinletmeyin derim. Heleki ses kayitlarda esinizin adi felan da geciyorsa. Bu aileler arasinda da gerilime yol acar. Yine siz üzülürsünüz

Tapu kimin üstüne annenin mi ? O zaman anneye almışsın evi
Bebeğe bakma git evimde de kalma de
Diyemiyorsun işte herseye alındılar eşim Pet şişelerde su alıyor ona bile laf ettiler bıktım bu sitelerden su içmeye dediler, salonda yaniyo şuan petek, kapıları kapatmaktan bıktık dediler

Hay Allah razı olsun ya neler neler yaziyolar kendimi iyice kötü hissettim

Allah rizasi icin sevabina birileri su aileyi linclesin ya sevaptir.

Konu sahibi umarim depresyondasinizdir yoksa insanlar beni her gecen gun daha cok korkutmaya basladi. Goren de canavar bir anne var sanir. Iyilikten maraz dogarmis ne kadar dogru.

Olaylar biraz birbirine karistigi icin ve sizin hayatinizin genelini bilmedigimiz icin olabiliyor böyle. Stresten ve heleki sigaradan uzak durun. Yeter li kadar stresli gecmis zaten son günler sizin icin.
Son iki ay neler çektiğimi ben ve Allah biliyor içinde olsalar bu şekilde suçlamazlar di beni, eşim çok kızıyor bana sana neler diyolar 2 gün sonra yumuşuyorsun diye, anne işte kıyamıyorum

Olaylar biraz birbirine karistigi icin ve sizin hayatinizin genelini bilmedigimiz icin olabiliyor böyle. Stresten ve heleki sigaradan uzak durun. Yeter li kadar stresli gecmis zaten son günler sizin icin.
Son iki ay neler çektiğimi ben ve Allah biliyor içinde olsalar bu şekilde suçlamazlar di beni, eşim çok kızıyor bana sana neler diyolar 2 gün sonra yumuşuyorsun diye, anne işte kıyamıyorum

İlk önce annem geldi yıllık iznini kullanım 21 gün sonra babam geldi annem iş çıkışları gelmeye devam ett, sonra kardeşim başladı arayıp aglamaya yalnız korkuyorum artık kalamıyorum demeye geceleri yatamıyorum yemek yiyemiyorum yalnız demeye başladı, kedi var diye gelemiyordu benim evime, abla Bi konuş eniştem kabul edermi kediyi dedi bana konuştum oda napiyosan yap dedi ben akşam eve gelince senin yüzünü gülerken göreyim yeterki dedi

Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey

Ben nankör gelmiyorum ki babam kardeşim kedi herkez benim evime geldi ve kardeşim evlenene kadar bende kalacakmış bunu annem soyluyo, ve ağıza alınmayacak hakaretler ediyor, Allah annenin de hayırlısını versin, ben yıllarca çalıştım hep anneme verdim ev aldık, kardeşimin bütün ihtiyaçları bana ait ti

Kardes evdeki kediden korktugu icin gelememis anladim ben. Evlenene kadar kalma olayi konu sahibine bir seyler anlatmak icin soylenmis bir laf sanki.

Kedi kardeşin kedisi. Kediyi ablasının evine getirebilmek için izin istemiş.

Hayır, içinizde büyüyememiş bir kız çocuğu olduğu için ilgisiz kalmaya 2 gün dayanabiliyorsunuz.

Diğer yazdıklarınızdan bağımsız soruyorum, Kızının evine yatak aldırmak istemesi normal mi ?
Çocuğa bir süre bakacaksa en azından rahat edeceği bir yerde yatmalı. Annesini sevip sevmemesi sorun değil. Ben bazı kanepelerde uyuyamıyorum. Gece devamlı uyuyorum. Biri bana gel çocuğa bak dese en azından rahat uyuyabileceğim bir yer isterim. Annesi 2 aydır sanırım kanepede yatıyormuş. 3 ay kadar daha kalacağını belirtmiş. Az bir süre de değil.

Bana bir de annesi mecburiyetten çocuğa bakıyormuş hissiyatını verdi. Maddi durumları ev veriyordur diye bakmaya karşılık bunu istemiştir.

Böyle bir şey başıma gelse muhtemelen yapacağım şey yatacağı yeri rahat ettirme olur. Gidip yatakodası takımı almam da geçici yatması için baza veya kanepe üstüne minderimsi bir şey alırım.

Benim anladığım ailenizi siz çağırmışsınız ve onlarsız bebeğinize bakamıyorsunuz ki beş gündür bebeği yıkamamışsınız. Anneniz tüm yıllık iznini sizde kullanmış, yetmemiş işten çıkıp gelmiş. En son olmayınca kardeşin evlenene kadar sana destek olsun demiş. Siz de şimdi bunu kardeşimi başıma yıkıyorlar olarak yansıtıyorsunuz.

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki. Anneniz gündüz çalışıp akşam boyunca da çocuğunuza baksın, gece olunca da kalksın evine gitsin ve bu böyle aylarca sürsün mü?

Son düzenleme:
Back
X