- Konu Sahibi zeynebimsilam
merhaba arkadaslar ; buraya ilk defa konu açacagim ... o yuzden , anlatisimda herhangi bir sorun olursa kusuruma bakmayin :) benim çok sevdigim, arkadasim diye bile hitap etmedigim bir dostum var.. (benim için arkadas ve dost kavramlari farklidir) neyse konuya geçeyim, bu dostumla ikimiz çok iyi anlasiyoruz ve dertlesiyoruz. birbirimizin her derdini biliriz neredeyse . fakat dostumun bazi davranislari benim pek hosuma gitmiyor soyleki ; mesela çocuklarimizla disari hava almaya gideriz (her ikimizinde 2ser tane çocugu var) dostum yanina çocuklarinin disarida ihtiyaç duyabilecegi hiç bisey almaz .. çunku bebek çantasi kuçuktur, ogun pembeli siyahli bebek arabasiyla çikmissa siyah bebek çantasini alir oda çok kuçuk oldugu için içine bisey sigmaz... ben ise su , içecek seyler yedek kiyafet, islamk mendil , kuru mendil, çocuklarima biskuvi , muz , yada yogurt gibi seyler alirim sidarida oyanlandirabilemk için .. mesela bisey olur oyun varmi buyun varmi habire bana sorar, bir degil iki degil bi yerde insan dusunuyor o niye yaninda bulundurmuyor diye ?? neyse kuçuk çocuguma yogurt yedirecem mesela , kizi oteki taraftan bagirir mama mama diye , hiç bisey vermez eline çunku yaninda yoktur bende kizima vermeyi birakirim onun kizina yediririm ... sonra buyuk çocugum oynar ziplar gelir annecim susadim diye, ona su içirirken bu sefer onu oglu gelir okadar bagiri ki bende bende içecem tepinir çocuguma içirmeyi birakir onun ogluna içirmeye baslarim suyu benimki yuzunu asar yavrum benim .. dun beraber bir arkadasimiza gittik mevlutu vardi, bizimkiler oynuyor onun oglu ne aliyorsa kizimin elinde bagira çagira aliyor elinden benimde kizim çok hassas hemen agliyor bisey demiyor çocuguna .. sonra benim kizim elinden biseyi almak istediginde yuksek sesle deminde o senin elindekini ali sende bu sefer vermeyeceksin dedi çok uzuldum .... hayret edilecek sekilde pek dikkagtli degil boyle seylere, oysaki çok temiz çok titiz ve dost canlisi bir insandir .. neyse tum bunlari geçelim, birde para mevzusu var... dostuma ehliyet sinavini geçebilmesi için çok acil para lazimdi , benimde kenarda kosede az birikmisim vardi verebilirim dedim verdimde , esimden habersiz hemde ... neyse arada bir dedi iste izine gitmeden once verecegim falan diye, bende acelesi yok diyordum (izine gitmeden verecegim dediginde bisey demiyordum, çunku o parayi izinde kullanmak için biriktiriyordum) neyse simdi benim izin yoluna çikmama 1 hafta kaldi, su siralarda hep parasizliktan bahsediyordu, ama gel gor ki o parasizlik içinde , kizina salon tutup pahali bir dogum gunu yapti ustune birde izine gidecegini soyledi uçakla beraber??? yani ben para mevzusunu , zamaninda acelesi yok dedigim için açamiyorum çekiniyorum, sizce paraya ihtiyacim oldugunu nasil fark ettirebilirim.. çok uzun oldu hakkinizi helal edin ama bana bir akil verin ne olur.. dostumu kaybetmek istemem ama parayida almam lazim ?? fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar, kirmadan kirilmadan isin içinden çikmam lazim ... sevgiler...
:18: