Sevdiğim gitmiş çoktan

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
anlatmaya ne kadar baştan başlacağımı bilemiyorum. en baştan başlayım en iyisi:14: liseyi bitirdiğim yaz tanıştım onunla.hoşlandı benden bende ondan çıkmaya başladık ama benim yaşadığım şehire çalışmak için gelmiş 3 hafta sonra gitti kendi şehrine arada sadece 3 saatlik mesafe vardı. biz ayrıldık ama o aradı telefonla görüşmeye başladık. sadece o istediğinde konuşuyoduk neden mi bilmiyorum. ona çok aşık oldum ben ilk kez aşık oldum.
ben üniye hazırlanıyordum bu arada ayrılalım dedi senin hayatında üni olcak bense lise mezunuyum dedi.istemedim ama yapcak bşey yoktu. 1 ay sonra tekrar aradı dayanamadım dedi sonra konuşmaya başladk yine ve bu seferde sen güzelsin ben değilim ayrılalım dedi bunlar bahane başka birimi var dedim yok dedi:5:

yine aradı bu aynı şekilde 1 yıl devam etti, kaç kez ayrıldı geri aradı:14: hataydı onla konuşmak ama yüreğim yanıyodu onun sesini duymadığımda kalbim ağrıyordu:14:

yaşadığım şehire geldi 3 kere bende 1 kere onun yanına gittim ama sadece 3 4 saat görüşebiliyoduk:14: ben üniyi kazandım ilk gün aradı nasıl olduğunu sordu çok istiyodu oda ünide olmak ama artık unutmuş herşeyi düşük puan aldı, bendende 6 yaş büyük baya unutmuş bilgileri neyse işte.. biz sevgilimiyiz diyordum birbirimizin herşeyiyiz ömür boyu birlikte olcağız diyodu:14::14::14:
vee çok uzun zaman aramadı daha sonra bi kez aradı hakkını helal et dedi bidaha aramıcam dedi etmiyorum dedim, öünkü kendini iç unutturmadı hep aradı..
bu konuşmadan aylar sonra msnde gördüm evlendim dedi:14: Allah mutlu etsin dedim ve çıktım:14:
içimde öyle bir acı vardı ki bunu anlatmak mümkün değil.

2,5 yıl oldu yüzünü hiç görmedim sesini duymadım:85: msnde o görüşmemizi saymazsak, ama hep rüyalarımda hep aklımda.. zamanlı zamansız aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum. onsuz hayatım nasıl devam edecek sabahlara kadar telefonda konuşurduk bana söz vermişti şimdi nerede:14:
yüreğimin acısı hafiflemiyo sevdiğim evlenmiş ilk aşkım evlenmiş:14:

evli biri aklımda diye kendime kızıyorum ama ben aşık olduğumda o evli değildiki:14: ve ben evli olduğunu öğrenince sildim msndende:14:

aylar önce rüyamda gördüm kafası eğikti yüzüme bakmadan konuşuyodu:85:
acım hafifler mi bilmiyorum ama çok yaralandım ben:14:

kimseyi sevemiyorum unutamıyorum dayanamıyorum. çok uğraştım ama olmadı sabah uyandığımda bile aklımda oluyor yıllarım heba oldu onun uğruna:14:

Canım ck uzuldum okurken ama dedıgın gıbı artık o EVLİ.Artık sende onu dusunmeyı bırakıp yenı asklara yelken acmalısın bak ne dıyorsun yıllarımı heba ettım ona" bence artık bır gununu bıle heba etme ...

Canım ck uzuldum okurken ama dedıgın gıbı artık o EVLİ.Artık sende onu dusunmeyı bırakıp yenı asklara yelken acmalısın bak ne dıyorsun yıllarımı heba ettım ona" bence artık bır gununu bıle heba etme ...

haklısın canm o kadar uğraştım ki:14: içimde kandırılmanın yarası evliliğinin şaşkınlığı ve ilk aşkımın hüznü kaldı:14: o arasın diye elimde gecelerce telefonla uyuyakaldığımı bilirim

ilk aşklar kolay unutulmuyor... ama elbet birgün unutacaksın.. sende mutlu olacaksın...
bak üni yi de kazanmışsın... Yeni hayatın yeni aşklar seni bekliyor.. bırak eskiler mazi de kalsın...

ağlama canım yaa...
çoğu kişinin vardır böyle acı aşk hikayeleri.
bak yaşın küçük unutacaksın onu.
karşına biri çıkacak ve iyi ki onunla ayrılmısız da bu sevgilimi bulmuşum diyeceksin.
hayatı kendine zehir etme...

ilk aşklar kolay unutulmuyor... ama elbet birgün unutacaksın.. sende mutlu olacaksın...
bak üni yi de kazanmışsın... Yeni hayatın yeni aşklar seni bekliyor.. bırak eskiler mazi de kalsın...

ağlama canım yaa...
çoğu kişinin vardır böyle acı aşk hikayeleri.
bak yaşın küçük unutacaksın onu.
karşına biri çıkacak ve iyi ki onunla ayrılmısız da bu sevgilimi bulmuşum diyeceksin.
hayatı kendine zehir etme...

sağolun umarım bulurum sevgilimi:17: şimdiye kadar denedim olmadı bundan sonra olur umarım

gecicek hersey canim biraz zaman acin hafiflicek zaman gectikce
hatta hakkini helal ettigin kirginliginin kalmaidigi gün (o kisinin sende önemini yitirdigi an) senin günün olucak bi bakmissin yeniden dogmus yeniden hayata simSIkI sarilmis olucagin
birgün seni cok seven deger veren biri cikicak mutlaka bunu unutma :34: olucak olucak :34:

gecicek hersey canim biraz zaman acin hafiflicek zaman gectikce
hatta hakkini helal ettigin kirginliginin kalmaidigi gün (o kisinin sende önemini yitirdigi an) senin günün olucak bi bakmissin yeniden dogmus yeniden hayata simSIkI sarilmis olucagin
birgün seni cok seven deger veren biri cikicak mutlaka bunu unutma :34: olucak olucak :34:

sağol canımm:16: geçeceğine bende inanmaya başladım sağolun

Hayat o kadar garipki bi gün bi bakmışsın o kişiyi unutmuşsun..ama zaman gerekiyo tabiiki acının hafiflemesi için..tam olarak unutmayacaksın hep aklında olacak ama aklına geldiğinde eskisi gibi canın acımayacak sadece anıların aklına gelecek..çünkü insan ne olursa olsun iz bırakanları unutamıyor sadece acısı hafifliyor..umarım sende çabuk atlatırsın canım..

canım üzüldüm okurken hayırlısı buymuş demekki umarım önüne çok daha iyileri çıkar

Hayat o kadar garipki bi gün bi bakmışsın o kişiyi unutmuşsun..ama zaman gerekiyo tabiiki acının hafiflemesi için..tam olarak unutmayacaksın hep aklında olacak ama aklına geldiğinde eskisi gibi canın acımayacak sadece anıların aklına gelecek..çünkü insan ne olursa olsun iz bırakanları unutamıyor sadece acısı hafifliyor..umarım sende çabuk atlatırsın canım..

umarım canım:14: ona o kadar çok söyledim ki beni sevmiyorsan lütfen arama diye ama aradı. telefonda aradığında her ayrılalım dediğinde ağlardım artık ağlamam hoşuna mı gidiyordu acaba sürekli ayrıldık barıştık durumları vardı, bana bi kere değil defalarca yaşattı ayrılmanın hüznünü, insan sevmiyorsa gider aramaz ama bu ne istediki benden bu kadar çok yordu beni:14:

canım üzüldüm okurken hayırlısı buymuş demekki umarım önüne çok daha iyileri çıkar

çıkar inşallah canım, ama bu süre içinde bi kaç erkek arkadaşım oldu, hiçbirine güvenemedim sanki heran gitcekler gibi geldi bana sonrada bitirdim onlarla ilişkimi:14:

umarım canım:14: ona o kadar çok söyledim ki beni sevmiyorsan lütfen arama diye ama aradı. telefonda aradığında her ayrılalım dediğinde ağlardım artık ağlamam hoşuna mı gidiyordu acaba sürekli ayrıldık barıştık durumları vardı, bana bi kere değil defalarca yaşattı ayrılmanın hüznünü, insan sevmiyorsa gider aramaz ama bu ne istediki benden bu kadar çok yordu beni:14:

Erkekleri anlamak okadar zorki canım arayarak umutlandırıp sonra birden hayatından çıkabiliyorlar..Senin karşına çıkan kişide biraz kararsızmış sanırım ama bunun acısını sen çekiyosun tabiii..O hayatına devam edip evlenmiş bile..Böle biri için inan üzülmeye değmez seni hakedecek birisi değilmiş eğer öle birisi olsaydı ne olursa olsun senin için mücadele ederdi..

Onca yaşanmışlıktan sonra böyle neticelendiyse, artık hayırlısı bu demek lazım bence. Sıkma canını, daha gençsin, zamanla her şey düzelecektir inşallah.

İlla ki bir şey yapmak istiyorsan o kişi için yuvasında mutluluğu için, kendin için de hayırlısı için dua et. Belki bu ilk başta zor olacaktır ama zamanla gönlünü genişletir, emin ol, çünkü bu çok büyük bir erdemdir.

Çok mutlu olursun inşallah. :61:

ilk aşkları unutulması zor olur her zaman ama imkansız değil elbette. onun evli olduğunu biliyosun sonuçta artık bi umut yok ne yazıkki. şimdi sadece geçeceğine inan. hayırlısı bumuş de. inşallah çabucak geçer.

Erkekleri anlamak okadar zorki canım arayarak umutlandırıp sonra birden hayatından çıkabiliyorlar..Senin karşına çıkan kişide biraz kararsızmış sanırım ama bunun acısını sen çekiyosun tabiii..O hayatına devam edip evlenmiş bile..Böle biri için inan üzülmeye değmez seni hakedecek birisi değilmiş eğer öle birisi olsaydı ne olursa olsun senin için mücadele ederdi..

Onca yaşanmışlıktan sonra böyle neticelendiyse, artık hayırlısı bu demek lazım bence. Sıkma canını, daha gençsin, zamanla her şey düzelecektir inşallah.

İlla ki bir şey yapmak istiyorsan o kişi için yuvasında mutluluğu için, kendin için de hayırlısı için dua et. Belki bu ilk başta zor olacaktır ama zamanla gönlünü genişletir, emin ol, çünkü bu çok büyük bir erdemdir.

Çok mutlu olursun inşallah. :61:

ilk aşkları unutulması zor olur her zaman ama imkansız değil elbette. onun evli olduğunu biliyosun sonuçta artık bi umut yok ne yazıkki. şimdi sadece geçeceğine inan. hayırlısı bumuş de. inşallah çabucak geçer.

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için :16: zaten kimse ölene kadar bi insanı düşünmez düşünemez yani zamanla düzeleceğime daha çok inanıyorum artık:34:

canım çok üzüldüm okuyunca kendine fırsat ver unutmak için
hayatına seni sevsecek saygı duyacak insanların girmesne izin ver
umarım seni hakeden biri olur hayatında

bu erkeklerin hepsi böyle heralde kendilerine aşık etmek için olmadık şeyler yapıyorlar,bağlıyorlar söz veriyorlar ömür boyu birlikteyiz diye hepsi yalancı işte erkeklerin, sonrada arakalarına bakmadan bırakıp bir başkasıyla......,
boşver güzelim öyle bir insan için kendini üzmeye bile değmez,akıttığın göz yaşının bir damlasına bile değmez,hakkında hayırlısı canım

bu erkeklerin hepsi böyle heralde kendilerine aşık etmek için olmadık şeyler yapıyorlar,bağlıyorlar söz veriyorlar ömür boyu birlikteyiz diye hepsi yalancı işte erkeklerin, sonrada arakalarına bakmadan bırakıp bir başkasıyla......,
boşver güzelim öyle bir insan için kendini üzmeye bile değmez,akıttığın göz yaşının bir damlasına bile değmez,hakkında hayırlısı canım

hakılısın canm çok haklısın:26:

Back
X