anlatmaya ne kadar baştan başlacağımı bilemiyorum. en baştan başlayım en iyisi
liseyi bitirdiğim yaz tanıştım onunla.hoşlandı benden bende ondan çıkmaya başladık ama benim yaşadığım şehire çalışmak için gelmiş 3 hafta sonra gitti kendi şehrine arada sadece 3 saatlik mesafe vardı. biz ayrıldık ama o aradı telefonla görüşmeye başladık. sadece o istediğinde konuşuyoduk neden mi bilmiyorum. ona çok aşık oldum ben ilk kez aşık oldum.
ben üniye hazırlanıyordum bu arada ayrılalım dedi senin hayatında üni olcak bense lise mezunuyum dedi.istemedim ama yapcak bşey yoktu. 1 ay sonra tekrar aradı dayanamadım dedi sonra konuşmaya başladk yine ve bu seferde sen güzelsin ben değilim ayrılalım dedi bunlar bahane başka birimi var dedim yok dedi
yine aradı bu aynı şekilde 1 yıl devam etti, kaç kez ayrıldı geri aradı
hataydı onla konuşmak ama yüreğim yanıyodu onun sesini duymadığımda kalbim ağrıyordu
yaşadığım şehire geldi 3 kere bende 1 kere onun yanına gittim ama sadece 3 4 saat görüşebiliyoduk
ben üniyi kazandım ilk gün aradı nasıl olduğunu sordu çok istiyodu oda ünide olmak ama artık unutmuş herşeyi düşük puan aldı, bendende 6 yaş büyük baya unutmuş bilgileri neyse işte.. biz sevgilimiyiz diyordum birbirimizin herşeyiyiz ömür boyu birlikte olcağız diyodu

vee çok uzun zaman aramadı daha sonra bi kez aradı hakkını helal et dedi bidaha aramıcam dedi etmiyorum dedim, öünkü kendini iç unutturmadı hep aradı..
bu konuşmadan aylar sonra msnde gördüm evlendim dedi
Allah mutlu etsin dedim ve çıktım
içimde öyle bir acı vardı ki bunu anlatmak mümkün değil.
2,5 yıl oldu yüzünü hiç görmedim sesini duymadım:85: msnde o görüşmemizi saymazsak, ama hep rüyalarımda hep aklımda.. zamanlı zamansız aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum. onsuz hayatım nasıl devam edecek sabahlara kadar telefonda konuşurduk bana söz vermişti şimdi nerede
yüreğimin acısı hafiflemiyo sevdiğim evlenmiş ilk aşkım evlenmiş
evli biri aklımda diye kendime kızıyorum ama ben aşık olduğumda o evli değildiki
ve ben evli olduğunu öğrenince sildim msndende
aylar önce rüyamda gördüm kafası eğikti yüzüme bakmadan konuşuyodu:85:
acım hafifler mi bilmiyorum ama çok yaralandım ben
kimseyi sevemiyorum unutamıyorum dayanamıyorum. çok uğraştım ama olmadı sabah uyandığımda bile aklımda oluyor yıllarım heba oldu onun uğruna

ben üniye hazırlanıyordum bu arada ayrılalım dedi senin hayatında üni olcak bense lise mezunuyum dedi.istemedim ama yapcak bşey yoktu. 1 ay sonra tekrar aradı dayanamadım dedi sonra konuşmaya başladk yine ve bu seferde sen güzelsin ben değilim ayrılalım dedi bunlar bahane başka birimi var dedim yok dedi

yine aradı bu aynı şekilde 1 yıl devam etti, kaç kez ayrıldı geri aradı

yaşadığım şehire geldi 3 kere bende 1 kere onun yanına gittim ama sadece 3 4 saat görüşebiliyoduk

vee çok uzun zaman aramadı daha sonra bi kez aradı hakkını helal et dedi bidaha aramıcam dedi etmiyorum dedim, öünkü kendini iç unutturmadı hep aradı..
bu konuşmadan aylar sonra msnde gördüm evlendim dedi

içimde öyle bir acı vardı ki bunu anlatmak mümkün değil.
2,5 yıl oldu yüzünü hiç görmedim sesini duymadım:85: msnde o görüşmemizi saymazsak, ama hep rüyalarımda hep aklımda.. zamanlı zamansız aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum. onsuz hayatım nasıl devam edecek sabahlara kadar telefonda konuşurduk bana söz vermişti şimdi nerede

yüreğimin acısı hafiflemiyo sevdiğim evlenmiş ilk aşkım evlenmiş

evli biri aklımda diye kendime kızıyorum ama ben aşık olduğumda o evli değildiki

aylar önce rüyamda gördüm kafası eğikti yüzüme bakmadan konuşuyodu:85:
acım hafifler mi bilmiyorum ama çok yaralandım ben

kimseyi sevemiyorum unutamıyorum dayanamıyorum. çok uğraştım ama olmadı sabah uyandığımda bile aklımda oluyor yıllarım heba oldu onun uğruna