Sevmişsen üzülmen normal ama emin ol o acı aynı kalmıyor. Benim de vardı böyle çok sevdiğimi düşündüğüm biri. Geçenlerde tesadüfen resmini gördüm de cidden neyini beğenmişim dedim. Koca bir kafa, boyun yok, şişirilmiş kaslar, gereksiz bir ego... Şu an ondan çok daha kaliteli ve yakışıklı bir adamla evliyim. Bekar olsaydım da umursamazdım. İnsanlar değişiyor, sen de değişeceksin ve ben neden bu kadar üzmüşüm kendimi deyip bu sefer kendine kızacaksın.
Herkes geçiyor bu yollardan. Hüznün de normal, hissettiklerinde ama kendine odaklanman lazım. İşin var mı bilmiyorum ama yoksa işe gir. Kendini de şımart. Git cilt bakımı yaptır, manikür pedikür yaptır. Kursa başla. Bir sürü alternatif var ama öncelikle sana şu haber getirenlerden bir uzaklaş. O çok önemli.
Hadi sana bir şey daha anlatayım, ilk göreve başladığım yerde hoşlandığım biri vardı. Ne üzülüyordum beni fark etmediği için

ama bak o da şiveli konuşuyordu ve yüzü falan da çirkindi. Bariz çirkindi yani. Kendini de bir halt sanıyordu. Şimdi baya gülüyorum kendime. Sen de er geç böyle hissedeceksin ama zamana ihtiyacın var.